Ode aan Debbie I

Ode aan Debbie I
 
Wat schuchter wandel ik een woonkamer in van een dorp vlak bij Amsterdam. Was laat dus heb me in de slaapkamer vliegensvlug omgekleed, aangemoedigd door het gekreun, gehijg en gesteun dat in de woonkamer hoorbaar is.
Ik zie een mooie blonde vrouw die druk bezig is met het pijpen van een man van middelbare leeftijd, half liggend op een bank. Naast de man is nog een plekje vrij, dus daar ga ik snel zitten. De blonde vrouw gaat onverdroten door met haar zuigwerk, ze slaat geen plekje over, de man naast mij wordt bijna gek van genot. In de rest van de kamer zijn nog 2 vrouwen druk bezig de pikken van tenminste 7 mannen te laten steigeren, maar ik zie alleen mijn blonde buurvrouw.
De man die ze aan het pijpen is trekt zich terug, doet een condoom om en manoeuvreert de blonde vrouw in een doggy style positie met haar gezicht vlak bij mijn kruis. De blonde vrouw voelt voorzichtig door mijn onderbroek aan mijn al keiharde lul. Snel trek ik mijn onderbroek uit en voel hoe haar lippen het spel met mijn lul en balzak beginnen. In de tussentijd wordt ze staand van achteren genomen, haar prachtige volle borsten deinen bij iedere stoot mijn kant op.
Met beide handen probeer ik haar borsten te strelen en te ondersteunen terwijl ze mijn lul en balzak likt en zuigt op een voor mij ongekende manier. Plotseling laat ze mijn lul tot aan mijn balzak in haar keel glijden, ondertussen zachtjes kreunend van genot omdat er een grote lul haar kutje in en uit ramt. Ik denk dat ik krankzinnig word van genot en hoor en zie dat de man die haar aan het neuken is brullend klaarkomt. Omdat het allemaal zo vreselijk geil is voel ik mijn zaad opborrelen en wil me uit haar mond terugtrekken. Blijkbaar voelde ze dat al aankomen want ze voorkomt mijn terugtrekken door met haar handen de mijne vast te pakken en met haar mond mijn lul in hetzelfde rustige tempo diep te blijven afzuigen. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo krachtig mijn zaad diep in een vrouwenkeel heb gespoten en zo lekker en lang ben klaargekomen. Nadat mijn gekreun en gesteun eindelijk ophoudt trekt ze haar hoof terug van mijn lul en zegt met een prachtlach "Goed hè, geen druppel gemorst"
 
Dat was mijn eerste kennismaking met Debbie