Parijs, Moon City

Moon City


Tijdens één van onze tripjes naar Parijs hebben wij Moon City bezocht. Deze erotische sauna is gevestigd aan de Boulevard De Clichy 34; precies tussen de metrostations Pigalle en Blanche dus vlak bij de Moulin Rouge. Deze club gaat al om 10:00 open en sluit om 02:00 behalve op woensdag (04:00) en vrijdag & zaterdag (05:00). De entreeprijs voor een stel is €58 en single heren betalen €108. Er wordt ’s ochtends een ontbijt (!) geserveerd en ’s avonds een buffet zodat je een langer verblijf zonder honger overleeft.
MoonCity 1
De club is luxueus en fantasievol ingericht met een oosters tintje en er zijn veel mogelijkheden om er een spettergeile tijd te beleven.

Ik had mij voor deze gelegenheid weer in een sexy outfit gehesen (Leren laarsjes, holdups, een ultrakort rokje en een véél te krap topje) maar dat bleek verspilde moeite. Na binnenkomst en betaling kregen wij een sleuteltasje met daarin een voorraad condooms, handdoeken en een soort tafelkleed als “kleding”. In de locker-room word je geacht alles uit te trekken en je te hullen in het tafelkleed! Zo opgedoft kwamen we in de barzaal waar we een bonnetje konden inruilen tegen een consumptie. Hier stond ook het buffet klaar en er waren volop sfeervolle zitjes. We zijn hier eerst maar eens gaan genieten van onze drankjes zodat we wat tijd hadden om aan deze nieuwe omgeving te wennen.
MoonCity 2
Omdat hier maar weinig mensen aanwezig waren gingen we de rest van de club maar eens bekijken.

Na even gedouched te hebben zijn we het bubbelbad maar eens gaan verkennen. Dit is zondermeer een van de mooiste jacuzzi’s die ik ooit gezien heb: ruim en prachtig gedecoreerd. Diverse stellen en single heren waren ons voor gegaan en al snel werd ik omringd door enkele heren die onder dekking van het borrelende water allerlei ondeugende spelletjes speelden.
MoonCity 3
Al snel besloten we ons te douchen en de speelkamertjes op de eerste verdieping op te zoeken. Ook deze etage is sfeervol ingericht en er zijn volop afsluitbare kamertjes waar je een spettergeil feestje kan bouwen. Het kamertje wat wij uitkozen was net groot genoeg voor vier personen en al snel ontstond er een minigangbang. Na heerlijk verwend te zijn door drie heren zijn we weer naar de jacuzzi gegaan om een volgend congact te leggen voor geile spelletjes op de eerste etage.

Na drie van deze rondes was het al aardig laat geworden en ik was wel aardig moe geworden. Daarom besloten we ons te gaan omkleden en ons hotel op te zoeken.
Ik kan jullie verzekeren dat ik heerlijk ontspannen ben gaan slapen!