Laatste gangbang van 2013

Afgelopen vrijdag ben ik naar de gangbang in de Showboat gegaan en heb mij weer geweldig kunnen uitleven. De laatste gangbang waar ik dit jaar naar toe kon gaan was zeker geen teleurstelling want het werd een super actieve avond. Er waren gewoon lekker veel potente kerels die zin hadden zich nog even flink uit te leven voor de feestdagen.

Nadat ik mij had omgekleed in een stemmig rood glitterrokje viel het mij tijdens mijn eerste glaasje port op dat het zo rustig was op het bovendek. Maar toen ik mij op een van de gangbangkussens had geïnstalleerd werd mij duidelijk waarom: alle kerels waren beneden!

Ik werd achter elkaar geneukt in allerlei standjes die ik inmiddels wel goed ken Happy Een knappe donkere vent nam mij op schoot en neukte mij lekker diep door: een nieuw standje voor mij Happy Ik kwam dan ook spuitend klaar zodat het weer een natte boel werd....

Na anderhalf uur gefeest te hebben heb ik weer een glaasje port besteld en ben aangevallen op het uitgebreide buffet wat inmiddels klaarstond. Ik vind de kroketjes op de Showboat altijd heerlijk; geen wonder want alle ingrediënten zijn eerste klas.

Tijdens de tweede ronde werd het een supergeile boel op het benedendek. Samen met drie andere meiden verwenden we de aanwezige mannen zodat het een complete orgie werd, Een man stak zijn enorme pik door het camouflagenet en werd prompt verwend door een van de dames. Echt ongelofelijk geil!

Omdat het wel weer eens tijd werd om naar huis te gaan nodigde ik de mij omringende mannen uit om over mijn borsten te spuiten en daar gingen ze graag op in. Binnen de kortste keren zag ik er uit als een druipkaars! Ron vertelde mij bij de douches dat ik deze avond 18 mannen had blij gemaakt zodat de eindscore voor 2013 747 (zevenhonderdzevenenveertig!) is geworden Happy

Ik wens iedereen

Fijne kerstdagen
en
een gezond en spettergeil 2014
kerst2 kopie

Gangbang in Heerewaarden

Yes! Het was weer de derde dinsdag van de maand en dus: gangbang in Le Baron in Heerewaarden! Direct na binnenkomst werd ik begroet door een aantal bekenden die mijn aankondiging hier op de site gelezen hadden. Een van de heren was deze dag naar de Baron gekomen om zijn verjaardag te vieren en had twee heerlijke vlaaien meegenomen om dit te vieren. Natuurlijk koos ik voor een stuk wat rijk gedecoreerd was met room Happy Heerlijk bij mijn kopje cappuccino!

Daarna zocht ik het kamertje op waar ik mij deze middag zou gaan uitleven. Ik koos dit keer voor het kamertje direct naast de douches. Op het royale bed lag al een groot badlaken klaar en ook condooms waren volop aanwezig.

Voordat ik het wist werd ik omringd door geile kerels die niet van plan waren er gras over te laten groeien. Binnen de kortste keren was mijn topje uit en gleden gretige handen over mijn borsten, kontje en kutje en kreeg ik diverse snikkels aangeboden om te pijpen. Grappig dat tijd dan ineens geen rol meer speelt en alles in een roes gebeurt. In die eerste uurtjes heb ik mij heerlijk uitgeleefd tot het moment dat een paar mannen over mijn borsten spoten en het écht tijd werd voor de douche.

Ron had inmiddels een portje voor mij geregeld en sleurde mij na de douche mee om een hapje te eten. in het “Restaurantje”; inderdaad, klein maar er werd lekkere babi pangang geserveerd en daar was ik eigenlijk best aan toe.

Met een tweede glaasje port ging ik weer naar mijn kamertje toe en werd daar vergezeld door een leuke meid die een kringetje mannen aan het pijpen was. Zodra ik op het bed ging zitten kreeg ik gezelschap van diverse heren om de volgende ronde mee te starten. In dit kamertje stonden inmiddels zo’n 7 mannen dus het werd er flink heet en zeker niet alleen in letterlijke zin Happy

Na anderhalf uur gaf Ron aan dat het tijd werd om te vertrekken. Diverse mannen waren het daar duidelijk niet mee eens maar nadat ik ze beloofd had volgende maand weer mee te doen lieten ze mij gaan Happy

Op de terugweg vertelde Ron dat ik mijn jaarscore kon verhogen met 16. Kortom: weer een spettergeil middagje!


De eerste woensdag van de maand, dus....

Op de eerste woensdag van de maand organiseert PartyPlayers een spettergeile gangbang die al begint om 11:00 ’s ochtends. Dit feestje heeft als thema “Griekse gangbang” en daarom had ik een jurkje aangetrokken in de stijl van het oude Griekenland, compleet met bijpassende sierraden. Het thema van deze gangbang wekt misschien verkeerde verwachtingen: het is echt niet zo dat er alleen maar “Grieks” geneukt wordt!
Eigenlijk had ik niet zoveel moeite hoeven doen om een bijpassende outfit te zoeken want na tien minuten had ik het meeste al uitgetrokken en had alleen nog een ultrakort goudkleurig rokje aan en mijn holdups. Ik heb vier uur lang genoten tijdens deze party en zo ongeveer alle erotische ruimtes benut! Ik vind het zo ongelofelijk geil om voortdurend omringd te worden door stijve pikken en overal betast te worden! Ik heb mij dan ook uitstekend vermaakt in alle denkbare standjes. Op een gegeven moment zat ik met twee leuke kerels op een hoge tafel in de SM-kamer; net drie ruiters op één paard. Al snel draaide de man die voor mij zat zich om en werd ik lekker hard geneukt terwijl de man achter mij stevig mijn borsten kneedde.... Heerlijk!
Kortom: een geweldige belevenis!