Vakantie 2017, Le Ran du Chabrier

Na onze week op de Roseraie zijn we via een tussenstop aan de Côte d’Azur verder gereisd naar de Ran du Chabrier in de buurt van Barjac. Deze swingerscamping kennen we van onze bezoekjes van vorig jaar en bij aankomst was het een feest van herkenning! We hadden hetzelfde plekje gereserveerd als vorig jaar: centraal gelegen, vlak bij het strandje en met een prachtig uitzicht:
Het dal van de S├Ęze


Een omschrijving van de Ran kan je vinden in een van de vorige blogs.

Dit jaar hadden we een elektrisch opblaasbaar twee-persoons matras meegenomen om met alle comfort te kunnen genieten van geile spelletjes bij onze MobileHome.
Spelen op het Intex matras
Een praktijktest heeft uitgewezen dat dit matras bestand is tegen een wild vier-persoons orgie zodat ik mij geen zorgen hoefde te maken dat het ding onder mij zou ontploffen. Alle lof voor Intex!
P1000318

De MobileHome tegenover de onze werd de dag na onze aankomst betrokken door twee vlaamse heren waar wij al snel een leuk contact mee hadden. Een van hen vertelde dat zij op een markt allerlei lekkere hapjes gekocht hadden waarvan wij zeker eens moesten proeven. Wij houden er van om rond een uur of vier wat flesjes open te trekken begeleid met lekkere hapjes dus daar paste de bijdrage van onze vlaamse vrienden prima bij. Met hen heb ik natuurlijk ook de mogelijkheden van het Intex matras uitgeprobeerd en ik kan je verzekeren dat ons dat prima beviel!

Op de Ran zijn single heren ook welkom; als camping gast maar ook voor een enkele dag. Regelmatige bezoekers van de Ran noemen deze heren “Sangliers” ofwel everzwijntjes. Als er ergens iets geils te beleven valt staan er snel wat van deze heren omheen in de hoop mee te mogen doen. Mijn ervaring is dat ze uiterst beleefd zijn; zo stelde een man zich voor met de toevoeging: “Madame, je suis à votre service”! Tsja, ik kan nou eenmaal slecht tegen verleiding Happy

’s Avonds om half elf gaat de swingersclub van de Ran open en daar is het elke avond weer feest.
Schermafbeelding 2017-07-08 om 19.30.21
Een DJ zorgt voor goede muziek en de drankjes zijn nog altijd prima betaalbaar zodat een leuke avond gegarandeerd is. Achter in de club is een soort doolhof gemaakt waar allerlei geile spelletjes mogelijk zijn. Kijk maar eens op de site van de Ran!

Dutchdebby als Hiawatta
Natuurlijk kon ik het niet laten even plaats te nemen achter de gloryholes maar mijn voorkeur gaat er toch echt naar uit om uitdagend te dansen en zo mogelijk geile spelletjes te starten op de dansvloer. Ongelofelijk geil om geneukt to worden op het podium of op een van de zitjes langs de dansvloer!

Naar mate de avond vordert zie je meer kledingstukken uitgaan en dansen er vrouwen topless maar helaas blijft het daar meestal bij en verdwijnt men naar het achterste gedeelte van de club om de spelletjes daar voort te zetten.

Natuurlijk is het ook leuk om overdag voor wat opschudding te zorgen en daarvoor ging ik af en toe een wandeling maken over de camping in mijn Hiawatta outfit, of, zoals Ron het noemt: mijn HiHaKwakka outfit.
’s Avonds word je dan sneller herkend in het clubje wat weer leuke en geile momenten oplevert.

Kortom: het was weer een geweldig weekje op de Ran en ik verlang nu al naar een vervolg!