Een hete winter

Laatst vroeg iemand zich af waarom ik zo weinig op mijn blog schrijf: na mijn belevenissen op de Ran du Chabrier was er niets meer toegevoegd! Hij heeft natuurlijk volkomen gelijk want ik beleef wekelijks spettergeile avontuurtjes in de clubs die ik bezoek maar omdat ik vaak op stap ga blijft er maar weinig tijd over om over mijn geile escapades te schrijven. Zo tussen de kerst en oud en nieuw heb ik dan toch wat meer tijd dus hierbij een verslagje van wat ik zoal de afgelopen maanden heb meegemaakt.

Zoals jullie wel gezien hebben kom ik graag in de
Oase in Ammerzoden.
Debby (1)
Dat komt natuurlijk door de prettige sfeer en gastvrije ontvangst maar ook door de faciliteiten die daar aanwezig zijn. Eén van de topattracties daar vind ik toch wel de jacuzzi. Daar heb ik natuurlijk in een eerder blog al uitgebreid over geschreven maar ik vind het nog altijd een van de geilste plekjes om heren te verwennen.

Natuurlijk is het orgiebed ook een geweldige lokatie voor erotische uitspattingen; vooral wanneer een van mijn vriendinnen ook aanwezig is zodat we samen een vent helemaal gek kunnen maken. Niet eerlijk natuurlijk: twee tegen één maar ik heb nog nooit iemand horen klagen Happy
De gangbang in
Le Baron in Heerewaarden is voor mij ook een spettergeil feestje.
Geile spelletjes in Le Baron
Ik kom er altijd weer veel bekenden tegen zodat ik ongeremd kan genieten van spettergeile sex in alle denkbare standjes. Er zijn heren die werkelijk perfect kunnen beffen zodat ik gillend klaarkom. Anderen weten weer het juiste plekje te vinden zodat ik ga spuiten alsof ik bij de brandweer werk terwijl ik door anderen weer heerlijk geneukt wordt. Er is daar altijd volop glijmiddel en ik vind het super geil om een mooie grote pik royaal in te smeren met dat spul om vervolgens met mijn klitje over zijn keiharde paal te rijden. Ongelofelijk geil als zo’n jongen daardoor klaarkomt maar helaas lukt dat niet altijd.

Na zo’n vijf uur genoten te hebben ben ik aardig versleten, ondanks de glaasjes port en het uitgebreide buffet maar gelukkig zorgt Ron er dan voor dat ik weer veilig thuis kom.

Dichter bij Amsterdam ga ik graag naar de
Showboat in Zaandijk zodat ik vrienden ontmoet die daar in de buurt wonen en niet zo ver kunnen reizen.
Behalve een royale sauna en stoombad hebben ze daar nu ook een jacuzzi waar leuke spelletjes in gespeeld kunnen worden.
IMG_1478


Tegenwoordig hebben ze daar ook een uitklapbare wand gemaakt met gloryholes zodat je ook eens lekker anoniem kan pijpen.

Er is ook een wand aangebracht waarin twee grote openingen zijn aangebracht; een beetje in de vorm van een pizzaoven. Achter elke opening staat een bank en boven de opening vind je twee lussen. De bedoeling hiervan is dat ik op mijn rug op de bank ga liggen met mijn benen dóór het gat terwijl mijn voeten vastzitten in de lussen. Zo lig ik dan klaar om helemaal anoniem geneukt te worden terwijl ik ook niet kan zien wie mij neukt. Ik vind dat ongelofelijk geil maar het is wel noodzakelijk dat Ron de wacht houdt zodat ik zeker weet dat er een rubbertje om de snikkels gaat Happy

In de vele afsluitbare kamertjes kunnen weer andere spelletjes gespeeld worden zodat een bezoekje aan de “boot” nooit gaat vervelen!