Zondagse pret in de Oase

Het is beslist een goed idee om op zondag naar de Sunday Lounge in Oase in Ammerzoden te gaan: er worden lekkere drankjes voor je ingeschonken aan de bar en er staat een uitgebreid buffet klaar zodat je ook niet hoeft te koken. En... je kan je er heerlijk uitleven in ongeremde erotiek Happy Als is daar aankom ga ik altijd eerst lekker douchen voor ik mijn sexy outfit aantrek. Deze keer had ik zwarte holdups meegenomen, een ultra kort rood rokje, mijn rode lakschoenen en een wit topje. Als snel had ik door dat dit véél te warm was en daarom verdween het topje weer in de locker.
Heerlijk om zo uitdagend met blote borsten rond te lopen Happy

Al snel zag ik dat mijn goede vriend Willie naar de Oase was gekomen en hij was dan ook de eerste waarmee ik op het orgiebed los ging. Dit inspireerde diverse andere heren zodat het al snel een spettergeile orgie werd. Na aan de bar van een portje genoten te hebben besloot ik het bubbelbad op te zoeken.
tumblr_o3bvs17K6F1tfi7uao1_1280
Deze keer was het water precies op de goede temperatuur zodat ik er lekker lang in kon spelen. Ook hier kreeg ik al snel gezelschap van een paar potente heren en het is altijd geweldig spannend hoe die geile spelletjes onder water tot stand komen: Eerst verdwalen mijn handjes onder water zodat ik twee stijve snikkels vast heb en vervolgens is het altijd spettergeil om bij zo’n kerel op schoot te gaan zitten en met mijn klitje over zijn eikel te rijden. Bij het bubbelbad hangt een enorm bord “NO SEX IN THE POOL” en daar houd ik mij natuurlijk aan: ik pijp hem dan zonder te knoeien boven water klaar Happy

Heerlijk om sex op het orgiebed af te wisselen met geile spelletjes in het bubbelbad en dan natuurlijk ook af en toe een drankje doen aan de bar of snacks bij het buffet.

Kortom: het was weer een top middagje in de Oase!

Middagje PartyPlayers

Vanmiddag hadden we ineens zin om weer eens naar PartyPlayers te gaan. Na binnenkomst eerst wat te drinken besteld en terwijl ik mijn eerste slok nam werd ik al aangesproken door een heer die wel even een kamertje met mij wilde delen. Dat werd een super geil feestje en na afloop is het echt heerlijk douchen daar. Zonder enige twijfel de beste douches die ik ooit in een clubje meegemaakt heb: een enorme regendouche met echt lekker warm water stort op je neer.

Partyplayers kent nog veel meer voordelen: je kan er prima lunchen en ’s avonds is er een zeer smakelijk buffet waar je zelf je stukjes vlees kan grillen. PartyPlayers hanteert een all-in tarief zodat je niet op een wijntje of biertje meer of minder hoeft te letten. Ook hun enorme bubbelbad, hottub en sauna zijn geweldig.

Na een paar geile afspraakjes de middag spettergeil afgesloten met Ron en daarna lekker gesnoept van het buffet waarop we met een voldaan gevoel weer naar Amsterdam zijn gereden.

Kortom: dat gaan we vaker doen Happy