Ode aan Debbie II

Ode aan Debbie II
 
Het is echt aardedonker in deze club in de randstad, ik zie nauwelijks een hand voor ogen, mijn oren worden beter verwend."Ahhh, jaja, ohhhh,mmmmm, ahhahhh" gecombineerd met het kletsende geluid van mannenballen op vrouwenbillen doen de temperatuur direct stijgen.
In het aardedonker zie ik ineens een silhouet dat me bekend voorkomt maar wat ik totaal niet op deze plaats verwacht. Het is Debbie en gelukkig is de herkenning wederzijds: "Hé een bekend gezicht" zegt ze met een brede lach en we kletsen kort over wat koetjes en kalfjes. Tijdens het praten kan ik niet van haar prachtige volle borsten afblijven en zorgt Debbie ervoor dat mijn lul door de stof van mijn onderbroek al keihard is. Omdat ik weet dat een pijpbeurt zonder condoom van Debbie mij meestal veel te snel te veel is vraag ik haar om al direct een condoom om te doen wat ze uiterst handig met haar lippen voor elkaar krijgt. Vervolgens word ik, half zittend half liggend, weer op een manier gepijpt die mijn uiterste concentratie vereist om niet direct mijn condoom vol te spuiten. Na mij een tijdje vreselijk verwend te hebben geeft Debbie aan dat ze even op me wil zitten. Zachtjes laat ze haar heerlijke kutje over mijn keiharde paal glijden en terwijl ik haar bovenbenen ondersteun rijd ze heerlijk op mijn pik heen en weer.
"Ohh, ahh, jaja, oehh lekker, ahhh ahhhh, ohhhh" klinkt het zachtjes uit haar mond en terwijl er naast ons een meisje met orkaankracht 9 klaargeneukt wordt, voel ik haar even sidderen waarna een warme golf vocht zich over mijn onderlichaam verspreid. "Ohh jaajaajahhaa" weet ze nog uit te brengen en vraagt vervolgens "voelde je dat". Ik knik bevestigend en Debbie klimt van me af, "even opruimen" zegt ze en veegt met de handdoek haar vocht van mijn onderlichaam.
"Wil je over mijn borsten klaarkomen?" stelt zij de retorische vraag der retorische vragen.
Ik knik en 5 tellen later spuit ik een voor mij ongekende lading zaad over haar grote borsten, het druipt naar beneden, over haar armen, één grote kliederboel. "Geil" glimlacht ze en begint aan de opruimwerkzaamheden..............
 
En dit mijn hopelijk niet laatste, vorige week Happy

Proteine shake...

Ik kom binnen in de Showboat en kleed me beneden snel om in een zwarte strakke boxer en zwart t-shirt en loop vol verwachting de trap op naar de bar. Debby en Ron zitten al aan een drankje en zijn plezierig verrast dat ik er ben. Leuk. Ik schud Ron de hand en geef Debby drie kussen. Debby's heerlijke grote borsten zitten nauwelijks in een veel te klein topje en ik voel dat ik al hard begin te worden. We kennen elkaar inmiddels al een tijd dus een gesprek is ontspannen en we praten wat bij. Al snel is het tijd om beneden te gaan checken hoe het met de waterdichtheid van de boot staat. Debby zoekt een favoriet plekje op het grote matras en gaat zitten, ik ga voor haar staan en begin haar geile borsten te strelen, terwijl Debby zachtjes over mijn inmiddels keiharde stijve aait. Debby's topje gaat uit en haar borsten tonen hun volle glorie! O, wat geil. Debby neemt mijn stijve pik in haar mond en na wat plagende likjes neemt ze mijn hele eikel en hele staaf in haar mond. Er zijn veel mannen om ons heen komen staan en Debby krijgt meerdere pikken aangeboden en begint een andere stijve te pijpen terwijl ze mij nog zachtjes aftrekt. Dit is pas wat voorspel en ik ga naast Ron achter Debby liggen terwijl ze een grote stijve op haar eigen manier van een condoom voorziet. Ze draait zich om en laat zich lekker neuken terwijl ze nog een andere pik in haar mond heeft. De man spuit al snel zijn condoom vol en een donkere man neemt zijn plaats in en begint Debby hard te neuken. Ze kreunt en gilt af en toe als hij doorstoot met zijn harde grote pik. Hij gaat ook liggen en Debby laat zich op zijn stijve pik glijden en begint op en neer te bewegen. Debby kreunt hard en begint te spuiten, zo geil is het. Ze gaat weer zitten en de donkere man gaat voor haar staan terwijl ze hem aftrekt en over haar grote borsten laat spuiten. De eerste pearl necklace  van de avond! Debby wil nu het hete zaad afspoelen maar andere kerels om haar heen kunnen niet langer wachten en laten het niet toe en ze begint er twee tegelijk af te trekken die ook over haar mooie geile borsten spuiten. Nu is het wel tijd voor een wasbeurt en een drankje. 

We drinken met z'n drieen wat op de bank maar ik kan niet van Debby afblijven en zij niet van mijn stijve pik. Al snel neemt ze me op de bank in haar mond en wordt ik al weer keihard. Nu is het tijd voor serieus geil werk als we met ons drieen een kamertje induiken.. Debby vleit zich op haar rug op het matras en ik beweeg mijn stijve over haar geile knopje. Ik ga heen en weer over haar knopje en ik wordt harder en harder, ik duw mijn stijve zachtjes tegen haar natte opening en Debby gilt van geiligheid en spuit over mijn pik. Dit houden we een tijdje vol tot ze een aantal keren spuitend klaarkomt en Ron goedkeurend toekijkt. Ik neem een condoom en glij diep bij Debby naar binnen en neuk haar hard waardoor ze nog een aantal keren spuit. Debby draait zich om en begint Ron's harde pik te pijpen terwijl ik haar blijf nemen. Ik ga liggen en Debby komt op mij zitten en laat mijn pik over haar knopje en natte opening gaan, haar grote borsten vlak voor mijn gezicht. Ron beweegt achter haar en terwijl mijn stijve in haar zit laat hij zijn pik in haar kontje glijden. Debby gilt van genot als ze twee geile pikken voelt. Vele spuitende hoogtepunten met een steeds meer genietende en harder gillende Debby volgen. Rollen worden omgedraaid en Debby neukt Ron hard terwijl ze mij nu voorzichtig in haar kontje laat glijden. Een geile DP en Debby is de tel kwijt hoe vaak ze spuitend klaar komt. We glijden van elkaar af en Debby ligt op haar rug terwijl Ron en ik ons aftrekken en hij zijn zaad over haar geile kutje spuit. Ik wil nog even wachten en wil hard blijven maar het is een moeilijke keuze want samen over haar lichaam spuiten is ook geil. Debby speelt met haar klitje en laat zichzelf nog een keer klaar komen. Ik ga liggen en Debby zie mijn harde pik nog overeind staan en al snel sluiten haar lippen weer over mijn eikel. Het duurt nu niet lang en kreunend en steunend spuit ik al mijn opgespaarde zaad in haar mond. Ze laat ons trots zien wat ze bereikt heeft  en slikt uiteindelijke de proteine shake door...