Geil middagje in Heerewaarden

Vandaag maar weer eens de (knalrode) stoute schoenen aangetrokken om mij uit te leven in de Baron in Heerewaarden. Dit geile uitstapje had ik al een paar dagen daarvoor aangekondigd op deze site én…. met resultaat want direct al bij binnenkomst werd ik begroet door een paar goede bekenden!

In de kleedkamer kwam ik Roger tegen die ik van jaren terug uit de Candyclub in Amsterdam ken en samen hebben we later een spettergeil feestje gebouwd in een van de kamertjes. Hoe dat was? Ik laat hem zelf even aan het woord:
  • Ik wilde even laten weten dat ik genoten heb zojuist. Je bent een fantastische vrouw en geduldig... Ik vond het heerlijk met wel drie vingers en mijn pik in je heerlijke kont en volgens mij heb ik die overheerlijke supertieten ook goed ondergespoten... luidruchtig was het zeker. Lang geleden dat ik zo’n goed orgasme heb gehad. Nu jij nog over mijn gezicht...misschien een volgende keer? Ik moet weer vaker komen...dat ga ik zeker proberen. Ik hou je site in de gaten.
Douche
Gelukkig waren er nog meer goede bekenden in de Baron en met een van hen heb ik op de verhoging bij de sling een geil spelletje gespeeld wat meteen een leuk showtje opleverde voor de overige aanwezigen.

Gewoon niet te doen om alle afspraakjes in detail te beschrijven maar ik wil hier nog één anekdote vermelden: Ook Jos, iemand die ik al jaren ken, had mijn aankondiging gelezen dus het was niet verwonderlijk dat wij ook in een kamertje belandden. Sommige heren weten precies het goede plekje te vinden om mij te laten spuiten. Niet alleen met de hand maar ook tijdens het neuken en dat lukte Jos dit keer ook weer uitstekend en het werd dan ook een kletsnatte boel.
Tip voor de Baron:
zet de bedden op afschot!

Eigenlijk was ik van plan om rond vijf uur naar huis te gaan maar er waren zoveel leuke mannen dat ik pas rond zeven uur vertrok. Echt geweldig om met zoveel bekenden er een spettergeil middagje van te maken!