Vakantie 2018

Door al die grijze dagen en lage temperatuur verlang ik toch zó naar de zon. Dus maar eens in de agenda gedoken om alvast plannetjes te maken voor een zonnige vakantie in 2018.

Schermafbeelding 2018-01-28 om 22.48.27
Omdat we er in vorige jaren geweldige vakanties hebben gehad staat de Ran du Chabrier toch wel hoog op ons lijstje maar we hebben ook gekeken naar La Roseraie en Le Diamant Noir.

  • De omgeving van de Roseraie is nogal saai en Vichy is de enige plaats die leuk is om eens te bezoeken.
  • Le Diamant Noir ligt erg afgelegen maar lijkt wel een leuke camping met veel faciliteiten.
  • De Ran ligt in een ongelofelijk mooi dal en is omringd met leuke plaatsen en... is zeer actief!.
Zoals op het kaartje te zien is gaat een tocht langs alle drie campings wel erg veel reistijd kosten en daarom hebben we besloten om ons vanaf midden juni drie weken uit te leven op de Ran.
Heerlijk vooruitzicht: spettergeile spelletjes op het Intex matras en in de club, streeploos zonnen, zwemmen in de Cèze, lekker eten & drinken en... veel niksen!

We hopen maar dat “goede bekenden” die dit lezen hun agenda er bij pakken en ook wat tijd reserveren voor een tripje naar de Ran zodat we er een spettergeile tijd kunnen beleven!

Eerste bezoekje aan de oase in 2018

Na al die feestdagen in december 2017 had ik echt behoefte om mij weer eens verschrikkelijk uit te leven in de SwingersOase en daarom gingen we vrijdagmiddag 5 januari richting Ammerzoden. Op het parkeerterrein was gelukkig nog een plaatsje zodat we niet ver hoefden te lopen door de kou.
De bar van de SwingersOase
Eenmaal binnen bleken er al een aantal goede bekenden aanwezig te zijn zodat het snel gezellig werd aan de bar. Na mijn eerste glaasje port besloten we maar eens te gaan genieten in de jacuzzi; als een soort alternatieve nieuwjaars duik Happy
Op weg naar het bubbelbad zag ik tot mijn verrassing dat Nick, een vriend die ik al vele jaren ken, ook besloten had om het nieuwe jaar op een plezierige manier in te luiden.

IMG_2446
In het bubbelbad werd ik met open armen (en benen) ontvangen door vier heren en je kan je voorstellen dat het al snel heel gezellig werd. Erg leuk om in het midden van het bad te zitten zodat iedereen in de gelegenheid is op verkenning uit te gaan en ondeugende spelletjes te starten.

Nadat een paar mannen het bad tevreden verlaten hadden kwam Nick ook genieten van de bubbels. Er zijn nou eenmaal mannen waar ik een bijzondere klik mee heb en Nick is daar zeker één van dus niet verwonderlijk dat we al snel flink opgewarmd raakten en zeker niet alleen van het warme water.

Debby op het gangbang bed in de SwinersOase
Je weet vanzelf wanneer het weer eens tijd wordt om uit de jacuzzi te klimmen als je van die rare rimpelige vingertjes krijgt. Om dat te voorkomen leek het een goed idee om een paar grote handdoeken te scoren bij de receptie en de spelletjes boven voort te zetten. Omdat het orgiekussen al volop in gebruik was besloten we onze toevlucht te zoeken in het ernaast gelegen kamertje wat ook net wat meer privacy biedt. Hier heb ik met Nick een flink aantal pagina’s van de Kamasutra nagespeeld waarbij hij steeds een orgasme uitstelde om nog langer te kunnen genieten. Tot slot spoot Nick een fraaie “Pearl Necklace” over mij heen zodat het echt noodzakelijk werd om even onder de douche te stappen Happy

Na gesnoept te hebben van een glaasje port ben ik weer het bubbelbad ingestapt om verder te genieten van en met de daarin aanwezige heren en natuurlijk zijn we daarna weer naar het orgiebed vertrokken om daar onze spelletjes af te ronden. Op zo’n manier vliegt de tijd en brak het moment aan om naar Amsterdam te vertrekken.
Ruim voldoende beleefd om ’s nachts van na te genieten!