Nieuw record

Dutch gangbang, 22 maart 2013Op een vrijdagavond in 2006 heb ik mij tijdens de Dutch Gangbang in Wieringerwerf totaal uitgeleefd en 48 mannen gescoord. Dat is jarenlang mijn record gebleven en ja, zo’n getal blijft natuurlijk knagen want ik had nét niet de 50 gehaald. Dat schreeuwde natuurlijk om een herkansing en die kwam vrijdagavond 22 maart.

Niet gehinderd door allerlei verplichtingen kon ik deze vrijdagavond lekker vroeg op stap zodat ik rond 21:00 door Monique ontvangen werd in haar riante stolpboerderij. De parkeerplaats stond al vol maar voor de deelnemende gangbangsters worden altijd parkeerplaatsen vrijgehouden. Voor de heren die geen parkeerplaats meer vinden bij de boerderij wordt een pendelbusje ingezet naar Medemblik waar een groot parkeerterrein is. Monique gaf mij nog even uitleg over het “Elastiekjes Spel”: iedere mannelijke deelnemer krijgt een elastieke om de pols wat hij afgeeft aan de dame waar hij het eerste sex mee heeft. Echt een spelletje wat ik leuk vindt; mijn jachtinstinct werd direct aangewakkerd Winking

Na een opfrissende douche en een glaasje port was ik klaar voor de actie. Ik had met Ron al afgesproken dat hij de score zou bijhouden en dat hij over de rubbertjes ging: het innemen van de elastiekjes en het aangeven van de condooms. Mijn favoriete plekje bij Monique is de middelste bank op de omloop en deze stek was gelukkig nog vrij. Direct nadat ik mijn handdoek had uitgespreid werd ik omringd door geile kerels die maar al te bereid waren om hun elastiekje in te leveren. Na een uurtje riep Monique om dat het tijd werd dat de dames hun veroverde elastiekjes kwamen inleveren. Ik had er inmiddels 14 te pakken en dat was dan ook het record en mocht ik een prijsje komen ophalen bij de bar.

Na een douchebeurt en portje ging ik naar boven voor de tweede ronde en al snel werd ik omringd door mannen die mij hun snikkel aanboden. Ron had het maar druk met het aangeven van rubbertjes en het geven van hints wie de volgende kandidaat moest worden. Voor Ron werd het lastig om de score bij te houden want naast mij op de bank waren twee meiden neergestreken die er ook wel pap van lustten. Het werd nu een complete orgie en ik kon gewoon niet nalaten om ook even van deze vrouwen te snoepen terwijl ik doggystyle geneukt werd door de een na de andere man. Toen mijn tellertje de 32 bereikt had heb ik weer even een pauze ingelast voor een douchebeurt en natuurlijk een portje. De entreeprijs bij Monique is “all inclusive” wat inhoudt dat je gebruik kan maken van het buffet en drankjes kan bestellen zonder bijbetaling achteraf. Ik had inmiddels best wel trek gekregen en heb dan ook lekker gesnoept van het Chinese buffet en was daardoor helemaal klaar voor de derde ronde.

Inmiddels werd het al wat rustiger op de bovenverdieping en ik begon mij zorgen te maken of ik mijn oude record nog wel zou kunnen breken. Gelukkig kreeg ik boven al snel weer aandacht van de nog aanwezige mannen. Mijn goede vriend Jan die ik ken van andere gangbangs kwam ook even meedoen en…. brak mijn record van 48. Jan, als je dit leest: bedankt! Hierna kwamen nog vier mannen bij mij staan die ik niet wilde teleurstellen en daarmee kwam deze recordpoging te staan op

Nieuw Record