Weer een spettergeile gangbang in Brabant!

Op deze derde dinsdag van de maand had ik mij al dagen verheugd: de spettergeile gangbang in De Baron in Heerewaarden. Hoewel het flink druk was op de weg liep ik om 10 minuten over elf met een frisdrankje in de hand naar de kamer waar ik mij vandaag kon gaan uitleven. Een ruime kamer met een groot bed en vlak naast de douches zodat er niet veel tijd verloren hoefde te gaan als er weer een lading zaad over mijn borsten gespoten werd.

Al snel werd het een complete orgie op mijn matrasje en hoefde geen seconde te zoeken naar een stijve pik om aan te zuigen. Inmiddels weten veel heren dat ik enorm kan spuiten en werden de eerste handdoeken kletsnat. Ron wilde Gert-Jan al gaan vragen om het bed op afschot te plaatsen Happy

Tijdens zo’n gangbang geniet ik altijd mateloos en vind het contact met al die mannen heerlijk. Spannende standjes, leuke opmerkingen, iedereen opgewonden en vol energie... Tijdens elke gangbang gebeurt er wel iets speciaals. Deze dag kreeg ik van Ron regelmatig het glijmiddel aangeboden; gewoon omdat het dan allemaal nog glibberiger wordt en daardoor geiler en dan voelt het nog lekkerder wanneer ik met mijn klitje over iemands eikel aan het rijden ben Happy

Op een gegeven moment zaten er twee mannen met prachtige snikkels bij mij. Ik had beiden al voorzien van een rubbertje en het leek mij hoog tijd om een DP’tje te proberen. Eerst had ik twee snikkels in mijn kutje en dat voelde al geweldig maar dankzij een flinke plens glijmiddel kon ik ook genieten van een echte DP. Natuurlijk kon ik het niet laten daarbij ook aan een pik te zuigen zodat álle gaatjes goed gevuld waren. Zoiets kan je dus ook in het écht meemaken. Heerlijk!

Kortom: weer een dag om heerlijk van na te genieten. En ja, ik kijk nu al weer uit naar de volgende gangbang op 18 maart Happy

Gangbang PartyPlayers

Vandaag, woensdag 5 februari, werd er weer een gangbang georganiseerd in PartyPlayers. Tsja, zoiets kán ik natuurlijk niet laten schieten! Hoewel ik mij eigenlijk helemaal niet zo fit voelde betrad ik rond 12:00 het strijdtoneel; dit keer in een lekker elastisch ultrakort rokje en een lang gehaakt vest met een bontkraagje. Je snapt het al: binnen de kortste keren was het vest uit en lag ik heerlijk te feesten met leuke mannen bij de open haard in de overdekte patio. Het is daar tegenwoordig heerlijk warm en omdat er een enorm bed staat heb ik voldoende ruimte om allerlei standjes uit te proberen; zelfs met meerdere mannen Happy)

De gangbang bij PartyPlayers is inmiddels geliefd bij heel wat meiden: de club is lekker groot zodat iedereen de ruimte heeft en het personeel doet er werkelijk alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Omdat er zoveel vrouwen op deze gangbang afkomen hebben de mannen volop keus en hoeven nooit af te wachten tot zij óók eens kunnen meedoen.

Door de all-inclusive formule hoeft niemand na afloop in de buidel te tasten en kan volop genieten van drankjes en de diverse snacks die geserveerd worden. Natuurlijk kan je ook gebruik maken van het restaurant waar je diverse salades, brood, soep, snacks en fruit aantreft. Je kan er ook biefstuk, kipspiesjes, speklapjes, saté-pennen en andere vlees op de bakplaat bereiden.

Verder kan iedereen gebruik maken van de hout gestookte hot-tub en -buitensauna maar ook van de enorme jacuzzi (zie vorige blog) en binnensauna. Kortom: je komt tijd te kort als je aan deze gangbang meedoet Happy

Ik heb van al deze faciliteiten maar weinig gebruik gemaakt omdat al mijn aandacht gericht was op de aanwezige mannen. Na een korte lunch heb ik de gangbang voortgezet in de SM-kamer. Ik vind het altijd heerlijk om eerst door een paar kerels hard geneukt te worden; het liefste doggystyle zodat mijn borsten flink meeslingeren op het stoten van de mannen. Dit schouwspel trekt altijd veel toeschouwers die vervolgens over mijn borsten mogen spuiten. Dat is dan wel meteen het einde van het spelletje omdat ik daarna druipend naar de douche vlucht Happy)

Na een douche en een propje heb ik de middag afgesloten op het grote bed bij de douches. Dat bleek geen verkeerde keus want dit keer zag ik er écht uit als een druipkaars....

En.... dan is het ineens weer vier uur en hoog tijd om vóór de files naar huis te rijden en na te genieten van een spettergeil middagje!