Candygangbang

CandyGangBangAls ik wakker word op zondagochtend kan ik mij al verheugen op wat er aan het einde van die dag gaat gebeuren: de gangbang in de Candyclub!
Ik vind het prettig om goed voorbereid op stap te gaan en dus zorg ik er voor dat ik lekker gedoucht heb en dat mijn kutje spiegelglad geschoren is. Natuurlijk heb ik de hele zondag de tijd gehad om na te denken wat ik die avond voor geile outfit zal kiezen zodat ik 's avonds voor ik de deur uit ga mij snel kan omkleden. Uiteraard hebben al mijn outfits overeenkomsten: de rokjes zijn véél te kort en de topjes zijn véél te strak zodat mijn 85 G's mooi uitkomen. Nadat ik mijn hold-ups en laarsjes heb aangetrokken ben ik helemaal klaar voor vertrek.

In de Candyclub aangekomen werk ik even mijn make-up bij terwijl Ron vast een rood portje bestelt. Ik neem dan even de tijd om met de andere meiden te kletsen maar meestal lukt dat maar even omdat de eerste mannen dan al binnenkomen en mijn aandacht opeisen. Al snel vertrek ik dan met een van de heren naar een comfortabel zitje om eens wat beter kennis te maken.

Het komt regelmatig voor dat deze avond bezocht wordt door heren die ik al van vorige party's ken en het duurt dan ook meestal niet lang voordat mijn topje uitgaat en ik de eerste snikkel van de avond in de hand neem. Heerlijk om daar met mijn lippen over heen te strelen zodat een prachtige erectie ontstaat. Het leuke van die zitgroepen is dat er zoveel standjes op mogelijk zijn en dat andere heren lekker dichtbij kunnen komen om het spektakel goed te bekijken. Ik vind het altijd heerlijk als ik "doggy style" genomen word want dan kan ik meteen een andere gast verwennen zodat het een echte gangbang wordt.

Pearl necklace
Heerlijk ondergespoten!

Als ik een paar gasten verwend heb fris ik mij even op en ga vervolgens naar een ander zitgroepje om daar de actie voort te zetten. Als ik voel dat daar belangstelling voor is verhuis ik naar het matras wat op de dansvloer klaarligt. Dat is helemaal leuk als één van de andere meiden daar ook bezig is want dan wordt het echt een orgie. Door deze geile show komen de mannen die al eerder op de avond actief waren vanzelf in de stemming voor een tweede ronde en zo vliegt de tijd om. Aan het einde van de avond heb ik wel weer even tijd voor een portje omdat de meeste mannen dan uitgevloerd zijn. Hoewel de Candyclub open blijft tot drie uur ga ik na afloop van de gangbang naar huis omdat ik de volgende dag weer vroeg op moet. 's Nachts kan ik dan nog even heerlijk nagenieten van een spettergeile avond….