Geweldige zaterdagavond

Deze zaterdagavond had ik gereserveerd om mij uit te leven in Heerewaarden en had dat ook bijtijds aangekondigd op mijn Agenda. Dat leverde een onverwacht leuk resultaat op toen ik werd aangesproken door Wim met wie ik vaak heerlijke erotische momenten gedeeld heb. Wim had mijn aankondiging gelezen en had besloten om zijn eerder gemaakte plannen te wijzigen en ook naar Le Baron te gaan. Na elkaar zo lang niet gezien te hebben was er wel het nodige bij te praten en later op de avond hebben we weer ruim de tijd genomen om van elkaar te genieten. Natuurlijk hebben we diverse standjes doorgenomen waarbij hij mij heerlijk liet spuiten en het een kleddernatte boel werd. Spettergeil!

Deze avond heb ik mij trouwens geen moment verveeld en had nauwelijks tijd om ook nog wat te gebruiken in “Het Restaurantje” waar deze avond heerlijke kip-specialiteiten klaarstonden. Gelukkig zorgde Ron er voor dat ik steeds weer een vol glaasje port in de hand kreeg; mijn geliefde drankje voor dit soort avonden.

Tijdens zo’n avond leef ik in soort een roes en ga helemaal op in erotische spelletjes en dan vliegt de tijd om. Ik kreeg pas in de gaten dat het al weer laat was geworden toen het stiller werd in de club. Ter afsluiting zijn Ron en ik nog even een kamertje ingedoken en hebben daar een gedenkwaardig geil feestje gebouwd waarna we gedoucht hebben en weer naar huis zijn gereden. De rit over de A2 is best lang en ik had dan ook ruim de tijd om na te genieten van alle geile feestjes van deze avond.

Ik kijk nu al uit naar een volgende keer Happy