CandyGangbang 2

Gangbang


Zoals je inmiddels wel begrepen hebt doe ik graag mee aan gangbangs en misschien vraag je je af waarom?
Volop genieten van de gangbang
Tijdens een gangbang heb ik snel opeenvolgend sex met verschillende mannen die allemaal weer een andere invulling geven aan de erotiek en verschillende fantasietjes werkelijkheid willen laten worden en dat is heerlijk afwisselend. Het gebeurt ook regelmatig dat ik met meerdere mannen tegelijk in de weer ben en dat verruimt de mogelijkheden natuurlijk enorm: lekker hard genomen worden tijdens het pijpen; DP’tjes en nog véél meer.
Het is wel zo dat ik liever niet meedoe met massale gangbangs waarbij mannen in de rij staan om óók even te mogen.
Weer genieten van de gangbang
Aan zulke gangbangs heb ik ook wel meegedaan omdat het erg geil is en natuurlijk om mijn persoonlijk record te vestigen: 54 mannen op één avond Happy

Toch doe ik het liever wat rustiger aan zodat er meer persoonlijk contact mogelijk is en de sex daardoor intenser.
De gangbangs die ik hier aankondig voldoen daar allemaal aan. Er is altijd voldoende tijd om je met mij uit te leven en te genieten van ongeremde erotiek. Ik vind het heerlijk om te zien hoe een ander geniet en daarom probeer ik de geile spelletjes zo lang mogelijk te rekken. Vanzelfsprekend kom ik daarbij zelf ook regelmatig klaar en kan ook enorm spuiten als de juiste plekjes gestimuleerd worden Happy