LunchTime gangbang in de Oase

Sinds enige tijd organiseert de Oase in Ammerzoden op maandag de LunchTime gangbang. Dit feestje start om 12:00 zodat haastige heren die zich in het weekeinde en de avonduren moeilijk kunnen vrijmaken ook eens kunnen genieten van een erotische uitspatting. Voor maandag 30 november was de weersvoorspelling ronduit slecht: veel regen, koud en stormachtig dus een ideale dag om je uit te leven in een goed verwarmd swingersclubje.
Het logo van de SwingersOase

Toen ik om 12:00 het parkeerterrein van de Oase opreed stonden daar al flink wat auto’s van bezoekers. Binnen werd ik hartelijk verwelkomd door het personeel en door aan aantal goede bekenden die nèt voor mij binnengekomen waren. Ik vind het altijd fijn om eerst even te douchen voor ik mijn sexy outfit aantrek. Bij voorkeur kies ik iets uit wat ook makkelijk weer uit kan en natuurlijk mijn cupmaatje 90H goed laat uitkomen Happy
In de club van Le Ran du Chabrier

Aan de bar bestelde ik bij Diana een cappuccino want het was nog te vroeg voor een glaasje port. Terwijl ik al in gesprek kwam met wat heren aan de bar hoorde ik diverse keren de voordeurbel dus dat betekende dat het een lekker actieve middag zou worden. Ron had inmiddels wat handdoeken op het bankbed bij de dansvloer gelegd zodat ik al snel in gezelschap van twee heren aan het feesten was. Ik werd heerlijk aan alle kanten verwend en telkens als een van de heren was klaargekomen werd zijn plaats ingenomen door een ander die mij een prachtige harde paal aanbood. Na een uurtje spettergeil actief geweest te zijn had ik behoefte aan wat rust en daarom ging ik na een verfrissende douche genieten van de warmte in het bubbelbad.

Daar werd ik al snel vergezeld door drie heren die meteen op onderzoek uitgingen onder water. Ik word daar altijd ontzettend geil van omdat het allemaal een beetje stiekem gaat terwijl iedereen met een neutraal gezicht doet of er niets aan de hand is. Al snel werd ik weer bloedgeil van alle spelletjes onder water en omdat “Sex in the pool” nu eenmaal niet mag besloot ik de heren bóven het water te verwennen met een pijpbeurt. Toen alle heren klaargekomen waren had ik wel van die merkwaardige ribbelvingers gekregen en besloot om mij maar eens af te douchen en een portje te bestellen aan de bar.

Ook deze middag vloog weer om en om 5 uur besloot ik om maar weer eens te vertrekken om de files naar Amsterdam voor te zijn......