Dutch Gangbang 3

Dutch gangbang 3


Deze vrijdagavond heb ik mij riant naar Wieringerwerf laten rijden zodat ik onderweg lekker de tijd had om te fantaseren over de komende avond. Omdat ik mij voor vertrek al in mijn leren outfit had gestoken (inderdaad: dat piepkleine hesje en superkorte rokje) kwam ik helemaal in de stemming bij Monique aan. Voor ik naar boven ga om mij in de strijd te werpen ga ik altijd eerst uitgebreid douchen en een rood portje drinken aan de bar. Op een van de zitjes kwam ik Paula tegen met wie ik al vaker op één bank aan het feesten ben geweest. Na even gezellig met haar en haar vriend gekletst te hebben was ik helemaal in de stemming om naar boven te gaan. Op het moment dat ik een handdoekje over een van de banken legde kwam een hele ploeg mannen om mij heenstaan. Overal voelde ik handen: aan mijn benen, mijn kutje en mijn borsten en zag ik veel prachtige stijve pikken. Op mijn opmerking dat de condooms hier gratis zijn werd vlot gereageerd en al snel werd ik heerlijk geneukt. Vanaf dat moment was er geen houden aan en werd ik achter elkaar geneukt; afwisselend van voren en van achteren. Mijn vriend houdt altijd de score bij zodat ik nu weet dat het de twaalfde man was die tussen mijn borsten wilde klaarkomen en dat met veel lawaai deed. Ik vind dat altijd spettergeil maar wil daarna wel even onder de douche.
Na een portje ben ik weer naar boven gegaan en gelukkig was ik niet de enige die er veel zin in had. Al snel zag ik weer overal stijve snikkels en ik wist soms gewoon niet naar welke ik mij het eerst zou draaien. Tot mijn verassing hoorde ik ineens Paula naast mij kreunen van genot. Zij was naast mij komen liggen op de bank en had een heel groepje geile mannen om zich heen verzameld. Zij werd heerlijk geneukt en kreunde daarbij opwindend. Op een gegeven moment fluisterde mijn vriend in mijn oor dat mijn persoonlijk record gesneuveld was: méér dan 38 keer geneukt!
Inmiddels was ik wel een beetje moe aan het worden maar de mannen bleven komen. Op een gegeven moment kwam een slanke man bij mij staan die een paal had zo dik als mijn pols. Die heeft mij werkelijk superlekker en heel lang geneukt en toen ook hij klaargekomen was wilde ik wel even een portje drinken en onder de douche staan. Beneden zag ik P. die verwend werd op de bank. Ik ben even naast haar vriend gaan zitten en al snel werd ik heerlijk geneukt en kwam hij kreunend klaar. Volgens mijn vriend kwam de score daarmee op 48! Hmmmm....heerlijk!

Ik heb nog even overwogen om weer naar boven te gaan om de score op 50 te zetten maar besloot dat uit te stellen tot een volgende keer.