Amai, wat geil!

Zaterdag 20 augustus hadden we in Brabant een (saaie) afspraak dus een mooie gelegenheid om daarna nog wat leuks te gaan doen. Na wat zoekwerk leek een uitstapje naar club Amai in Meer, België, een prima optie en omdat daarna naar huis rijden wel wat ver is hadden we ook maar meteen een hotel in de buurt gereserveerd.
We kwamen rond half tien aan in deze club en werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. Na €40 entree betaald te hebben zochten we eerst de lockers op om ons om te kleden. Voor deze gelegenheid had ik gekozen voor een blauw metallic rokje en mijn witte topje zodat mijn bruin gekleurde velletje mooi afstak. Club Amai is leuk ingericht en heeft prima faciliteiten zoals een royale doucheruimte waar je volop handdoeken vindt, een grote jacuzzi, diverse speelkamertjes, een grote bar en een restaurantje waar diverse snacks, salades etc. te vinden zijn.
Bij de bar ontmoetten we al meteen een bekende zodat we bij een glaasje gezellig in gesprek raakten. Vervolgens zijn we de jacuzzi eens gaan proberen. Helaas stond die nauwelijks aan zodat er onder water weinig stiekems gebeurde.
Daarop zijn we maar eens een speelkamertje in gedoken en daar kreeg ik al snel gezelschap van enige potente heren. Na enige tijd spoot een van deze mannen zijn zaad over mijn borsten waarop het tijd werd om naar de douche te gaan. Daar zat een dame uitnodigend op haar knietjes om heren te pijpen en.... dat bracht mij op een idee Happy

De hele avond heb ik erg genoten in dit clubje en dat komt beslist door de formule die ze hier hanteren: Single mannen zijn hier welkom maar stellen die alleen maar andere stellen zoeken niet!
Kortom: Precies wat ik zoek: veel single mannen die volop kunnen spelen met vrouwen die daar ook zin in hebben!