PartyPlayers in Lelystad

PartyPlayers in Lelystad


Entree van PartyPlayers
Afgelopen donderdag 29 augustus ben ik weer eens afgereisd naar PartyPlayers in Lelystad. Omdat deze club al om 11:00 ’s ochtends opengaat kan ik ook overdag genieten van spettergeile dates. Ik ken deze club al uit de tijd dat van de “GoGoNuts” en “Le Baron A6” maar er is zoveel veranderd dat vrijwel niets meer herinnert aan dat verleden. De sanitaire ruimtes zijn volledig gerenoveerd, de erotische vertrekken zijn opnieuw ingericht, de binnenplaats is werkelijk schitterend geworden en het hele complex is gedecoreerd in de sfeer van een middeleeuws Frans kasteel.

Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en omdat het al lang geleden was dat ik hier kwam kreeg ik uitgebreide uitleg over de nieuwe faciliteiten. Het aanbod voor een rondleiding sloeg ik af; véél te leuk om zelf op ontdekkingstocht te gaan! De hele club straalt een verzorgde, gemoedelijke sfeer uit en dat merk je direct wanneer je bij de bar bent aangekomen.
De bar van PartyPlayers
Hier kan je tegen redelijke prijzen je favoriete drankje bestellen en plaatsnemen in een van de zithoeken of naastgelegen vertrekken waar volop mogelijkheden zijn om geile spelletjes te spelen op comfortabele banken. Er is ook een toegang tot een hoger gelegen vertrek wat zo donker is dat je wel van een darkroom kan spreken en daaronder vind je een kelder die dienst doet als rookruimte.

De binnenplaats is fraai ingericht met een houtgestookte sauna, -bubbelbad en een overdekt deel met matrassen en zitgroep. Voor wie trek krijgt is er een klein restaurant waar je volop broodjes, beleg, soep en snacks kunt vinden. Uiteraard zijn er nog veel meer vertrekken waar je in alle rust van een geil afspraakje kan genieten en natuurlijk zijn er volop douches. Voor de liefhebbers is er een compleet ingerichte BDSM-kamer. Tijdens mijn bezoek werd er hard gewerkt aan het realiseren van een grote sauna en een subtropisch paradijs met bubbelbaden.

Overdekte rokersruimte bij PartyPlayers
Omdat het nog vroeg was bestelde ik aan de bar een bitter lemon en kwam daar N**k tegen, een vriend die ik al (veel te) lang niet gezien had maar waar ik nu eindelijk overdag een afspraak mee kon maken. Al snel besloten we naar de binnenplaats te gaan om de mogelijkheden van de overdekte bedden uit te proberen. Het werd een spettergeile date: letterlijk want hij kan mij altijd heerlijk laten spuiten. De bedden bleken uitstekend geschikt voor de standjes die we uitgeprobeerd hebben maar vooral doggystyle levert een interessant schouwspel op voor de overige bezoekers als ze mijn 90G’s zien slingeren. Bovendien kwam ik weer spuitend klaar terwijl hij mij keihard neukte: heerlijk Happy) Na deze date was ik helemaal in de stemming gekomen voor een volgend afspraakje en al snel stelde een van de aanwezige heren voor om een van de afsluitbare kamertjes te delen.
Speelkamertjes bij PartyPlayers
Dat aanbod sloeg ik natuurlijk niet af en al snel gingen wij volledig op in het bevredigen van onze lusten. Het is altijd heerlijk om je na zo’n heet spelletje te douchen en terwijl ik net mijn leren rokje had dichtgeritst vroeg een volgende bezoeker of ik even tijd had…..

Je kan je voorstellen dat zo’n middag om is voor je het weet en na een flink aantal afspraakjes werd het weer tijd om terug te rijden naar Amsterdam. Ik weet zeker dat jullie mij vaak zullen terugzien in PartyPlayers. Het is een geweldige club en de openingstijden zijn voor mij ideaal. En… niet alleen voor mij trouwens: ik denk dat er heel wat mannen zijn die zich op werkdagen wat makkelijker kunnen vrijmaken rond lunchtijd Happy) Ook zin in een afspraakje met mij overdag? Kijk op mijn “Agenda” voor data!