PartyPlayers Lelystad

Deze vrijdagmiddag ben ik mij weer eens gaan uitleven in club PartyPlayers in Lelystad. Grappig: elke keer dat ik daar kom is er wel iets aangepast of verbeterd. Deze keer werd ik verrast met de opening van een enorme jacuzzi. Ik denk dat deze iets van drie bij zes meter is en er kunnen royaal 10 gasten in genieten. Niet alleen van de enorm krachtige jetstream en bubbels maar natuurlijk ook van elkaar. Normaal gesproken heb ik het niet zo op deze bubbellbaden omdat het water veel te weinig ververst wordt. Ik heb echter zelf gezien hoe vaak de waterkwaliteit hier gecontroleerd wordt en... hoevaak ze het verversen.
Kortom: een geweldige toevoeging aan deze club en een heerlijk plekje om te ontspannen en nieuwe contacten te leggen.
Mijn advies: probeer hem snel uit!

Spettergeile date in de Showboat

Deze vrijdagavond ben ik mij weer eens gaan uitleven in de Showboat. Dat staat altijd garant voor een goed begin van het weekeinde. Nadat ik mij had omgekleed en aan de bar van mijn rode portje genoten te hebben werd het weer hoog tijd om mij op het benedendek te gaan uitleven.
Daar kwam ik een goede bekende tegen waar ik al eerder mee gefeest had en hij was dan ook de eerste die met mij het gangbangkussen deelde.

Hij had er duidelijk zin in wat niet alleen af te leiden viel aan zijn enorme stijve pik maar ook aan de grommende geluiden die hij maakte tijdens het neuken. Ik werd werkelijk in allerlei standjes gepakt en hij stootte zo diep door dat het mij zelfs enkele keren teveel werd. Om mijn kutje wat rust te gunnen begon ik hem maar eens te pijpen maar hij had duidelijk andere plannen. Met natte vingers begon hij mijn kontje te bewerken en even later voelde ik zijn dikke eikel tegen mijn sterretje. Terwijl hij mij goed nat hield gleed hij steeds dieper in mijn kontje en begon zachtjes te stoten. Ik vind het heerlijk om zo geneukt te worden maar meestal lukt dat niet zo goed met zo’n dikke lul. Hij wist mij echter zo geil te krijgen dat het steeds lekkerder werd en ik voelde dat hij zijn volle lengte in mij ramde. Zo werd ik heerlijk geneukt en ik voelde dat is wel snel zou gaan spuiten. Hij veranderde telkens van positie wat het nog geiler maakte. Zo zijn we een hele tijd doorgegaan tot hij volkomen uitgeput aangaf even rust nodig te hebben.

Nou, die rust had ik ook nodig en dus ben ik mij lekker gaan douchen. Zo’n spettergeile date kan je nou beleven in de clubjes die ik bezoek!