Nazomeren

Ondanks alle nare berichten konden we eind augustus toch nog even genieten van het libertijnse leven op de Ran.
P1010954
De overstroming van de Sèze
P1010956
had weliswaar de meeste mobile-homes beschadigd maar gelukkig werd er van de overgebleven exemplaren één voor ons gereserveerd.

Op een rij beschadigde mobile-homes na was er nauwelijks wat van deze ramp te bespeuren en draaide het typische Ran-leven weer op volle toeren bij zonnig weer en een aangename temperatuur.

P1010957
Ons onderkomen waar we voorgaande keren in verbleven was er slecht aan toe maar de schade lijkt herstelbaar. Helaas stonden we daardoor niet op ons vertrouwde plekje met het mooie uitzicht en konden we ook minder genieten van de zon. Gelukkig was de Sèze weer op haar normale niveau zodat we streeploos konden zonnen op het strandje.

P1010965
We kwamen weer veel goede bekenden tegen waarmee we overdag een fantastische tijd beleefden en natuurlijk 's avonds in de club.

Bij aankomst werden we verrast met een vaasje bloemen die onze Vlaamse vriend Filipe voor ons geregeld had en tot onze verassing waren Bram en Nicole ook naar de Ran gekomen waarmee we veel "gezellige" uurtjes beleefden.

Op de laatste avond in de club heeft Debby samen met Marie het overhemd van Wil's lijf gescheurd wat voor veel opschudding zorgde zodat ook deze trip naar de Ran weer vele goede herinneringen opgeleverd heeft!

Drie weken feest

Zeker, ook in Nederland was het gedurende onze vakantie prachtig weer maar wat je op Le Ran vindt vind je nergens anders: drie weken streeploos zonnen op het strandje, ontmoetingen met geestverwanten, de door Hans en Inha georganiseerde feestjes op donderdag avonden die steevast volledig uit de hand liepen, elke avond uitdagend dansen en de spettergeile spelletjes in het clubje.

Enkele goede bekenden hadden al aangekondigd om naar de Ran te komen maar we kwamen ook veel vrienden tegen die we voorgaande jaren ontmoet hebben zoals Jean-Claude (de gourmand kok) en Catherine, Jani en Johan en vele anderen. Het vermelden zeker waard: Filipe ("heeft u belet?") die hier gelezen had over onze vakantieplannen en daarvoor speciaal naar de Ran kwam en natuurlijk het cuckold koppel Sandra en Peter. Kortom: het werd er weer erg gezellig!

Helaas heeft het Intex matras deze vakantie niet overleefd maar is inmiddels vervangen door een nieuw exemplaar wat tegen het einde van het seizoen zijn eerste stress-test zal ondergaan Happy

Vakantie 2018

Ook dit jaar hebben we een MobileHome gereserveerd op Le Ran du Chabrier en wel van medio juni tot begin juli. Dat wordt dus weken genieten van streeploos zonnen, ongeremde erotiek, lekker eten & drinken en veel plezier in de swingersclub.

In voorgaande jaren hebben we ook "La Roseraie" en Cap d'Agde leren kennen maar geven de voorkeur aan de Ran omdat dit de meest actieve locatie is en in een prachtige omgeving ligt zodat er ook veel leuke uitstapjes te maken zijn. Kijk eens op hun nieuwe site:
http://campinglibertin.com/

Er bestaat ook een
nederlandstalig forum waar je o.a. kan lezen wanneer welke landgenoten naar Le Ran gaan: https://randuhcabrier.bboard.de/
Om de topics te lezen moet je wel even een account aanmaken maar dat is zo klaar!

Schermafbeelding 2018-05-28 om 14.49.39

Geil middagje in Heerewaarden

Vandaag maar weer eens de (knalrode) stoute schoenen aangetrokken om mij uit te leven in de Baron in Heerewaarden. Dit geile uitstapje had ik al een paar dagen daarvoor aangekondigd op deze site én…. met resultaat want direct al bij binnenkomst werd ik begroet door een paar goede bekenden!

In de kleedkamer kwam ik Roger tegen die ik van jaren terug uit de Candyclub in Amsterdam ken en samen hebben we later een spettergeil feestje gebouwd in een van de kamertjes. Hoe dat was? Ik laat hem zelf even aan het woord:
  • Ik wilde even laten weten dat ik genoten heb zojuist. Je bent een fantastische vrouw en geduldig... Ik vond het heerlijk met wel drie vingers en mijn pik in je heerlijke kont en volgens mij heb ik die overheerlijke supertieten ook goed ondergespoten... luidruchtig was het zeker. Lang geleden dat ik zo’n goed orgasme heb gehad. Nu jij nog over mijn gezicht...misschien een volgende keer? Ik moet weer vaker komen...dat ga ik zeker proberen. Ik hou je site in de gaten.
Douche
Gelukkig waren er nog meer goede bekenden in de Baron en met een van hen heb ik op de verhoging bij de sling een geil spelletje gespeeld wat meteen een leuk showtje opleverde voor de overige aanwezigen.

Gewoon niet te doen om alle afspraakjes in detail te beschrijven maar ik wil hier nog één anekdote vermelden: Ook Jos, iemand die ik al jaren ken, had mijn aankondiging gelezen dus het was niet verwonderlijk dat wij ook in een kamertje belandden. Sommige heren weten precies het goede plekje te vinden om mij te laten spuiten. Niet alleen met de hand maar ook tijdens het neuken en dat lukte Jos dit keer ook weer uitstekend en het werd dan ook een kletsnatte boel.
Tip voor de Baron:
zet de bedden op afschot!

Eigenlijk was ik van plan om rond vijf uur naar huis te gaan maar er waren zoveel leuke mannen dat ik pas rond zeven uur vertrok. Echt geweldig om met zoveel bekenden er een spettergeil middagje van te maken!

Vakantie 2018

Door al die grijze dagen en lage temperatuur verlang ik toch zó naar de zon. Dus maar eens in de agenda gedoken om alvast plannetjes te maken voor een zonnige vakantie in 2018.

Schermafbeelding 2018-01-28 om 22.48.27
Omdat we er in vorige jaren geweldige vakanties hebben gehad staat de Ran du Chabrier toch wel hoog op ons lijstje maar we hebben ook gekeken naar La Roseraie en Le Diamant Noir.

  • De omgeving van de Roseraie is nogal saai en Vichy is de enige plaats die leuk is om eens te bezoeken.
  • Le Diamant Noir ligt erg afgelegen maar lijkt wel een leuke camping met veel faciliteiten.
  • De Ran ligt in een ongelofelijk mooi dal en is omringd met leuke plaatsen en... is zeer actief!.
Zoals op het kaartje te zien is gaat een tocht langs alle drie campings wel erg veel reistijd kosten en daarom hebben we besloten om ons vanaf midden juni drie weken uit te leven op de Ran.
Heerlijk vooruitzicht: spettergeile spelletjes op het Intex matras en in de club, streeploos zonnen, zwemmen in de Cèze, lekker eten & drinken en... veel niksen!

We hopen maar dat “goede bekenden” die dit lezen hun agenda er bij pakken en ook wat tijd reserveren voor een tripje naar de Ran zodat we er een spettergeile tijd kunnen beleven!

Eerste bezoekje aan de oase in 2018

Na al die feestdagen in december 2017 had ik echt behoefte om mij weer eens verschrikkelijk uit te leven in de SwingersOase en daarom gingen we vrijdagmiddag 5 januari richting Ammerzoden. Op het parkeerterrein was gelukkig nog een plaatsje zodat we niet ver hoefden te lopen door de kou.
De bar van de SwingersOase
Eenmaal binnen bleken er al een aantal goede bekenden aanwezig te zijn zodat het snel gezellig werd aan de bar. Na mijn eerste glaasje port besloten we maar eens te gaan genieten in de jacuzzi; als een soort alternatieve nieuwjaars duik Happy
Op weg naar het bubbelbad zag ik tot mijn verrassing dat Nick, een vriend die ik al vele jaren ken, ook besloten had om het nieuwe jaar op een plezierige manier in te luiden.

IMG_2446
In het bubbelbad werd ik met open armen (en benen) ontvangen door vier heren en je kan je voorstellen dat het al snel heel gezellig werd. Erg leuk om in het midden van het bad te zitten zodat iedereen in de gelegenheid is op verkenning uit te gaan en ondeugende spelletjes te starten.

Nadat een paar mannen het bad tevreden verlaten hadden kwam Nick ook genieten van de bubbels. Er zijn nou eenmaal mannen waar ik een bijzondere klik mee heb en Nick is daar zeker één van dus niet verwonderlijk dat we al snel flink opgewarmd raakten en zeker niet alleen van het warme water.

Debby op het gangbang bed in de SwinersOase
Je weet vanzelf wanneer het weer eens tijd wordt om uit de jacuzzi te klimmen als je van die rare rimpelige vingertjes krijgt. Om dat te voorkomen leek het een goed idee om een paar grote handdoeken te scoren bij de receptie en de spelletjes boven voort te zetten. Omdat het orgiekussen al volop in gebruik was besloten we onze toevlucht te zoeken in het ernaast gelegen kamertje wat ook net wat meer privacy biedt. Hier heb ik met Nick een flink aantal pagina’s van de Kamasutra nagespeeld waarbij hij steeds een orgasme uitstelde om nog langer te kunnen genieten. Tot slot spoot Nick een fraaie “Pearl Necklace” over mij heen zodat het echt noodzakelijk werd om even onder de douche te stappen Happy

Na gesnoept te hebben van een glaasje port ben ik weer het bubbelbad ingestapt om verder te genieten van en met de daarin aanwezige heren en natuurlijk zijn we daarna weer naar het orgiebed vertrokken om daar onze spelletjes af te ronden. Op zo’n manier vliegt de tijd en brak het moment aan om naar Amsterdam te vertrekken.
Ruim voldoende beleefd om ’s nachts van na te genieten!

Vakantie september 2017

Om nog even van de zon te kunnen genieten zijn we begin september naar Zuid-Frankrijk afgereisd. Natuurlijk niet alleen voor de zon maar ook om te genieten van ongeremde erotiek en daarvoor hadden we een ruime week gereserveerd op de Ran du Chabrier. Onze vertrouwde MobileHome was helaas door anderen geboekt zodat dit keer nummer 30 voor ons werd gereserveerd.
Zonnen op Le Ran du Chabrier
We hadden werkelijk geen idee waar die zou staan en waren eigenlijk bang dat het een van de oude MobileHomes zou zijn, hoger op de camping. Gelukkig bleek dit niet het geval want nummer 30 bleek pal naast de “Paillotte” te staan met uitzicht op de petanque baan en dus nóg dichter bij alle voorzieningen.
Pal voor ons onderkomen was voldoende ruimte om onze Intex matras neer te leggen en omdat dit ongeveer het drukste punt van de Ran is had ik aan belangstelling geen gebrek Happy


P1000505
Ook dit jaar werden er al weer vroeg MobileHomes weggesleept naar de hoger gelegen parkeerplaats maar gelukkig bleef onze kant daar gedurende ons verblijf voor gespaard.

Natuurlijk hebben we ook deze keer weer veel spettergeile momenten beleefd op het Intex matras en zeker ook in de nachtclub waar ik elke avond weer heerlijk uitdagend kon dansen en volop kon genieten van spettergeile momenten. Lees daarover maar in vorige blogs!

Het weer was deze week prachtig en er kon dan ook lekker gezond worden op het kiezelstrandje langs de Cèze. Omdat het de afgelopen drie maanden nauwelijks geregend had stond het water in de rivier erg laag en was nogal vervuild zodat zwemmen afgeraden werd. Geen probleem: onder de douches kon je ook prima afkoelen. Bovendien kon je daar zomaar iemand tegenkomen die bereid was mijn rug in te zepen Happy

P1000548
Na ons verblijf op de Ran zijn we doorgereden naar Cap d’ Agde waar we op de naturistencamping “René Oltra” een “Chalet” hadden gehuurd. Deze camping ligt langs het strand en direct tegen het “Village Naturiste” zodat alle vermaak op loopafstand is.

De “Duinen” bij Agde ==>


Omdat de avonden flink koud waren was het geen pretje om in een sexy outfit uit te gaan en daarom droeg ik over mijn te kleine topje een spijkerjasje wat binnen uit kon. Het was erg leuk om er zo provocerend rond te lopen en cafeetjes te bezoeken maar ook om in de vele winkeltjes erotische kleding te passen en... te kopen!

Het spannendste plekje op Agde vind ik toch wel het swingers strand; vanuit de camping links langs de eerste strandtent. Het (nudisten)strand langs de camping is redelijk rustig maar op het swingers strandje lag (bij mooi weer) iedereen dicht op elkaar. Tegen het duin zie je dan overal mannen op de uitkijk of er ergens wat gaat gebeuren. Als een dame aangeeft dat zij meer mannen in haar spelletje wil betrekken vormt zich snel een dichte haag met trekkende kerels om haar heen.

Lege ligstoelen op het strand van Cap d'Agde


<== Koud! Lege strandstoelen!


Een dame was de ene na de andere man aan het leegpijpen en zat werkelijk ónder het zaad. Leuk om naar te kijken en al snel voelde ik ook diverse handen die op onderzoek uitgingen.

Tsja, wat doe je dan? Ik ging maar op mijn knieën zitten om naar al dat lekkers te kijken en natuurlijk mee te spelen zodat al snel de eerste lading over mijn borsten gespoten werd. Ik was al flink kleverig geworden en vond het wel tijd worden om mij af te spoelen in zee. Leuk: bij het afbreken van zo’n spelletje wordt er geapplaudisseerd! ’s Avonds kwamen we nog iemand tegen die een complimentje maakte over de “show” op het strand Happy

P1000557
Zulke spelletjes hebben we daar vaker beleefd behalve op één dag toen het echt koud, bewolkt en regenachtig was. Zoals je op de foto hiernaast kan zien zochten zélfs deze dames elkaars warmte op!

Gelukkig sloeg het weer de volgende dag al weer om zodat het er weer heet aan toe ging op het strandje. Dit keer kwam een fransman gezellig dicht bij mijn handdoekje liggen en na het nodige oogcontact kwam hij naast mij liggen om de kennismaking voort te zetten. Spettergeil om op een vol strand op een stijve snikkel te rijden!

Kortom: weer enorm genoten deze vakantie en op de laatste dag maakten we al weer plannen voor juni-juli 2018!

Vakantie 2017: Roseraie

Zaterdagmiddag 10 juni kwamen we laat in de middag aan op de swingerscamping Le Roseraie in Brugheas, een plaatsje in de buurt van Vichy, Frankrijk. De ontvangst was ronduit vriendelijk en na het afhandelen van wat administratie konden we onze MobileHome betreden.
Voor de poster van La Roseraie
Ons onderkomen bestond uit een woongedeelte met keuken, twee twee-persoons slaapkamers, een aparte douche en apart toilet. Alles keurig verzorgd en schoon zodat we na het uitpakken van onze bagage al snel de camping konden verkennen. Naast een paar grote partytenten waar ’s avonds gedineerd en later gedanst wordt bevindt zich een mooi zwembad met li
Enorme pik in het avonturenbos van
gstoelen. In dit bad mag niet gesekst worden maar verder overal; ook in een kinderbadje wat nog stamt uit de tijd dat dit een familiecamping was. Langs het zwembad zijn ook verhoogde bedden geplaatst waarop uitgebreid gefeest kan worden maar er zijn ook een aantal partytenten waar men zich in kan terugtrekken. Aan de hygiene is veel aandacht besteed: overal vind je tissues en spuitflessen met desinfecteermiddel.

Achter de Roseraie ligt een enorm grasveld waar in het hoge gras plekjes gemaaid zijn voor spannende erotische momenten.
Landschap
Helemaal achter op het terrein bevindt zich het “Bois Calin”; het avonturenbos waar allerlei leuke speeltjes te vinden zijn zoals hoge bedden, slings, schommels en schandblokken.

De meeste plaatsen op de camping zijn omgeven met heggen of struiken wat het leggen van contacten bemoeilijkt. Daarvoor is het zwembad de aangewezen plaats maar dan moet het weer natuurlijk wel meewerken! Wij zijn er een week geweest en in die tijd hebben we maar weinig activiteit gezien en meegemaakt. Dat kwam deels door het weer en het feit dat er weinig gasten waren maar zeker ook door de afgeschermde sta-plaatsen. ’s Avonds werd er wel gezellig geborreld en wat gedanst maar veel meer hebben we er nauwelijks beleefd.

Al met al een hele mooie en schone camping met veel mogelijkheden voor een spettergeile vakantie. Ik denk dat we gewoon pech hebben gehad met het weer en het geringe aantal gasten dus de kans op een herhaling is groot!

Vakantie 2017, Le Ran du Chabrier

Na onze week op de Roseraie zijn we via een tussenstop aan de Côte d’Azur verder gereisd naar de Ran du Chabrier in de buurt van Barjac. Deze swingerscamping kennen we van onze bezoekjes van vorig jaar en bij aankomst was het een feest van herkenning! We hadden hetzelfde plekje gereserveerd als vorig jaar: centraal gelegen, vlak bij het strandje en met een prachtig uitzicht:
Het dal van de S├Ęze


Een omschrijving van de Ran kan je vinden in een van de vorige blogs.

Dit jaar hadden we een elektrisch opblaasbaar twee-persoons matras meegenomen om met alle comfort te kunnen genieten van geile spelletjes bij onze MobileHome.
Spelen op het Intex matras
Een praktijktest heeft uitgewezen dat dit matras bestand is tegen een wild vier-persoons orgie zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken dat het ding onder mij zou ontploffen. Alle lof voor Intex!
P1000318

De MobileHome tegenover de onze werd de dag na onze aankomst betrokken door twee vlaamse heren waar wij al snel een leuk contact mee hadden. Een van hen vertelde dat zij op een markt allerlei lekkere hapjes gekocht hadden waarvan wij zeker eens moesten proeven. Wij houden er van om rond een uur of vier wat flesjes open te trekken begeleid met lekkere hapjes dus daar paste de bijdrage van onze vlaamse vrienden prima bij. Met hen heb ik natuurlijk ook de mogelijkheden van het Intex matras uitgeprobeerd en ik kan je verzekeren dat ons dat prima beviel!

Op de Ran zijn single heren ook welkom; als camping gast maar ook voor een enkele dag. Regelmatige bezoekers van de Ran noemen deze heren “Sangliers” ofwel everzwijntjes. Als er ergens iets geils te beleven valt staan er snel wat van deze heren omheen in de hoop mee te mogen doen. Mijn ervaring is dat ze uiterst beleefd zijn; zo stelde een man zich voor met de toevoeging: “Madame, je suis à votre service”! Tsja, ik kan nou eenmaal slecht tegen verleiding Happy

’s Avonds om half elf gaat de swingersclub van de Ran open en daar is het elke avond weer feest.
Schermafbeelding 2017-07-08 om 19.30.21
Een DJ zorgt voor goede muziek en de drankjes zijn nog altijd prima betaalbaar zodat een leuke avond gegarandeerd is. Achter in de club is een soort doolhof gemaakt waar allerlei geile spelletjes mogelijk zijn. Kijk maar eens op de site van de Ran!

Dutchdebby als Hiawatta
Natuurlijk kon ik het niet laten even plaats te nemen achter de gloryholes maar mijn voorkeur gaat er toch echt naar uit om uitdagend te dansen en zo mogelijk geile spelletjes te starten op de dansvloer. Ongelofelijk geil om geneukt to worden op het podium of op een van de zitjes langs de dansvloer!

Naar mate de avond vordert zie je meer kledingstukken uitgaan en dansen er vrouwen topless maar helaas blijft het daar meestal bij en verdwijnt men naar het achterste gedeelte van de club om de spelletjes daar voort te zetten.

Natuurlijk is het ook leuk om overdag voor wat opschudding te zorgen en daarvoor ging ik af en toe een wandeling maken over de camping in mijn Hiawatta outfit, of, zoals Ron het noemt: mijn HiHaKwakka outfit.
’s Avonds word je dan sneller herkend in het clubje wat weer leuke en geile momenten oplevert.

Kortom: het was weer een geweldig weekje op de Ran en ik verlang nu al naar een vervolg!

Nick: Long time no see

Debby en ik kennen elkaar al heel wat jaren, vanaf de dagen van de Roxy in Haarlem. Voor mij blijft ze in alles aantrekkelijk. Wat ik vooral zo leuk aan haar vind is dat ze helemaal op kan gaan in wat zij dan noemt 'sexspelletjes'. Niet zomaar rampetampen en hup d'r op, maar de opbouw van zo'n spel is heel belangrijk.
Het begint meestal al heel subtiel bij het voorspel aan de bar. Oogcontact, een 'onopvallende' knipoog terwijl ze met iemand anders aan het praten is.
Ben je haar genaderd (gewoon even geduld hebben), houdt ze van lekker zoenen en stevig vastgepakt te worden in zo'n 'openbaar' gedeelte van zo'n club. Terwijl ze daar dan nog zit kan je haar helemaal opgewonden laten raken door 'kleine opdrachtjes' in haar oor te fluisteren zo van "Jij gaat straks je rokje uitdoen terwijl je hier zit " of "Ga eens op het puntje van je stoel zitten met je benen van elkaar, je weet wat ik straks ga doen" (voelen hoe nat  ze is geworden en daar dan wat over zeggen oid). Lekker is vooral om haar strak in haar ogen te blijven kijken.
Afijn, als je het goed doet en haar in het spel laat komen, is het fascinerend hoe ze er helemaal in op gaat. Het eindigt natuurlijk steevast spetterend op een bed (letterlijk en figuurlijk)

Long time no see

Vandaag ben ik mij weer eens gaan uitleven in de Oase, mijn favoriete clubje in Ammerzoden. Hoewel het parkeerterrein vrijwel leeg was bleek het binnen al gezellig druk. Na een praatje met Samantha eerst maar eens gaan uitkleden voor een verfrissende douche. In de kleedkamer ontmoette ik al een goede bekende die mij hielp met uitkleden en onder de douche werd ik geholpen met inzepen door drie potente heren. De middag begon dus meteen al goed!
Terwijl ik daar zo verwend werd kwam Jo (de barman) melden dat mijn cappuccino al klaar stond. Bij het aantrekken van mijn outfit bleek dat het topje niet meer paste dus dat heb ik de rest van de middag maar open gelaten. Aan de bar werd het heel gezellig en voelde ik diverse handen over mijn borsten gaan en ook een paar onder mijn rokje.

Ik was totaal verrast toen er ineens een hele goede bekende binnenkwam die ik al een tijd niet meer gezien had. Nick ken ik al een jaar of tien en we hebben samen altijd spettergeile feestjes gebouwd in sexbioscopen en clubs. Na flink gefeest te hebben op het orgiebed en in het bubbelbad hebben we de rust opgezocht in een afsluitbaar kamertje waar we als vanouds van elkaar hebben genoten.

Eerst heb ik mijzelf heerlijk verwend door met mijn klitje op zijn keiharde paal te rijden. Nick kan mij altijd fantastisch laten spuiten en dat is hem dan ook diverse keren gelukt zodat het een behoorlijk natte boel werd. Vervolgens werd ik in diverse standjes geneukt; hij weet altijd precies mijn gevoeligste plekjes te raken. Ter afsluiting heb ik hem lekker klaargepijpt en daarna hebben we nog een tijdje tegen elkaar liggen nagenieten. Wat een verassing deze middag!

Een hete winter

Laatst vroeg iemand zich af waarom ik zo weinig op mijn blog schrijf: na mijn belevenissen op de Ran du Chabrier was er niets meer toegevoegd! Hij heeft natuurlijk volkomen gelijk want ik beleef wekelijks spettergeile avontuurtjes in de clubs die ik bezoek maar omdat ik vaak op stap ga blijft er maar weinig tijd over om over mijn geile escapades te schrijven. Zo tussen de kerst en oud en nieuw heb ik dan toch wat meer tijd dus hierbij een verslagje van wat ik zoal de afgelopen maanden heb meegemaakt.

Zoals jullie wel gezien hebben kom ik graag in de
Oase in Ammerzoden.
Debby (1)
Dat komt natuurlijk door de prettige sfeer en gastvrije ontvangst maar ook door de faciliteiten die daar aanwezig zijn. Eén van de topattracties daar vind ik toch wel de jacuzzi. Daar heb ik natuurlijk in een eerder blog al uitgebreid over geschreven maar ik vind het nog altijd een van de geilste plekjes om heren te verwennen.

Natuurlijk is het orgiebed ook een geweldige lokatie voor erotische uitspattingen; vooral wanneer een van mijn vriendinnen ook aanwezig is zodat we samen een vent helemaal gek kunnen maken. Niet eerlijk natuurlijk: twee tegen één maar ik heb nog nooit iemand horen klagen Happy
De gangbang in
Le Baron in Heerewaarden is voor mij ook een spettergeil feestje.
Geile spelletjes in Le Baron
Ik kom er altijd weer veel bekenden tegen zodat ik ongeremd kan genieten van spettergeile sex in alle denkbare standjes. Er zijn heren die werkelijk perfect kunnen beffen zodat ik gillend klaarkom. Anderen weten weer het juiste plekje te vinden zodat ik ga spuiten alsof ik bij de brandweer werk terwijl ik door anderen weer heerlijk geneukt wordt. Er is daar altijd volop glijmiddel en ik vind het super geil om een mooie grote pik royaal in te smeren met dat spul om vervolgens met mijn klitje over zijn keiharde paal te rijden. Ongelofelijk geil als zo’n jongen daardoor klaarkomt maar helaas lukt dat niet altijd.

Na zo’n vijf uur genoten te hebben ben ik aardig versleten, ondanks de glaasjes port en het uitgebreide buffet maar gelukkig zorgt Ron er dan voor dat ik weer veilig thuis kom.

Dichter bij Amsterdam ga ik graag naar de
Showboat in Zaandijk zodat ik vrienden ontmoet die daar in de buurt wonen en niet zo ver kunnen reizen.
Behalve een royale sauna en stoombad hebben ze daar nu ook een jacuzzi waar leuke spelletjes in gespeeld kunnen worden.
IMG_1478


Tegenwoordig hebben ze daar ook een uitklapbare wand gemaakt met gloryholes zodat je ook eens lekker anoniem kan pijpen.

Er is ook een wand aangebracht waarin twee grote openingen zijn aangebracht; een beetje in de vorm van een pizzaoven. Achter elke opening staat een bank en boven de opening vind je twee lussen. De bedoeling hiervan is dat ik op mijn rug op de bank ga liggen met mijn benen dóór het gat terwijl mijn voeten vastzitten in de lussen. Zo lig ik dan klaar om helemaal anoniem geneukt te worden terwijl ik ook niet kan zien wie mij neukt. Ik vind dat ongelofelijk geil maar het is wel noodzakelijk dat Ron de wacht houdt zodat ik zeker weet dat er een rubbertje om de snikkels gaat Happy

In de vele afsluitbare kamertjes kunnen weer andere spelletjes gespeeld worden zodat een bezoekje aan de “boot” nooit gaat vervelen!

Ran du Chabrier - 2

Wij gingen er al van uit dat het rustiger zou zijn tijdens ons verblijf op de Ran van 7 t/m 18 september maar het pakte toch anders uit.
Le Ran du Chabrier vrijwel verlaten
Tot en met het weekeinde van 10 en 11 september was het supergezellig op de camping en in de nachtclub maar vanaf maandag de 12e werden de mobile homes naar de hoger gelegen parkeerplaats gesleept. Die klus werd uitgevoerd met een oude bulldozer die veel kabaal en nog veel meer rook produceerde.

Dit leverde een wat naargeestig beeld op, ook al omdat er nog maar weinig kampeerders aanwezig waren.

De weersvoospelling voor woensdag de 14e was ronduit slecht waardoor nog meer kampeerders vertrokken zodat er vanaf die datum nog maar 5 stellen en één single man aanwezig waren.
Vrijwel lege Ran du Chabrier


Het werd die woensdag nacht inderdaad erg slecht weer waarbij ook nog eens de nachtclub gesloten bleef; net als de donderdag daarna.
De armbandjes van Le Ran du Chabrier


Wij hadden ons al opgegeven voor het afsluitende feest op zaterdagavond en besloten toch maar te blijven. Tot onze verbazing ontstond er die vrijdagmiddag een ware invasie van franse kampeerders en dat bleef doorgaan tot zaterdagmiddag. Ineens stond de camping weer aardig vol en beleefden we een spettergeile avond in de club.

Het slotfeest was ook een groot succes. Bij het diner waren alle tafeltijes bezet en na half elf was de club ook stampvol zodat ons verblijf een perfecte afsluiting kreeg.

Ons weekje Ran in juni dit jaar is ons prima bevallen dus grote kans dat we dat in 2017 herhalen. September vinden we een te groot risico: mogelijk slecht weer en daardoor een lege camping!

Let op: er bestaat ook een forum over de Ran: Klik
hier!Amai, wat geil!

Zaterdag 20 augustus hadden we in Brabant een (saaie) afspraak dus een mooie gelegenheid om daarna nog wat leuks te gaan doen. Na wat zoekwerk leek een uitstapje naar club Amai in Meer, België, een prima optie en omdat daarna naar huis rijden wel wat ver is hadden we ook maar meteen een hotel in de buurt gereserveerd.
We kwamen rond half tien aan in deze club en werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. Na €40 entree betaald te hebben zochten we eerst de lockers op om ons om te kleden. Voor deze gelegenheid had ik gekozen voor een blauw metallic rokje en mijn witte topje zodat mijn bruin gekleurde velletje mooi afstak. Club Amai is leuk ingericht en heeft prima faciliteiten zoals een royale doucheruimte waar je volop handdoeken vindt, een grote jacuzzi, diverse speelkamertjes, een grote bar en een restaurantje waar diverse snacks, salades etc. te vinden zijn.
Bij de bar ontmoetten we al meteen een bekende zodat we bij een glaasje gezellig in gesprek raakten. Vervolgens zijn we de jacuzzi eens gaan proberen. Helaas stond die nauwelijks aan zodat er onder water weinig stiekems gebeurde.
Daarop zijn we maar eens een speelkamertje in gedoken en daar kreeg ik al snel gezelschap van enige potente heren. Na enige tijd spoot een van deze mannen zijn zaad over mijn borsten waarop het tijd werd om naar de douche te gaan. Daar zat een dame uitnodigend op haar knietjes om heren te pijpen en.... dat bracht mij op een idee Happy

De hele avond heb ik erg genoten in dit clubje en dat komt beslist door de formule die ze hier hanteren: Single mannen zijn hier welkom maar stellen die alleen maar andere stellen zoeken niet!
Kortom: Precies wat ik zoek: veel single mannen die volop kunnen spelen met vrouwen die daar ook zin in hebben!

Zondagse pret in de Oase

Het is beslist een goed idee om op zondag naar de Sunday Lounge in Oase in Ammerzoden te gaan: er worden lekkere drankjes voor je ingeschonken aan de bar en er staat een uitgebreid buffet klaar zodat je ook niet hoeft te koken. En... je kan je er heerlijk uitleven in ongeremde erotiek Happy Als is daar aankom ga ik altijd eerst lekker douchen voor ik mijn sexy outfit aantrek. Deze keer had ik zwarte holdups meegenomen, een ultra kort rood rokje, mijn rode lakschoenen en een wit topje. Als snel had ik door dat dit véél te warm was en daarom verdween het topje weer in de locker.
Heerlijk om zo uitdagend met blote borsten rond te lopen Happy

Al snel zag ik dat mijn goede vriend Willie naar de Oase was gekomen en hij was dan ook de eerste waarmee ik op het orgiebed los ging. Dit inspireerde diverse andere heren zodat het al snel een spettergeile orgie werd. Na aan de bar van een portje genoten te hebben besloot ik het bubbelbad op te zoeken.
tumblr_o3bvs17K6F1tfi7uao1_1280
Deze keer was het water precies op de goede temperatuur zodat ik er lekker lang in kon spelen. Ook hier kreeg ik al snel gezelschap van een paar potente heren en het is altijd geweldig spannend hoe die geile spelletjes onder water tot stand komen: Eerst verdwalen mijn handjes onder water zodat ik twee stijve snikkels vast heb en vervolgens is het altijd spettergeil om bij zo’n kerel op schoot te gaan zitten en met mijn klitje over zijn eikel te rijden. Bij het bubbelbad hangt een enorm bord “NO SEX IN THE POOL” en daar houd ik mij natuurlijk aan: ik pijp hem dan zonder te knoeien boven water klaar Happy

Heerlijk om sex op het orgiebed af te wisselen met geile spelletjes in het bubbelbad en dan natuurlijk ook af en toe een drankje doen aan de bar of snacks bij het buffet.

Kortom: het was weer een top middagje in de Oase!

Middagje PartyPlayers

Vanmiddag hadden we ineens zin om weer eens naar PartyPlayers te gaan. Na binnenkomst eerst wat te drinken besteld en terwijl ik mijn eerste slok nam werd ik al aangesproken door een heer die wel even een kamertje met mij wilde delen. Dat werd een super geil feestje en na afloop is het echt heerlijk douchen daar. Zonder enige twijfel de beste douches die ik ooit in een clubje meegemaakt heb: een enorme regendouche met echt lekker warm water stort op je neer.

Partyplayers kent nog veel meer voordelen: je kan er prima lunchen en ’s avonds is er een zeer smakelijk buffet waar je zelf je stukjes vlees kan grillen. PartyPlayers hanteert een all-in tarief zodat je niet op een wijntje of biertje meer of minder hoeft te letten. Ook hun enorme bubbelbad, hottub en sauna zijn geweldig.

Na een paar geile afspraakjes de middag spettergeil afgesloten met Ron en daarna lekker gesnoept van het buffet waarop we met een voldaan gevoel weer naar Amsterdam zijn gereden.

Kortom: dat gaan we vaker doen Happy

Ran du Chabrier

Zo, hier een verslagje van onze vakantie op de Ran du Chabrier, een swingerscamping bij Saint Privat de Champclois aan de rivier de Cèze!
Op weg naar Le Ran du Chabrier

Na een overnachting in Tournus was het nog maar ruim 300 km voor we ons reisdoel bereikten en omdat we al vroeg bij Lyon aankwamen hadden we nauwelijks last van files. Bij Bollène verlieten we de snelweg en reden al snel door een prachtig landschap waar wijngaarden en velden met lavendel elkaar afwisselen. Een kilometer vanaf Saint Privat de Champclois houdt het asfalt op en rijd je op een hobbelig pad met veel keien en haarspeldbochten naar de ingang van de camping. Nou zijn wij geen kampeerders en hadden dan ook een mobile home gehuurd. Tijdens de vriendelijke ontvangst bij de receptie betaalden we borg en kregen het gele “I Love Ran Du Chabrier”-armbandjes die tijdens het verblijf op de camping gedragen moeten worden.
De Pailotte op Le Ran du Chabrier
Dat is dan ook meteen de enige verplichte kleding; alles wat je meer wil aantrekken is eigen keus. Ons hutje stond op een prachtige plek vlak bij het strandje en mooi dicht bij het sanitair en het restaurant/nachtclub. De camping ligt in de volle lengte van ongeveer vijfhonderd meter langs de rivier waar je ook diverse standjes vindt. Het grootste deel is voorzien van watertap punten en elektra.
De mobile homes hebben twee slaapkamers (één- en twee persoons), en een zithoek met keukentje (4-pits gasstel, afzuigkap, magnetron, koffiezet apparaat en een koelkast en er is het nodige servies en bestek aanwezig). Er is wel een wasbak maar het water is niet aangesloten dus de vaat regel je in het sanitairgebouwtje. De koelkast was erg handig om de drankvoorraad in te bewaren maar het koken hebben we overgelaten aan het personeel van het restaurant waar je voor een redelijke prijs een prima maaltijd kan bestellen. Er is ook een winkel waar je vers afgebakken croissants en stokbrood kan kopen en verder alles wat je dagelijks nodig hebt.
Twee persoons bed van de MobileHome


Tijdens het uitpakken van de bagage gingen al snel de kleren uit: veel te warm en meer in overeenstemming hoe anderen er bij liepen Happy Na enige tijd kwam onze goede vriend Jan aanlopen die ons gewezen had op het bestaan van deze camping en besloten had om ook een paar dagen te komen genieten. Jan was niet de enige bekende die we durende dit weekje zagen: door de aankondiging op deze site hadden meer goede bekenden besloten om te gaan zodat het er al snel erg gezellig aan toeging!
Zithoekje in de MobileHome op Le Ran du Chabrier


’s Ochtends is het doorgaans redelijk rustig op de camping omdat iedereen wat slaap inhaalt vanwege de activiteiten van de nacht ervoor. Vanaf een uur of elf komt er leven in de brouwerij en zie je dat de eerste erotische activiteiten van start gaan; gewoon voor de tent of caravan zodat er veel publiek kan meegenieten. We hebben heel wat van die opblaasbare Intex-matrassen gezien die zeer geschikt zijn voor dit doel. Nemen wij volgende keer ook mee. Rond een uur of vijf hoor je overal de bekende geluiden die bij een stevige neukpartij horen en dat werkt als een lokroep voor de heren. Naast single heren die de camping bewonen zijn er ook mannen die een dagkaartje gekocht hebben om zich te komen vermaken met de onverzadigbare dames.
Diverse MobileHomes op Le Ran du Chabrier


Vanaf acht uur is het restaurant open en om elf uur opent de nachtclub. Hier tref je de nodige zitjes aan, een uitgebreide bar en een grote dansvloer. De drankprijzen zijn redelijk; een glas witte wijn (tot de rand gevuld) kost €2,50. Tot een uur of twaalf wordt er veel gedanst en daarna neemt de activiteit in het erotische deel van de club toe. Daar vind je diverse spannende ruimtes, een orgiebed, een andreaskruis en kamertjes met gloryholes. Er is wel een toilet maar helaas geen handdoeken en douches; daarvoor moet je dan naar de sanitaire ruimte. Condooms moet je zelf meenemen maar tissues zijn weer wel aanwezig.

Even zin in wat anders: in de omgeving vind je leuke stadjes (Barjac, Alès, Vallon Pont d’Arc) en prachtige natuur (Gorge de l’Ardèche). Je kan een kano huren om (een deel) van de Ardèche af te varen en eindeloze wandeltochten maken en nog véél meer.
Tarieven van de Ran


Tja, en wat maak je dan zoal mee op deze camping? What happens on The Ran Stays on The Ran maar hier dan toch een voorbeeldje: In een van de mobile homes tegenover die van ons woonden twee heren die geen kans onbenut lieten om met de dames te spelen. Op enig moment zaten ze voor hun hutje uit te rusten met de benen ietwat uit elkaar wat een plaatje opleverde wat wel heel erg aan de cartoons van Fokke en Sukke deed denken. Vanaf dat moment noemden we ze natuurlijk ook zo. Als je het even warm hebt gehad spring je onder de (gratis) warme douches en toen Debby daar gebruik van wilde maken waren nèt alle douches bezet waaronder door dit tweetal. Galant bood Fokke zijn douchecabine aan Debby aan en daarbij meteen hulp bij het inzepen. Dat werd direct een orgie waarbij Fokke bijgestaan werd door Sukke en de hele ruimte zich al snel vulde met geïnteresseerden.


Op de camping mag je 24/7 doen waar je zin in hebt maar Sex on the Beach is verboden; af en toe komen er kanoërs langs Happy

Nog een paar daagjes.....

Nog een paar daagjes en dan vertrekken we naar “Le Ran du Chabrier” voor een spettergeile vakantie. We vertrekken zaterdagochtend vroeg en overnachten in de Bourgogne zodat we zondag rond het middaguur op de camping aankomen. Voor ons is dit de eerste keer dat we naar een swingerscamping gaan en we hebben er ongelofelijk veel zin in.

Natuurlijk ga ik bijhouden wat ik allemaal beleef en zal dat op dit blog publiceren. De Ran heeft inmiddels een vernieuwde website met veel info en foto’s: http://leranduchabrier.com

Penicure

Als je op sommige sites een account aanmaakt wordt er gevraagd naar je beroep. Ron vult dan voor de grap “Penicure” in en heeft voor mij met Photoshop een logo in elkaar gezet:

penicure-dark

Mooi hè?!

Vakantie....

Ran du Chambrier
Vandaag een weekje “vakantie-anders” geboekt: van 19 tot 26 juni gaan we naar een swingerscamping in Zuid-Frankrijk: Le Ran du Chabrier in Saint-Privat-de-Champclos!
Dit adres hebben we gekregen van een goede vriend die zich daar vorig jaar prima vermaakt heeft.

Wij zijn geen echte kampeerders maar je kan daar voor een redelijk bedrag een mobile home huren. De camping ligt aan de rivier La Cèze zodat er verkoeling nabij is wanneer het te heet wordt Happy

Nieuwsgierig? Kijk eens op http://leranduchabrier.com