Nick: Long time no see

Debby en ik kennen elkaar al heel wat jaren, vanaf de dagen van de Roxy in Haarlem. Voor mij blijft ze in alles aantrekkelijk. Wat ik vooral zo leuk aan haar vind is dat ze helemaal op kan gaan in wat zij dan noemt 'sexspelletjes'. Niet zomaar rampetampen en hup d'r op, maar de opbouw van zo'n spel is heel belangrijk.
Het begint meestal al heel subtiel bij het voorspel aan de bar. Oogcontact, een 'onopvallende' knipoog terwijl ze met iemand anders aan het praten is.
Ben je haar genaderd (gewoon even geduld hebben), houdt ze van lekker zoenen en stevig vastgepakt te worden in zo'n 'openbaar' gedeelte van zo'n club. Terwijl ze daar dan nog zit kan je haar helemaal opgewonden laten raken door 'kleine opdrachtjes' in haar oor te fluisteren zo van "Jij gaat straks je rokje uitdoen terwijl je hier zit " of "Ga eens op het puntje van je stoel zitten met je benen van elkaar, je weet wat ik straks ga doen" (voelen hoe nat  ze is geworden en daar dan wat over zeggen oid). Lekker is vooral om haar strak in haar ogen te blijven kijken.
Afijn, als je het goed doet en haar in het spel laat komen, is het fascinerend hoe ze er helemaal in op gaat. Het eindigt natuurlijk steevast spetterend op een bed (letterlijk en figuurlijk)