Long time no see

Vandaag ben ik mij weer eens gaan uitleven in de Oase, mijn favoriete clubje in Ammerzoden. Hoewel het parkeerterrein vrijwel leeg was bleek het binnen al gezellig druk. Na een praatje met Samantha eerst maar eens gaan uitkleden voor een verfrissende douche. In de kleedkamer ontmoette ik al een goede bekende die mij hielp met uitkleden en onder de douche werd ik geholpen met inzepen door drie potente heren. De middag begon dus meteen al goed!
Terwijl ik daar zo verwend werd kwam Jo (de barman) melden dat mijn cappuccino al klaar stond. Bij het aantrekken van mijn outfit bleek dat het topje niet meer paste dus dat heb ik de rest van de middag maar open gelaten. Aan de bar werd het heel gezellig en voelde ik diverse handen over mijn borsten gaan en ook een paar onder mijn rokje.

Ik was totaal verrast toen er ineens een hele goede bekende binnenkwam die ik al een tijd niet meer gezien had. Nick ken ik al een jaar of tien en we hebben samen altijd spettergeile feestjes gebouwd in sexbioscopen en clubs. Na flink gefeest te hebben op het orgiebed en in het bubbelbad hebben we de rust opgezocht in een afsluitbaar kamertje waar we als vanouds van elkaar hebben genoten.

Eerst heb ik mijzelf heerlijk verwend door met mijn klitje op zijn keiharde paal te rijden. Nick kan mij altijd fantastisch laten spuiten en dat is hem dan ook diverse keren gelukt zodat het een behoorlijk natte boel werd. Vervolgens werd ik in diverse standjes geneukt; hij weet altijd precies mijn gevoeligste plekjes te raken. Ter afsluiting heb ik hem lekker klaargepijpt en daarna hebben we nog een tijdje tegen elkaar liggen nagenieten. Wat een verassing deze middag!