Dutch Gangbang

Dutch gangbang


Wat kan een vrijdagavond toch heerlijk zijn; niet alleen de start van het weekeinde maar ook: Monique’s gangbangparty! Natuurlijk is de voorbereiding een deel van de pret dus ging ik na een lichte maaltijd lekker aan de slag in de badkamer: douchen, opmaken, lekker luchtje en.... natuurlijk er voor zorgen dat mijn kutje zo kaal werd als een biljartbal!
Dan is het al weer snel tijd om de deur achter je dicht te trekken want ik ben dan toch wel een uurtje aan het rijden voor de boerderij in zicht komt. Na de auto geparkeerd te hebben op de VIP-parking en het welkomstkusje van Monique heb ik snel mijn favoriete zwartleren outfit aangetrokken: een superkort rokje en een hesje zonder sluiting en tenslotte mijn schoenen. Inderdaad: geen hinderlijk spul als BH’tjes en slipjes; daar heb ik alleen maar last van!
Voor ik naar boven ga drink ik graag een rode port om helemaal in de stemming te komen. Bij de bar werd ik begroet door een aantal bekenden die duidelijk al zin hadden om tot actie over te gaan. Terwijl ik de trap opliep voelde ik al dat ik kletsnat was geworden; een goed teken dat ik weer helemaal klaar was voor de actie.
Een van de fijnste plekjes om te feesten vind ik een van de banken op de omloop omdat er véél mannen langskomen en het er nooit te heet wordt. Al snel werd ik omringd door een aantal stijve pikken en zodra ik zag dat er een condoompje om zat draaide ik mij in de juiste positie om lekker geneukt te worden. Ik vind het altijd spettergeil om van achteren geneukt te worden; meestal is er dan wel een snikkel in de buurt om lekker te pijpen. Ook dit keer werd ik door diverse kerels keihard geneukt en ik maak dan beduidend minder lawaai met een lekkere stijve pik in mijn mond.
Na een uurtje ( en tien mannen) wilde ik mij wel eens even opfrissen maar onderweg naar de douches kwam ik langs P. en haar partner E. Die had wel zin om mij eens stevig te pakken en dat werd dan ook een heerlijke neukpartij. Natuurlijk kan je de heren die daar van stonden te genieten niet teleurstellen dus duurde het nog even voor ik onder de douche stond.
Na de douche en een frisje ben ik weer verder gaan feesten op de omloop maar al snel werd het volgend showtje aangekondigd en dat wilde ik nou eindelijk wel eens zien. Terwijl ik over de railing naar de striptease keek werd ik al weer van achteren geneukt zodat ik er niet helemaal met mijn aandacht bij was. Na de show heb ik snel weer een bankje opgezocht waarbij ik gezelschap kreeg van P. en E. die heerlijk aan mijn tepels knabbelden terwijl ik geneukt werd. Daarna werden P. en ik achter elkaar geneukt door een hele optocht mannen en zo werd het weer veel te snel tijd om naar huis te gaan; met een doos lekkere snoepjes van Monique voldaan naar huis.