Fun in de Showboat

Fun in de Showboat


Zoals jullie in mijn “Agenda” kunnen zien ga ik regelmatig naar de Showboat in Zaandijk. Tijd voor een verslagje.

De Showboat, Lagedijk 328 in Zaandijk, is een erotische club die gevestigd is in een voormalige veerboot; een echte boot dus! Ik kom al jaren in deze club en in die tijd heb ik gezien dat het interieur met veel zorg vernieuwd is in Kama Sutra stijl. De club bestaat uit twee dekken: het bovendek met o.a. bar, dansvloer, buffet en zitgroepen en het benedendek met lockers, douches, sauna, stoombad en vele, deels afsluitbare, erotische ruimtes waaronder een volledig ingerichte SM-kamer.
Entree van de Showboat


Al bij aankomst wacht je een prettige verrassing want er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. Via een loopplank bereik je de entree van de club en word je verwelkomd door vriendelijke gastheren of -vrouwen. Ik vind het geweldig dat in deze club single heren welkom zijn. Dat is geen loze kreet wat in veel clubs worden singles wel binnengelaten maar eigenlijk alleen om de kas te spekken. Dat is dus niet het geval bij de Showboat maar je moet je van te voren wel even telefonisch aanmelden via 075 6222348.

Direct na binnenkomst kleed ik mij om in een sexy outfit die mijn 85G’s mooi laat uitkomen: een supersterk topje wat makkelijk uitkan, een ultrakort rokje, zwarte holdups en sexy laarsjes. Ondergoed neem ik niet eens mee want dat zit maar in de weg Happy Na het omkleden ga ik altijd eerst een portje drinken aan de bar en vaak ontmoet ik daar al leuke mannen die graag met mij het benedendek willen verkennen.
Buffet van de Showboat
Als ik mijn drankje op heb ga ik graag op die uitnodigingen in en al snel is het dan feest op het grote matras of, als het nog rustig is, in een kamertje. Heerlijk om door al die geile mannen gepakt te worden in alle mogelijke standjes en in alle combinaties. Als ik mij zo een uurtje uitgeleefd heb begin ik weer aan een portje te denken maar eerst nodig ik de heren uit mij een spermadouche te geven. Zo ongelofelijk geil, al dat hete zaad wat over mijn borsten druipt! Daarna spring ik even onder de douche om al die plakkerigheid weg te spoelen om vervolgens boven aan de bar een portje te bestellen. Aan de bar kom ik dan natuurlijk weer in gesprek met leuke mannen en begint het feest weer van voren af aan.

Zo gaat het de hele avond door; alleen onderbroken om even te genieten van al het lekkers wat tijdens het warme buffet aangeboden wordt.
Buffet in de Showboat


Kortom: De Showboat is dé locatie voor een man die zijn erotische fantasieën wil laten uitkomen. Redelijke prijzen maken dit avontuur betaalbaar en je zal er al snel naar verlangen om deze club nog eens te bezoeken. Let dus goed op mijn agenda als je een bezoekje aan deze club wil combineren met een spettergeile date met mij!

Privé-gangbang

Privé gangbang Amsterdam

Deze vrijdagavond werd ik verwacht bij mijn vriendin A die beloofd had om een spettergeile gangbang te organiseren bij haar thuis. Hoewel het een saaie, kille en druilerige werkweek was geweest en er dus alle aanleiding was om de hele avond voor de TV te hangen sprong ik direct na thuiskomst onder de douche. Daarna nam ik ruim de tijd om alle ongewenste haartjes weg te scheren en een leuke outfit bij elkaar te zoeken.

Dutchdebby op de trap van de Roxy
Door mijn werk kan ik nooit vroeg afspreken en daarom kon ik pas rond 21:00 vertrekken naar het flatje van A. Ron reed ons vlot naar onze bestemming en toen de voordeur geopend werd zag ik dat er al flink wat heren aanwezig waren. Aan de geluiden die uit de woonkamer kwamen had A al die verleidingen niet kunnen weerstaan. Na wat bekenden begroet te hebben ben ik mij vlug gaan omkleden: Een lang gehaakt zwart vest met bontkraagje, een véél te kort rokje, zwarte holdups en zilveren laarsjes. In deze outfit kwam ik de woonkamer in en werd met zichtbaar enthousiasme begroet.

Ron had inmiddels een glaasje champagne voor mij ingeschonken en daarmee betrad ik het strijdtoneel. Al snel moest ik mijn glaasje wegzetten om mijn handen vrij te hebben voor al dat lekkers om mij heen. Heerlijk om het middelpunt te zijn van een groep mannen die je overal betasten en je hun stijve pikken aanbieden. Het is ongelofelijk hoe snel je dan zo'n werkweek vergeten bent en je helemaal opgaat in dit spel.

Al snel werd de verleiding te groot om een van die lekkere pikken diep te pijpen en ik zat dan ook al snel op mijn knietjes met drie pikken voor mijn neus. Nou, dat is wel moeilijk kiezen dus besloot ik om ze om beurten te verwennen en dat werd duidelijk gewaardeerd want al snel kwam een van de mannen klaar. Nadat ik ook de laatste druppels uit zijn pik had gezogen ging ik verder met de volgende. Terwijl ik daar van genoot zag ik uit mijn ooghoek dat er alweer een volgende snikkel werd aangeboden. Ik vind het heerlijk te voelen met mijn tong en lippen hoe iemand steeds meer opgewonden raakt en kan prima aanvoelen wanneer hij gaat klaarkomen. Ik kan je verzekeren dat ik hier lang mee kan doorgaan maar na verloop van tijd gingen mijn knieën toch wel zeer doen en ben ik opgestaan om mij even op te frissen en een slokje wijn te nemen.

Genieten van de gangbang
Na een korte opfrisbeurt in de badkamer en een slokje champagne werd ik aangesproken door Hans die een paar erg ondeugende plannetjes had. Ik hurkte over zijn gezicht en terwijl ik heerlijk door hem gebeft werd kreeg ik al snel wat snikkels aangeboden om te pijpen. Hans had in mijn oor gefluisterd dat hij het wel erg geil vond om cumswap spelletjes te spelen en daarom probeerde ik na elk hoogtepunt even met hem te tongen. Helaas lukte dat niet omdat hij zo lekker aan het beffen was en ik zoveel pikken voor mij zag die mijn aandacht opeisten.

Na deze spelletjes ben ik op de matrassen beland waar A en een andere vriendin aan het feesten waren. Daar ben ik heerlijk geneukt door diverse bezoekers maar ik weet echt niet meer hoe vaak of door wie. Op een gegeven moment kwam Hans ook op het matras en heb ik met hem genoten van een standje 69 waarbij Ron ook nog over mijn kontje spoot. Na een opfrisbeurt heb ik nog heerlijk gespeeld met een paar mannen die hun hoogtepunt tot het laatst hadden uitgesteld. Inmiddels waren de meeste heren weer vertrokken en werd het tijd voor de afronding van de avond. Bij een laatste glaasje verzekerde A en haar vriendin mij dat zij ook enorm genoten hadden en dat we dit feestje snel weer eens moeten herhalen.

Nadat ik mij weer in mijn burgeroutfit gehesen had namen we afscheid en vertrokken voldaan naar huis.