Eerste bezoekje aan de oase in 2018

Na al die feestdagen in december 2017 had ik echt behoefte om mij weer eens verschrikkelijk uit te leven in de SwingersOase en daarom gingen we vrijdagmiddag 5 januari richting Ammerzoden. Op het parkeerterrein was gelukkig nog een plaatsje zodat we niet ver hoefden te lopen door de kou.
oase12
Eenmaal binnen bleken er al een aantal goede bekenden aanwezig te zijn zodat het snel gezellig werd aan de bar. Na mijn eerste glaasje port besloten we maar eens te gaan genieten in de jacuzzi; als een soort alternatieve nieuwjaars duik Happy
Op weg naar het bubbelbad zag ik tot mijn verrassing dat Nick, een vriend die ik al vele jaren ken, ook besloten had om het nieuwe jaar op een plezierige manier in te luiden.

IMG_2446
In het bubbelbad werd ik met open armen (en benen) ontvangen door vier heren en je kan je voorstellen dat het al snel heel gezellig werd. Erg leuk om in het midden van het bad te zitten zodat iedereen in de gelegenheid is op verkenning uit te gaan en ondeugende spelletjes te starten.

Nadat een paar mannen het bad tevreden verlaten hadden kwam Nick ook genieten van de bubbels. Er zijn nou eenmaal mannen waar ik een bijzondere klik mee heb en Nick is daar zeker één van dus niet verwonderlijk dat we al snel flink opgewarmd raakten en zeker niet alleen van het warme water.

Debby
Je weet vanzelf wanneer het weer eens tijd wordt om uit de jacuzzi te klimmen als je van die rare rimpelige vingertjes krijgt. Om dat te voorkomen leek het een goed idee om een paar grote handdoeken te scoren bij de receptie en de spelletjes boven voort te zetten. Omdat het orgiekussen al volop in gebruik was besloten we onze toevlucht te zoeken in het ernaast gelegen kamertje wat ook net wat meer privacy biedt. Hier heb ik met Nick een flink aantal pagina’s van de Kamasutra nagespeeld waarbij hij steeds een orgasme uitstelde om nog langer te kunnen genieten. Tot slot spoot Nick een fraaie “Pearl Necklace” over mij heen zodat het echt noodzakelijk werd om even onder de douche te stappen Happy

Na gesnoept te hebben van een glaasje port ben ik weer het bubbelbad ingestapt om verder te genieten van en met de daarin aanwezige heren en natuurlijk zijn we daarna weer naar het orgiebed vertrokken om daar onze spelletjes af te ronden. Op zo’n manier vliegt de tijd en brak het moment aan om naar Amsterdam te vertrekken.
Ruim voldoende beleefd om ’s nachts van na te genieten!

Vakantie september 2017

Om nog even van de zon te kunnen genieten zijn we begin september naar Zuid-Frankrijk afgereisd. Natuurlijk niet alleen voor de zon maar ook om te genieten van ongeremde erotiek en daarvoor hadden we een ruime week gereserveerd op de Ran du Chabrier. Onze vertrouwde MobileHome was helaas door anderen geboekt zodat dit keer nummer 30 voor ons werd gereserveerd.
P1000514
We hadden werkelijk geen idee waar die zou staan en waren eigenlijk bang dat het een van de oude MobileHomes zou zijn, hoger op de camping. Gelukkig bleek dit niet het geval want nummer 30 bleek pal naast de “Paillotte” te staan met uitzicht op de petanque baan en dus nóg dichter bij alle voorzieningen.
Pal voor ons onderkomen was voldoende ruimte om onze Intex matras neer te leggen en omdat dit ongeveer het drukste punt van de Ran is had ik aan belangstelling geen gebrek Happy


P1000505
Ook dit jaar werden er al weer vroeg MobileHomes weggesleept naar de hoger gelegen parkeerplaats maar gelukkig bleef onze kant daar gedurende ons verblijf voor gespaard.

Natuurlijk hebben we ook deze keer weer veel spettergeile momenten beleefd op het Intex matras en zeker ook in de nachtclub waar ik elke avond weer heerlijk uitdagend kon dansen en volop kon genieten van spettergeile momenten. Lees daarover maar in vorige blogs!

Het weer was deze week prachtig en er kon dan ook lekker gezond worden op het kiezelstrandje langs de Cèze. Omdat het de afgelopen drie maanden nauwelijks geregend had stond het water in de rivier erg laag en was nogal vervuild zodat zwemmen afgeraden werd. Geen probleem: onder de douches kon je ook prima afkoelen. Bovendien kon je daar zomaar iemand tegenkomen die bereid was mijn rug in te zepen Happy

P1000548
Na ons verblijf op de Ran zijn we doorgereden naar Cap d’ Agde waar we op de naturistencamping “René Oltra” een “Chalet” hadden gehuurd. Deze camping ligt langs het strand en direct tegen het “Village Naturiste” zodat alle vermaak op loopafstand is.

De “Duinen” bij Agde ==>


Omdat de avonden flink koud waren was het geen pretje om in een sexy outfit uit te gaan en daarom droeg ik over mijn te kleine topje een spijkerjasje wat binnen uit kon. Het was erg leuk om er zo provocerend rond te lopen en cafeetjes te bezoeken maar ook om in de vele winkeltjes erotische kleding te passen en... te kopen!

Het spannendste plekje op Agde vind ik toch wel het swingers strand; vanuit de camping links langs de eerste strandtent. Het (nudisten)strand langs de camping is redelijk rustig maar op het swingers strandje lag (bij mooi weer) iedereen dicht op elkaar. Tegen het duin zie je dan overal mannen op de uitkijk of er ergens wat gaat gebeuren. Als een dame aangeeft dat zij meer mannen in haar spelletje wil betrekken vormt zich snel een dichte haag met trekkende kerels om haar heen.

P1000559


<== Koud! Lege strandstoelen!


Een dame was de ene na de andere man aan het leegpijpen en zat werkelijk ónder het zaad. Leuk om naar te kijken en al snel voelde ik ook diverse handen die op onderzoek uitgingen.

Tsja, wat doe je dan? Ik ging maar op mijn knieën zitten om naar al dat lekkers te kijken en natuurlijk mee te spelen zodat al snel de eerste lading over mijn borsten gespoten werd. Ik was al flink kleverig geworden en vond het wel tijd worden om mij af te spoelen in zee. Leuk: bij het afbreken van zo’n spelletje wordt er geapplaudisseerd! ’s Avonds kwamen we nog iemand tegen die een complimentje maakte over de “show” op het strand Happy

P1000557
Zulke spelletjes hebben we daar vaker beleefd behalve op één dag toen het echt koud, bewolkt en regenachtig was. Zoals je op de foto hiernaast kan zien zochten zélfs deze dames elkaars warmte op!

Gelukkig sloeg het weer de volgende dag al weer om zodat het er weer heet aan toe ging op het strandje. Dit keer kwam een fransman gezellig dicht bij mijn handdoekje liggen en na het nodige oogcontact kwam hij naast mij liggen om de kennismaking voort te zetten. Spettergeil om op een vol strand op een stijve snikkel te rijden!

Kortom: weer enorm genoten deze vakantie en op de laatste dag maakten we al weer plannen voor juni-juli 2018!

Vakantie 2017: Roseraie

Zaterdagmiddag 10 juni kwamen we laat in de middag aan op de swingerscamping Le Roseraie in Brugheas, een plaatsje in de buurt van Vichy, Frankrijk. De ontvangst was ronduit vriendelijk en na het afhandelen van wat administratie konden we onze MobileHome betreden.
Roseraie
Ons onderkomen bestond uit een woongedeelte met keuken, twee twee-persoons slaapkamers, een aparte douche en apart toilet. Alles keurig verzorgd en schoon zodat we na het uitpakken van onze bagage al snel de camping konden verkennen. Naast een paar grote partytenten waar ’s avonds gedineerd en later gedanst wordt bevindt zich een mooi zwembad met li
Pik
gstoelen. In dit bad mag niet gesekst worden maar verder overal; ook in een kinderbadje wat nog stamt uit de tijd dat dit een familiecamping was. Langs het zwembad zijn ook verhoogde bedden geplaatst waarop uitgebreid gefeest kan worden maar er zijn ook een aantal partytenten waar men zich in kan terugtrekken. Aan de hygiene is veel aandacht besteed: overal vind je tissues en spuitflessen met desinfecteermiddel.

Achter de Roseraie ligt een enorm grasveld waar in het hoge gras plekjes gemaaid zijn voor spannende erotische momenten.
Landschap
Helemaal achter op het terrein bevindt zich het “Bois Calin”; het avonturenbos waar allerlei leuke speeltjes te vinden zijn zoals hoge bedden, slings, schommels en schandblokken.

De meeste plaatsen op de camping zijn omgeven met heggen of struiken wat het leggen van contacten bemoeilijkt. Daarvoor is het zwembad de aangewezen plaats maar dan moet het weer natuurlijk wel meewerken! Wij zijn er een week geweest en in die tijd hebben we maar weinig activiteit gezien en meegemaakt. Dat kwam deels door het weer en het feit dat er weinig gasten waren maar zeker ook door de afgeschermde sta-plaatsen. ’s Avonds werd er wel gezellig geborreld en wat gedanst maar veel meer hebben we er nauwelijks beleefd.

Al met al een hele mooie en schone camping met veel mogelijkheden voor een spettergeile vakantie. Ik denk dat we gewoon pech hebben gehad met het weer en het geringe aantal gasten dus de kans op een herhaling is groot!

Vakantie 2017, Le Ran du Chabrier

Na onze week op de Roseraie zijn we via een tussenstop aan de Côte d’Azur verder gereisd naar de Ran du Chabrier in de buurt van Barjac. Deze swingerscamping kennen we van onze bezoekjes van vorig jaar en bij aankomst was het een feest van herkenning! We hadden hetzelfde plekje gereserveerd als vorig jaar: centraal gelegen, vlak bij het strandje en met een prachtig uitzicht:
P1000259


Een omschrijving van de Ran kan je vinden in een van de vorige blogs.

Dit jaar hadden we een elektrisch opblaasbaar twee-persoons matras meegenomen om met alle comfort te kunnen genieten van geile spelletjes bij onze MobileHome.
P1000270
Een praktijktest heeft uitgewezen dat dit matras bestand is tegen een wild vier-persoons orgie zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken dat het ding onder mij zou ontploffen. Alle lof voor Intex!
P1000318

De MobileHome tegenover de onze werd de dag na onze aankomst betrokken door twee vlaamse heren waar wij al snel een leuk contact mee hadden. Een van hen vertelde dat zij op een markt allerlei lekkere hapjes gekocht hadden waarvan wij zeker eens moesten proeven. Wij houden er van om rond een uur of vier wat flesjes open te trekken begeleid met lekkere hapjes dus daar paste de bijdrage van onze vlaamse vrienden prima bij. Met hen heb ik natuurlijk ook de mogelijkheden van het Intex matras uitgeprobeerd en ik kan je verzekeren dat ons dat prima beviel!

Op de Ran zijn single heren ook welkom; als camping gast maar ook voor een enkele dag. Regelmatige bezoekers van de Ran noemen deze heren “Sangliers” ofwel everzwijntjes. Als er ergens iets geils te beleven valt staan er snel wat van deze heren omheen in de hoop mee te mogen doen. Mijn ervaring is dat ze uiterst beleefd zijn; zo stelde een man zich voor met de toevoeging: “Madame, je suis à votre service”! Tsja, ik kan nou eenmaal slecht tegen verleiding Happy

’s Avonds om half elf gaat de swingersclub van de Ran open en daar is het elke avond weer feest.
Schermafbeelding 2017-07-08 om 19.30.21
Een DJ zorgt voor goede muziek en de drankjes zijn nog altijd prima betaalbaar zodat een leuke avond gegarandeerd is. Achter in de club is een soort doolhof gemaakt waar allerlei geile spelletjes mogelijk zijn. Kijk maar eens op de site van de Ran!

P1000280
Natuurlijk kon ik het niet laten even plaats te nemen achter de gloryholes maar mijn voorkeur gaat er toch echt naar uit om uitdagend te dansen en zo mogelijk geile spelletjes te starten op de dansvloer. Ongelofelijk geil om geneukt to worden op het podium of op een van de zitjes langs de dansvloer!

Naar mate de avond vordert zie je meer kledingstukken uitgaan en dansen er vrouwen topless maar helaas blijft het daar meestal bij en verdwijnt men naar het achterste gedeelte van de club om de spelletjes daar voort te zetten.

Natuurlijk is het ook leuk om overdag voor wat opschudding te zorgen en daarvoor ging ik af en toe een wandeling maken over de camping in mijn Hiawatta outfit, of, zoals Ron het noemt: mijn HiHaKwakka outfit.
’s Avonds word je dan sneller herkend in het clubje wat weer leuke en geile momenten oplevert.

Kortom: het was weer een geweldig weekje op de Ran en ik verlang nu al naar een vervolg!

Nick: Long time no see

Debby en ik kennen elkaar al heel wat jaren, vanaf de dagen van de Roxy in Haarlem. Voor mij blijft ze in alles aantrekkelijk. Wat ik vooral zo leuk aan haar vind is dat ze helemaal op kan gaan in wat zij dan noemt 'sexspelletjes'. Niet zomaar rampetampen en hup d'r op, maar de opbouw van zo'n spel is heel belangrijk.
Het begint meestal al heel subtiel bij het voorspel aan de bar. Oogcontact, een 'onopvallende' knipoog terwijl ze met iemand anders aan het praten is.
Ben je haar genaderd (gewoon even geduld hebben), houdt ze van lekker zoenen en stevig vastgepakt te worden in zo'n 'openbaar' gedeelte van zo'n club. Terwijl ze daar dan nog zit kan je haar helemaal opgewonden laten raken door 'kleine opdrachtjes' in haar oor te fluisteren zo van "Jij gaat straks je rokje uitdoen terwijl je hier zit " of "Ga eens op het puntje van je stoel zitten met je benen van elkaar, je weet wat ik straks ga doen" (voelen hoe nat  ze is geworden en daar dan wat over zeggen oid). Lekker is vooral om haar strak in haar ogen te blijven kijken.
Afijn, als je het goed doet en haar in het spel laat komen, is het fascinerend hoe ze er helemaal in op gaat. Het eindigt natuurlijk steevast spetterend op een bed (letterlijk en figuurlijk)

Long time no see

Vandaag ben ik mij weer eens gaan uitleven in de Oase, mijn favoriete clubje in Ammerzoden. Hoewel het parkeerterrein vrijwel leeg was bleek het binnen al gezellig druk. Na een praatje met Samantha eerst maar eens gaan uitkleden voor een verfrissende douche. In de kleedkamer ontmoette ik al een goede bekende die mij hielp met uitkleden en onder de douche werd ik geholpen met inzepen door drie potente heren. De middag begon dus meteen al goed!
Terwijl ik daar zo verwend werd kwam Jo (de barman) melden dat mijn cappuccino al klaar stond. Bij het aantrekken van mijn outfit bleek dat het topje niet meer paste dus dat heb ik de rest van de middag maar open gelaten. Aan de bar werd het heel gezellig en voelde ik diverse handen over mijn borsten gaan en ook een paar onder mijn rokje.

Ik was totaal verrast toen er ineens een hele goede bekende binnenkwam die ik al een tijd niet meer gezien had. Nick ken ik al een jaar of tien en we hebben samen altijd spettergeile feestjes gebouwd in sexbioscopen en clubs. Na flink gefeest te hebben op het orgiebed en in het bubbelbad hebben we de rust opgezocht in een afsluitbaar kamertje waar we als vanouds van elkaar hebben genoten.

Eerst heb ik mijzelf heerlijk verwend door met mijn klitje op zijn keiharde paal te rijden. Nick kan mij altijd fantastisch laten spuiten en dat is hem dan ook diverse keren gelukt zodat het een behoorlijk natte boel werd. Vervolgens werd ik in diverse standjes geneukt; hij weet altijd precies mijn gevoeligste plekjes te raken. Ter afsluiting heb ik hem lekker klaargepijpt en daarna hebben we nog een tijdje tegen elkaar liggen nagenieten. Wat een verassing deze middag!

Een hete winter

Laatst vroeg iemand zich af waarom ik zo weinig op mijn blog schrijf: na mijn belevenissen op de Ran du Chabrier was er niets meer toegevoegd! Hij heeft natuurlijk volkomen gelijk want ik beleef wekelijks spettergeile avontuurtjes in de clubs die ik bezoek maar omdat ik vaak op stap ga blijft er maar weinig tijd over om over mijn geile escapades te schrijven. Zo tussen de kerst en oud en nieuw heb ik dan toch wat meer tijd dus hierbij een verslagje van wat ik zoal de afgelopen maanden heb meegemaakt.

Zoals jullie wel gezien hebben kom ik graag in de
Oase in Ammerzoden.
Debby (1)
Dat komt natuurlijk door de prettige sfeer en gastvrije ontvangst maar ook door de faciliteiten die daar aanwezig zijn. Eén van de topattracties daar vind ik toch wel de jacuzzi. Daar heb ik natuurlijk in een eerder blog al uitgebreid over geschreven maar ik vind het nog altijd een van de geilste plekjes om heren te verwennen.

Natuurlijk is het orgiebed ook een geweldige lokatie voor erotische uitspattingen; vooral wanneer een van mijn vriendinnen ook aanwezig is zodat we samen een vent helemaal gek kunnen maken. Niet eerlijk natuurlijk: twee tegen één maar ik heb nog nooit iemand horen klagen Happy
De gangbang in
Le Baron in Heerewaarden is voor mij ook een spettergeil feestje.
IMG_3929
Ik kom er altijd weer veel bekenden tegen zodat ik ongeremd kan genieten van spettergeile sex in alle denkbare standjes. Er zijn heren die werkelijk perfect kunnen beffen zodat ik gillend klaarkom. Anderen weten weer het juiste plekje te vinden zodat ik ga spuiten alsof ik bij de brandweer werk terwijl ik door anderen weer heerlijk geneukt wordt. Er is daar altijd volop glijmiddel en ik vind het super geil om een mooie grote pik royaal in te smeren met dat spul om vervolgens met mijn klitje over zijn keiharde paal te rijden. Ongelofelijk geil als zo’n jongen daardoor klaarkomt maar helaas lukt dat niet altijd.

Na zo’n vijf uur genoten te hebben ben ik aardig versleten, ondanks de glaasjes port en het uitgebreide buffet maar gelukkig zorgt Ron er dan voor dat ik weer veilig thuis kom.

Dichter bij Amsterdam ga ik graag naar de
Showboat in Zaandijk zodat ik vrienden ontmoet die daar in de buurt wonen en niet zo ver kunnen reizen.
Behalve een royale sauna en stoombad hebben ze daar nu ook een jacuzzi waar leuke spelletjes in gespeeld kunnen worden.
IMG_1478


Tegenwoordig hebben ze daar ook een uitklapbare wand gemaakt met gloryholes zodat je ook eens lekker anoniem kan pijpen.

Er is ook een wand aangebracht waarin twee grote openingen zijn aangebracht; een beetje in de vorm van een pizzaoven. Achter elke opening staat een bank en boven de opening vind je twee lussen. De bedoeling hiervan is dat ik op mijn rug op de bank ga liggen met mijn benen dóór het gat terwijl mijn voeten vastzitten in de lussen. Zo lig ik dan klaar om helemaal anoniem geneukt te worden terwijl ik ook niet kan zien wie mij neukt. Ik vind dat ongelofelijk geil maar het is wel noodzakelijk dat Ron de wacht houdt zodat ik zeker weet dat er een rubbertje om de snikkels gaat Happy

In de vele afsluitbare kamertjes kunnen weer andere spelletjes gespeeld worden zodat een bezoekje aan de “boot” nooit gaat vervelen!

Ran du Chabrier - 2

Wij gingen er al van uit dat het rustiger zou zijn tijdens ons verblijf op de Ran van 7 t/m 18 september maar het pakte toch anders uit.
IMG_2538
Tot en met het weekeinde van 10 en 11 september was het supergezellig op de camping en in de nachtclub maar vanaf maandag de 12e werden de mobile homes naar de hoger gelegen parkeerplaats gesleept. Die klus werd uitgevoerd met een oude bulldozer die veel kabaal en nog veel meer rook produceerde.

Dit leverde een wat naargeestig beeld op, ook al omdat er nog maar weinig kampeerders aanwezig waren.

De weersvoospelling voor woensdag de 14e was ronduit slecht waardoor nog meer kampeerders vertrokken zodat er vanaf die datum nog maar 5 stellen en één single man aanwezig waren.
IMG_2531


Het werd die woensdag nacht inderdaad erg slecht weer waarbij ook nog eens de nachtclub gesloten bleef; net als de donderdag daarna.
IMG_2530


Wij hadden ons al opgegeven voor het afsluitende feest op zaterdagavond en besloten toch maar te blijven. Tot onze verbazing ontstond er die vrijdagmiddag een ware invasie van franse kampeerders en dat bleef doorgaan tot zaterdagmiddag. Ineens stond de camping weer aardig vol en beleefden we een spettergeile avond in de club.

Het slotfeest was ook een groot succes. Bij het diner waren alle tafeltijes bezet en na half elf was de club ook stampvol zodat ons verblijf een perfecte afsluiting kreeg.

Ons weekje Ran in juni dit jaar is ons prima bevallen dus grote kans dat we dat in 2017 herhalen. September vinden we een te groot risico: mogelijk slecht weer en daardoor een lege camping!

Let op: er bestaat ook een forum over de Ran: Klik
hier!Amai, wat geil!

Zaterdag 20 augustus hadden we in Brabant een (saaie) afspraak dus een mooie gelegenheid om daarna nog wat leuks te gaan doen. Na wat zoekwerk leek een uitstapje naar club Amai in Meer, België, een prima optie en omdat daarna naar huis rijden wel wat ver is hadden we ook maar meteen een hotel in de buurt gereserveerd.
We kwamen rond half tien aan in deze club en werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. Na €40 entree betaald te hebben zochten we eerst de lockers op om ons om te kleden. Voor deze gelegenheid had ik gekozen voor een blauw metallic rokje en mijn witte topje zodat mijn bruin gekleurde velletje mooi afstak. Club Amai is leuk ingericht en heeft prima faciliteiten zoals een royale doucheruimte waar je volop handdoeken vindt, een grote jacuzzi, diverse speelkamertjes, een grote bar en een restaurantje waar diverse snacks, salades etc. te vinden zijn.
Bij de bar ontmoetten we al meteen een bekende zodat we bij een glaasje gezellig in gesprek raakten. Vervolgens zijn we de jacuzzi eens gaan proberen. Helaas stond die nauwelijks aan zodat er onder water weinig stiekems gebeurde.
Daarop zijn we maar eens een speelkamertje in gedoken en daar kreeg ik al snel gezelschap van enige potente heren. Na enige tijd spoot een van deze mannen zijn zaad over mijn borsten waarop het tijd werd om naar de douche te gaan. Daar zat een dame uitnodigend op haar knietjes om heren te pijpen en.... dat bracht mij op een idee Happy

De hele avond heb ik erg genoten in dit clubje en dat komt beslist door de formule die ze hier hanteren: Single mannen zijn hier welkom maar stellen die alleen maar andere stellen zoeken niet!
Kortom: Precies wat ik zoek: veel single mannen die volop kunnen spelen met vrouwen die daar ook zin in hebben!

Zondagse pret in de Oase

Het is beslist een goed idee om op zondag naar de Sunday Lounge in Oase in Ammerzoden te gaan: er worden lekkere drankjes voor je ingeschonken aan de bar en er staat een uitgebreid buffet klaar zodat je ook niet hoeft te koken. En... je kan je er heerlijk uitleven in ongeremde erotiek Happy Als is daar aankom ga ik altijd eerst lekker douchen voor ik mijn sexy outfit aantrek. Deze keer had ik zwarte holdups meegenomen, een ultra kort rood rokje, mijn rode lakschoenen en een wit topje. Als snel had ik door dat dit véél te warm was en daarom verdween het topje weer in de locker.
Heerlijk om zo uitdagend met blote borsten rond te lopen Happy

Al snel zag ik dat mijn goede vriend Willie naar de Oase was gekomen en hij was dan ook de eerste waarmee ik op het orgiebed los ging. Dit inspireerde diverse andere heren zodat het al snel een spettergeile orgie werd. Na aan de bar van een portje genoten te hebben besloot ik het bubbelbad op te zoeken.
tumblr_o3bvs17K6F1tfi7uao1_1280
Deze keer was het water precies op de goede temperatuur zodat ik er lekker lang in kon spelen. Ook hier kreeg ik al snel gezelschap van een paar potente heren en het is altijd geweldig spannend hoe die geile spelletjes onder water tot stand komen: Eerst verdwalen mijn handjes onder water zodat ik twee stijve snikkels vast heb en vervolgens is het altijd spettergeil om bij zo’n kerel op schoot te gaan zitten en met mijn klitje over zijn eikel te rijden. Bij het bubbelbad hangt een enorm bord “NO SEX IN THE POOL” en daar houd ik mij natuurlijk aan: ik pijp hem dan zonder te knoeien boven water klaar Happy

Heerlijk om sex op het orgiebed af te wisselen met geile spelletjes in het bubbelbad en dan natuurlijk ook af en toe een drankje doen aan de bar of snacks bij het buffet.

Kortom: het was weer een top middagje in de Oase!

Middagje PartyPlayers

Vanmiddag hadden we ineens zin om weer eens naar PartyPlayers te gaan. Na binnenkomst eerst wat te drinken besteld en terwijl ik mijn eerste slok nam werd ik al aangesproken door een heer die wel even een kamertje met mij wilde delen. Dat werd een super geil feestje en na afloop is het echt heerlijk douchen daar. Zonder enige twijfel de beste douches die ik ooit in een clubje meegemaakt heb: een enorme regendouche met echt lekker warm water stort op je neer.

Partyplayers kent nog veel meer voordelen: je kan er prima lunchen en ’s avonds is er een zeer smakelijk buffet waar je zelf je stukjes vlees kan grillen. PartyPlayers hanteert een all-in tarief zodat je niet op een wijntje of biertje meer of minder hoeft te letten. Ook hun enorme bubbelbad, hottub en sauna zijn geweldig.

Na een paar geile afspraakjes de middag spettergeil afgesloten met Ron en daarna lekker gesnoept van het buffet waarop we met een voldaan gevoel weer naar Amsterdam zijn gereden.

Kortom: dat gaan we vaker doen Happy

Ran du Chabrier

Zo, hier een verslagje van onze vakantie op de Ran du Chabrier, een swingerscamping bij Saint Privat de Champclois aan de rivier de Cèze!
IMG_2442

Na een overnachting in Tournus was het nog maar ruim 300 km voor we ons reisdoel bereikten en omdat we al vroeg bij Lyon aankwamen hadden we nauwelijks last van files. Bij Bollène verlieten we de snelweg en reden al snel door een prachtig landschap waar wijngaarden en velden met lavendel elkaar afwisselen. Een kilometer vanaf Saint Privat de Champclois houdt het asfalt op en rijd je op een hobbelig pad met veel keien en haarspeldbochten naar de ingang van de camping. Nou zijn wij geen kampeerders en hadden dan ook een mobile home gehuurd. Tijdens de vriendelijke ontvangst bij de receptie betaalden we borg en kregen het gele “I Love Ran Du Chabrier”-armbandjes die tijdens het verblijf op de camping gedragen moeten worden.
IMG_2485
Dat is dan ook meteen de enige verplichte kleding; alles wat je meer wil aantrekken is eigen keus. Ons hutje stond op een prachtige plek vlak bij het strandje en mooi dicht bij het sanitair en het restaurant/nachtclub. De camping ligt in de volle lengte van ongeveer vijfhonderd meter langs de rivier waar je ook diverse standjes vindt. Het grootste deel is voorzien van watertap punten en elektra.
De mobile homes hebben twee slaapkamers (één- en twee persoons), en een zithoek met keukentje (4-pits gasstel, afzuigkap, magnetron, koffiezet apparaat en een koelkast en er is het nodige servies en bestek aanwezig). Er is wel een wasbak maar het water is niet aangesloten dus de vaat regel je in het sanitairgebouwtje. De koelkast was erg handig om de drankvoorraad in te bewaren maar het koken hebben we overgelaten aan het personeel van het restaurant waar je voor een redelijke prijs een prima maaltijd kan bestellen. Er is ook een winkel waar je vers afgebakken croissants en stokbrood kan kopen en verder alles wat je dagelijks nodig hebt.
IMG_2490


Tijdens het uitpakken van de bagage gingen al snel de kleren uit: veel te warm en meer in overeenstemming hoe anderen er bij liepen Happy Na enige tijd kwam onze goede vriend Jan aanlopen die ons gewezen had op het bestaan van deze camping en besloten had om ook een paar dagen te komen genieten. Jan was niet de enige bekende die we durende dit weekje zagen: door de aankondiging op deze site hadden meer goede bekenden besloten om te gaan zodat het er al snel erg gezellig aan toeging!
IMG_2493


’s Ochtends is het doorgaans redelijk rustig op de camping omdat iedereen wat slaap inhaalt vanwege de activiteiten van de nacht ervoor. Vanaf een uur of elf komt er leven in de brouwerij en zie je dat de eerste erotische activiteiten van start gaan; gewoon voor de tent of caravan zodat er veel publiek kan meegenieten. We hebben heel wat van die opblaasbare Intex-matrassen gezien die zeer geschikt zijn voor dit doel. Nemen wij volgende keer ook mee. Rond een uur of vijf hoor je overal de bekende geluiden die bij een stevige neukpartij horen en dat werkt als een lokroep voor de heren. Naast single heren die de camping bewonen zijn er ook mannen die een dagkaartje gekocht hebben om zich te komen vermaken met de onverzadigbare dames.
IMG_3219


Vanaf acht uur is het restaurant open en om elf uur opent de nachtclub. Hier tref je de nodige zitjes aan, een uitgebreide bar en een grote dansvloer. De drankprijzen zijn redelijk; een glas witte wijn (tot de rand gevuld) kost €2,50. Tot een uur of twaalf wordt er veel gedanst en daarna neemt de activiteit in het erotische deel van de club toe. Daar vind je diverse spannende ruimtes, een orgiebed, een andreaskruis en kamertjes met gloryholes. Er is wel een toilet maar helaas geen handdoeken en douches; daarvoor moet je dan naar de sanitaire ruimte. Condooms moet je zelf meenemen maar tissues zijn weer wel aanwezig.

Even zin in wat anders: in de omgeving vind je leuke stadjes (Barjac, Alès, Vallon Pont d’Arc) en prachtige natuur (Gorge de l’Ardèche). Je kan een kano huren om (een deel) van de Ardèche af te varen en eindeloze wandeltochten maken en nog véél meer.
IMG_2487


Tja, en wat maak je dan zoal mee op deze camping? What happens on The Ran Stays on The Ran maar hier dan toch een voorbeeldje: In een van de mobile homes tegenover die van ons woonden twee heren die geen kans onbenut lieten om met de dames te spelen. Op enig moment zaten ze voor hun hutje uit te rusten met de benen ietwat uit elkaar wat een plaatje opleverde wat wel heel erg aan de cartoons van Fokke en Sukke deed denken. Vanaf dat moment noemden we ze natuurlijk ook zo. Als je het even warm hebt gehad spring je onder de (gratis) warme douches en toen Debby daar gebruik van wilde maken waren nèt alle douches bezet waaronder door dit tweetal. Galant bood Fokke zijn douchecabine aan Debby aan en daarbij meteen hulp bij het inzepen. Dat werd direct een orgie waarbij Fokke bijgestaan werd door Sukke en de hele ruimte zich al snel vulde met geïnteresseerden.


Op de camping mag je 24/7 doen waar je zin in hebt maar Sex on the Beach is verboden; af en toe komen er kanoërs langs Happy

Nog een paar daagjes.....

Nog een paar daagjes en dan vertrekken we naar “Le Ran du Chabrier” voor een spettergeile vakantie. We vertrekken zaterdagochtend vroeg en overnachten in de Bourgogne zodat we zondag rond het middaguur op de camping aankomen. Voor ons is dit de eerste keer dat we naar een swingerscamping gaan en we hebben er ongelofelijk veel zin in.

Natuurlijk ga ik bijhouden wat ik allemaal beleef en zal dat op dit blog publiceren. De Ran heeft inmiddels een vernieuwde website met veel info en foto’s: http://leranduchabrier.com

Penicure

Als je op sommige sites een account aanmaakt wordt er gevraagd naar je beroep. Ron vult dan voor de grap “Penicure” in en heeft voor mij met Photoshop een logo in elkaar gezet:

penicure-dark

Mooi hè?!

Vakantie....

Ran du Chambrier
Vandaag een weekje “vakantie-anders” geboekt: van 19 tot 26 juni gaan we naar een swingerscamping in Zuid-Frankrijk: Le Ran du Chabrier in Saint-Privat-de-Champclos!
Dit adres hebben we gekregen van een goede vriend die zich daar vorig jaar prima vermaakt heeft.

Wij zijn geen echte kampeerders maar je kan daar voor een redelijk bedrag een mobile home huren. De camping ligt aan de rivier La Cèze zodat er verkoeling nabij is wanneer het te heet wordt Happy

Nieuwsgierig? Kijk eens op http://leranduchabrier.com

Gloryhole

In de Showboat kunnen ze tegenwoordig met behulp van schotten verschillende geile situaties creëren. Vandaag hadden ze een darkroom gebouwd met meerdere gloryholes.

Geweldig geil voor allerlei spelletjes en dit keer kwam Ron op het idee om mij te neuken door zo’n gat. Ongelofelijk geil want eigenlijk kan je niet zien of voelen wie je neukt en Ron kon niet zien wat de heren aan de andere kant met mij aan het uitspoken waren. Kortom: weer een geil spelletje wat voor herhaling vatbaar is Happy

Friese DP in de Showboat

Op de eerste en derde vrijdagavond van de maand organiseert de Showboat een gangbang en ik hou altijd ruimte in mijn agenda vrij om van deze spettergeile feestjes te genieten. Zoals gebruikelijk bestelde ik aan de bar een portje om er samen met Ron op een van de banken van te gaan genieten. Al snel kregen we daar gezelschap van vijf heren die duidelijk zin hadden in een geil feestje en daarom gingen we naar het orgiebed op het benedendek in de hoop gevolgd te worden.

Een echte verassing was het niet dat dit inderdaad lukte en al snel werd ik omringd door potente mannen die mij hun prachtige stijve snikkel aanboden. Binnen de kortste keren werd het een complete orgie omdat er nog twee vrouwen zich gingen uitleven op het orgiebed. Gelukkig plaatsten medewerkers van de Showboat er nog een bed bij zodat we wat meer ruimte hadden.

Het was mij al opgevallen dat twee heren af en toe wat met elkaar overlegden en toen zij naast mij kwamen zitten bleek dat dit twee vrienden en collega’s waren die helemaal uit Friesland naar de Showboat gekomen waren. Na enige tijd stelde één van hen voor om in een apart kamertje verder te spelen en dat leek mij een prima idee omdat het inmiddels een overvolle boel was geworden.

Nadat in het kamertje ook de laatste kleren uitgetrokken waren werd ik heerlijk verwend door deze twee Friezen (Ste...&Sic..) en kwam ik diverse keren spuitend klaar. Vervolgens werd ik heerlijk in mijn kontje geneukt waarop voorgesteld werd om een DP’tje te doen. Daar ben ik altijd voor in want het is ongelofelijk geil als beide gaatjes tegelijkertijd gevuld worden. Vervolgens kwam Ron er ook bij om zich door mij te laten pijpen zodat álle gaatjes gevuld waren.....

Na zo enige tijd genoten te hebben vonden we dat het hoog tijd werd om onder de douche te springen want het was inmiddels bloedheet geworden....

Kortom: een spettergeile avond in de Showboat die dringend om herhaling vraagt!

Met speciale dank aan de twee Friezen: echte Friese doorneukers Happy

LunchTime gangbang in de Oase

Sinds enige tijd organiseert de Oase in Ammerzoden op maandag de LunchTime gangbang. Dit feestje start om 12:00 zodat haastige heren die zich in het weekeinde en de avonduren moeilijk kunnen vrijmaken ook eens kunnen genieten van een erotische uitspatting. Voor maandag 30 november was de weersvoorspelling ronduit slecht: veel regen, koud en stormachtig dus een ideale dag om je uit te leven in een goed verwarmd swingersclubje.
Oase

Toen ik om 12:00 het parkeerterrein van de Oase opreed stonden daar al flink wat auto’s van bezoekers. Binnen werd ik hartelijk verwelkomd door het personeel en door aan aantal goede bekenden die nèt voor mij binnengekomen waren. Ik vind het altijd fijn om eerst even te douchen voor ik mijn sexy outfit aantrek. Bij voorkeur kies ik iets uit wat ook makkelijk weer uit kan en natuurlijk mijn cupmaatje 90H goed laat uitkomen Happy
Oase2

Aan de bar bestelde ik bij Diana een cappuccino want het was nog te vroeg voor een glaasje port. Terwijl ik al in gesprek kwam met wat heren aan de bar hoorde ik diverse keren de voordeurbel dus dat betekende dat het een lekker actieve middag zou worden. Ron had inmiddels wat handdoeken op het bankbed bij de dansvloer gelegd zodat ik al snel in gezelschap van twee heren aan het feesten was. Ik werd heerlijk aan alle kanten verwend en telkens als een van de heren was klaargekomen werd zijn plaats ingenomen door een ander die mij een prachtige harde paal aanbood. Na een uurtje spettergeil actief geweest te zijn had ik behoefte aan wat rust en daarom ging ik na een verfrissende douche genieten van de warmte in het bubbelbad.

Daar werd ik al snel vergezeld door drie heren die meteen op onderzoek uitgingen onder water. Ik word daar altijd ontzettend geil van omdat het allemaal een beetje stiekem gaat terwijl iedereen met een neutraal gezicht doet of er niets aan de hand is. Al snel werd ik weer bloedgeil van alle spelletjes onder water en omdat “Sex in the pool” nu eenmaal niet mag besloot ik de heren bóven het water te verwennen met een pijpbeurt. Toen alle heren klaargekomen waren had ik wel van die merkwaardige ribbelvingers gekregen en besloot om mij maar eens af te douchen en een portje te bestellen aan de bar.

Ook deze middag vloog weer om en om 5 uur besloot ik om maar weer eens te vertrekken om de files naar Amsterdam voor te zijn......

Tripje naar Parijs

Parijs is een heerlijke stad waar je vele kilometers loopt. In de drie dagen dat ik er deze week was heb ik meer dan 40 kilometer gelopen en dan wil je ’s avonds wel even wat anders Happy
Gelukkig zijn er in Parijs ook veel leuke erotische clubs en daar heb ik mij dan ook heerlijk kunnen uitleven. Op de Boulevard de Clichy ontdekte ik een voordelige saunaclub met bubbelbad, sauna, stoombad en een pornobioscoopje waar ik mij flink heb uitgeleefd met de aanwezige mannen.
Clichy

Aan deze straat zijn ook veel sexshops gevestigd en ik vind het altijd wel leuk om te kijken of er een geile outfit te vinden is. In een shop vond ik een leuk topje en de vriendelijke eigenaar stond erop dat ik het zou passen. Hij hielp mij daar zeer voortvarend bij en even later sloot hij de winkeldeur en draaide het bord “Ouvert” om. Nu konden we niet meer gestoord worden en in het pashokje trok hij de rest van mijn kleding uit terwijl ik aan zijn enorme lul zoog. Hij had ook een condoom meegenomen zodat ik even later stevig doggystyle geneukt werd. Ongelofelijk geil om zoiets onverwacht mee te maken!
Bij het verlaten van de shop keek de eigenaar van een naastgelegen shop mij met een grijns aan; die had het wel door Happy

Verslag van een geile date....

Debby zien is al weer te lang geleden. Haar heerlijke borsten en geile mond vullen mijn gedachten. Ik stel me in gedachten voor hoe de avond zou kunnen gaan... We drinken wat aan de bar maar ik heb Debby zolang niet gezien dat alleen haar zien in een kort rokje, met niets eronder natuurlijk en een veel te klein topje dat strak staat door haar mooie geile grote borsten, mij keihard maakt. Debby heeft dat natuurlijk door en streelt door mijn onderbroek heen af en toe mijn eikel. Ik knap bijna! 
We gaan naar een plek waar we meer kunnen doen en Debby plaagt mij nog meer en als ze mn broek naar beneden trekt staat mijn stijve rechtop. Al snel sluiten haar geile lippen om mijn keiharde pik. Ze weet dat Ron en ik het geil vinden om haar met andere mannen bezig te zien en er staan aardig wat mannen met hun pik in de aanslag om ons heen. Ze laat mijn stijve uit haar mond glijden en pijpt een condoom om de stijve van de man naast mij en begint hem te pijpen terwijl ze mij in de ogen kijkt en ik haar ondeugend zie lachen. Meer mannen volgen en Debby draait zich om en laat zich van achteren hard nemen terwijl ze nu mijn pik weer in haar mond neemt... Ik sta op het punt haar heerlijke mondje vol te spuiten als ze stopt en een aantal mannen om ons heen over haar geile grote borsten laat spuiten.... Ik sta op het punt mijn hete zaad te laten gaan als ze fluistert dat ze mijn zaad ergens anders wil. Zo gezegd zo gedaan maar dat is een ander verhaal!