Parijs, Au Pluriel

Au Pluriel Club


Op één van mijn tripjes naar Parijs ontdekte ik de “Au Pluriel Club” aan de Rue François Miron. Deze club is gevestigd in een van de oudste huizen van Parijs en bij binnenkomst verbaasde ik mij er over dat het maar een heel kleine club was; eigenlijk meer een soort woonkamer. Wij (Ron en ik) werden erg vriendelijk ontvangen en kregen nadat we onze entree betaald hadden (€58; single heren €98) een drankje van het huis aangeboden.

De Au Pluriel Club in Parijs
De clubcultuur in Frankrijk verschilt wat van de nederlandse. Er geldt een kledingvoorschrift: Vrouwen die een lange broek dragen worden geweigerd en mannen met een spijkerbroek en/of sportschoenen ook. Meestal wordt er een buffet aangeboden maar drankjes worden apart afgerekend en daar betaal je al snel €18,- per glas voor.
Gelukkig kende Ron deze gebruiken en aangezien ik mijn favoriete outfit aanhad (zwarte laarsjes, holdups, ultrakort zwart leren rokje en een veel te klein topje) hadden we geen enkel probleem om binnen te komen.

In de Pluriel worden ook single heren toegelaten en het werd al snel gezellig druk om ons heen. Omdat onze kennis van het Frans te beperkt is om een erotisch getint gesprek te voeren verliep de conversatie wat stroef en besloten we eens te gaan kijken wat de club zoal te bieden heeft. Via een trap bereikten we de kelder waar alles klaar stond voor een buffet. Op dit niveau vonden we ook een paar intieme hoekjes (coins câlins) en een trap naar beneden. In deze kelderruimte vonden we weer enkele intieme hoekjes, een soort SM-kelder, douches en toiletten en…. weer een trap naar de volgende kelder. Hier is een discotheek ingericht en diverse intieme speelhoeken.
1250173957-plurielclub6
De club bestaat dus uit de begane grond en daaronder drie kelders!

Na alles verkend te hebben besloten we wat te snoepen van het buffet. Met mijn bordje op schoot werd ik al snel omringd door een aantal leuke heren die zich van het buffet wat anders voorstelden dan ik. Mijn rokje werd omhoog geschoven en al snel werd ik heerlijk gebeft terwijl achter mij iemand zijn best deed de rits van mijn topje los te maken.
Naast mij zat een kerel op zijn knieën die mij werkelijk een prachtige pik aanbood. Tsja,…. dan vergaat mij de eetlust en krijg ik spontaan trek in wat anders Winking Ik zette mijn bordje snel weg om vol overgave op deze heerlijke lul te gaan zuigen… Iemand schoof wat tafeltjes opzij om ruimte te maken en al snel ontaardde het buffet in een complete orgie…

Schermafbeelding 2011-10-25 om 15.01.30
Na toch nog wat gegeten te hebben daalden wij af naar de lager gelegen kelders. De sfeer was werkelijk uitstekend: er werd volop gedanst en overal werden spannende spelletjes gespeeld: in de SM-kelder, in de erotische hoekjes en op de dansvloer en ik kon mij uitstekend vermaken met de single heren die er volop aanwezig waren. Rond drie uur in de ochtend werd het wat stiller en besloten wij naar ons hotel te gaan met een taxi die keurig voor ons besteld werd.

Kortom: deze club is een aanrader!
http://www.plurielclub.com