Ran du Chabrier

Zo, hier een verslagje van onze vakantie op de Ran du Chabrier, een swingerscamping bij Saint Privat de Champclois aan de rivier de Cèze!
Op weg naar Le Ran du Chabrier

Na een overnachting in Tournus was het nog maar ruim 300 km voor we ons reisdoel bereikten en omdat we al vroeg bij Lyon aankwamen hadden we nauwelijks last van files. Bij Bollène verlieten we de snelweg en reden al snel door een prachtig landschap waar wijngaarden en velden met lavendel elkaar afwisselen. Een kilometer vanaf Saint Privat de Champclois houdt het asfalt op en rijd je op een hobbelig pad met veel keien en haarspeldbochten naar de ingang van de camping. Nou zijn wij geen kampeerders en hadden dan ook een mobile home gehuurd. Tijdens de vriendelijke ontvangst bij de receptie betaalden we borg en kregen het gele “I Love Ran Du Chabrier”-armbandjes die tijdens het verblijf op de camping gedragen moeten worden.
De Pailotte op Le Ran du Chabrier
Dat is dan ook meteen de enige verplichte kleding; alles wat je meer wil aantrekken is eigen keus. Ons hutje stond op een prachtige plek vlak bij het strandje en mooi dicht bij het sanitair en het restaurant/nachtclub. De camping ligt in de volle lengte van ongeveer vijfhonderd meter langs de rivier waar je ook diverse standjes vindt. Het grootste deel is voorzien van watertap punten en elektra.
De mobile homes hebben twee slaapkamers (één- en twee persoons), en een zithoek met keukentje (4-pits gasstel, afzuigkap, magnetron, koffiezet apparaat en een koelkast en er is het nodige servies en bestek aanwezig). Er is wel een wasbak maar het water is niet aangesloten dus de vaat regel je in het sanitairgebouwtje. De koelkast was erg handig om de drankvoorraad in te bewaren maar het koken hebben we overgelaten aan het personeel van het restaurant waar je voor een redelijke prijs een prima maaltijd kan bestellen. Er is ook een winkel waar je vers afgebakken croissants en stokbrood kan kopen en verder alles wat je dagelijks nodig hebt.
Twee persoons bed van de MobileHome


Tijdens het uitpakken van de bagage gingen al snel de kleren uit: veel te warm en meer in overeenstemming hoe anderen er bij liepen Happy Na enige tijd kwam onze goede vriend Jan aanlopen die ons gewezen had op het bestaan van deze camping en besloten had om ook een paar dagen te komen genieten. Jan was niet de enige bekende die we durende dit weekje zagen: door de aankondiging op deze site hadden meer goede bekenden besloten om te gaan zodat het er al snel erg gezellig aan toeging!
Zithoekje in de MobileHome op Le Ran du Chabrier


’s Ochtends is het doorgaans redelijk rustig op de camping omdat iedereen wat slaap inhaalt vanwege de activiteiten van de nacht ervoor. Vanaf een uur of elf komt er leven in de brouwerij en zie je dat de eerste erotische activiteiten van start gaan; gewoon voor de tent of caravan zodat er veel publiek kan meegenieten. We hebben heel wat van die opblaasbare Intex-matrassen gezien die zeer geschikt zijn voor dit doel. Nemen wij volgende keer ook mee. Rond een uur of vijf hoor je overal de bekende geluiden die bij een stevige neukpartij horen en dat werkt als een lokroep voor de heren. Naast single heren die de camping bewonen zijn er ook mannen die een dagkaartje gekocht hebben om zich te komen vermaken met de onverzadigbare dames.
Diverse MobileHomes op Le Ran du Chabrier


Vanaf acht uur is het restaurant open en om elf uur opent de nachtclub. Hier tref je de nodige zitjes aan, een uitgebreide bar en een grote dansvloer. De drankprijzen zijn redelijk; een glas witte wijn (tot de rand gevuld) kost €2,50. Tot een uur of twaalf wordt er veel gedanst en daarna neemt de activiteit in het erotische deel van de club toe. Daar vind je diverse spannende ruimtes, een orgiebed, een andreaskruis en kamertjes met gloryholes. Er is wel een toilet maar helaas geen handdoeken en douches; daarvoor moet je dan naar de sanitaire ruimte. Condooms moet je zelf meenemen maar tissues zijn weer wel aanwezig.

Even zin in wat anders: in de omgeving vind je leuke stadjes (Barjac, Alès, Vallon Pont d’Arc) en prachtige natuur (Gorge de l’Ardèche). Je kan een kano huren om (een deel) van de Ardèche af te varen en eindeloze wandeltochten maken en nog véél meer.
Tarieven van de Ran


Tja, en wat maak je dan zoal mee op deze camping? What happens on The Ran Stays on The Ran maar hier dan toch een voorbeeldje: In een van de mobile homes tegenover die van ons woonden twee heren die geen kans onbenut lieten om met de dames te spelen. Op enig moment zaten ze voor hun hutje uit te rusten met de benen ietwat uit elkaar wat een plaatje opleverde wat wel heel erg aan de cartoons van Fokke en Sukke deed denken. Vanaf dat moment noemden we ze natuurlijk ook zo. Als je het even warm hebt gehad spring je onder de (gratis) warme douches en toen Debby daar gebruik van wilde maken waren nèt alle douches bezet waaronder door dit tweetal. Galant bood Fokke zijn douchecabine aan Debby aan en daarbij meteen hulp bij het inzepen. Dat werd direct een orgie waarbij Fokke bijgestaan werd door Sukke en de hele ruimte zich al snel vulde met geïnteresseerden.


Op de camping mag je 24/7 doen waar je zin in hebt maar Sex on the Beach is verboden; af en toe komen er kanoërs langs Happy

Nog een paar daagjes.....

Nog een paar daagjes en dan vertrekken we naar “Le Ran du Chabrier” voor een spettergeile vakantie. We vertrekken zaterdagochtend vroeg en overnachten in de Bourgogne zodat we zondag rond het middaguur op de camping aankomen. Voor ons is dit de eerste keer dat we naar een swingerscamping gaan en we hebben er ongelofelijk veel zin in.

Natuurlijk ga ik bijhouden wat ik allemaal beleef en zal dat op dit blog publiceren. De Ran heeft inmiddels een vernieuwde website met veel info en foto’s: http://leranduchabrier.com

Penicure

Als je op sommige sites een account aanmaakt wordt er gevraagd naar je beroep. Ron vult dan voor de grap “Penicure” in en heeft voor mij met Photoshop een logo in elkaar gezet:

penicure-dark

Mooi hè?!