Paradijs in Paradise

Dit is al weer enige tijd geleden gebeurd... Het was een regenachtige donderdagavond toen Paradise club nog gangbangavonden hield. Een aantal dames verkleedden zich en dansten wat en als er dan een teken gegeven werd gingen de dames naar de ruimte met het grote ronde bed. Alle heren volgden en dan werd het een geile boel.
Ik had Debby daar al enkele malen ontmoet, en ook al eens in andere clubs, en ik wist dat ze er die donderdagavond zou zijn.
Fris geschoren na werk ging in naar Paradise en paradijs zou het ook worden. Na een drankje aan de bar en naar de dansende gangbangdames hebben gekeken ging ik net als alle andere heren naar het grote ronde bed en ging op een bank aan de rand zitten terwijl de dames verlangend uitkeken naar wat hun aangeboden werd. Ik zat tegenover Debby en zag hoe ze met haar mond een condoom om een grote stijve pik deed en deze lekker begon te pijpen. Er stonden wat andere heren naast die ook hun stijve aanboden om in Debby's heerlijke mond te laten verdwijnen. Naast haar zaten twee mannen die met haar enorm geile grote borsten speelden. Debby's combinatie van de grote pik vol in haar mond nemen, de man z'n ballen likken en hem aftrekken had al snel resultaat en hij spoot z'n condoom vol. Debby lachte lief en trots, weer een man die haar zijn lading gaf! De volgende stond al klaar en al snel spoot ook deze man zijn condoom vol. Toen werd het tijd voor een iets anders. Bij de volgende man, een bekende van Debby, deed ze geen condoom om en likte hem slechts af en toe maar met een arm presenteerde ze haar heerlijke borsten om over heen te spuiten en met de de andere hand trok ze aan zijn stijve dat het een lieve lust was.. Debby's borsten zijn een doel wat je niet kan missen en het geile gezicht van die borsten vlak onder je pik laat elke man komen. Nu ook. De bekende van Debby spoot een ferme lading tussen haar borsten en al snel volge de mannen naast hem die zich zelf hadden af staan rukken. Lading twee, drie en vier volgden snel en Debby's heerlijke borsten zagen er uit als een geglazuurde druipkaars... Trots en glimlachend keek ze rond of er nog meer op spuiten stonden. Deze kans kon ik niet laten gaan, zo vlak voor mij. Ik had mij al flink hard zitten maken en was dichtbij een hoogtepunt. Debby bood haar borsten aan en zag me naar haar toe komen. Ook wij kennen elkaar al een tijdje en ze lachte toen ik voor haar kwam staan... Ik kreunde het uit en spoot lading na lading over haar grote borsten en harde tepels. Lachend keek ze op en zei zachtjes hmmm, wat veel. Geen wonder! Ik was ZO geil en gaf alles wat ik in mij had...