Oase in Ammerzoden II

Vrijdag 27 maart maar weer eens afgereisd naar Ammerzoden waar ik hartelijk ontvangen werd door Ab en Ed. Na mij omgekleed te hebben in mijn spiksplinternieuwe ultra korte leren rokje (17cm), topje, holdups en knalrode laarsjes kreeg ik mijn eerste portje ingeschonken door de supersexy barlady die daar op vrijdagavond werkt.
Schermafbeelding 2015-03-10 om 13.19.17
Omdat ik dit keer nogal vroeg was en nog niets gegeten had ben ik eerst eens gaan genieten van het uitgebreide tapas buffet.
Net toen ik mijn bordje wilde wegzetten kwam mijn vriend Johan binnen die de moeite had genomen om vanuit Amsterdam naar dit clubje te komen. Na nog wat gedronken te hebben aan de bar heb ik Johan een rondleiding gegeven waarbij we een langdurige pauze hebben gemaakt bij het orgiebed op de bovenverdieping. Daarbij werden we als snel vergezeld door andere gasten zodat het bed zijn naam eer aan deed.

Hierna het bubbelbad uitgeprobeerd met flink wat gezelschap waarbij het maar lastig bleek de regel “NO SEX IN THE POOL” te respecteren Happy Daarom ben ik met Ron en Johan maar vlug naar boven gegaan om ons op te sluiten in de “gevangenis” zodat we ons helemaal konden uitleven achter de tralies.
Daarna heb ik een tweede bezoekje gebracht aan het orgiebed waarbij Johan en Ron mij verwenden met een DP’tje. Ik liet mij uiteraard niet de kans ontglippen om mij ook uit te leven met de heren die inmiddels op het bed geklommen waren zodat het een spettergeil feestje werd. Later op de avond heb ik mij bij de dansvloer nog heerlijk vermaakt met een leuke meid die behalve goed kon dansen ook een ster was in het beffen!

Kortom: weer een geweldige avond die schreeuwt om herhaling!

De Oase in Ammerzoden

Gisteren ben ik dan voor het eerst afgereisd naar Ammerzoden om daar de Oase te bezoeken. Ik kende deze club nog van vroeger toen het ForFun heette en dacht er zo naar toe te kunnen rijden. Helaas pakte dat verkeerd uit en belandde ik in ’s Hertogenbosch dus de volgende keer gaat de tomtom beslist mee. Gelukkig had mijn dwaaltocht niet al te veel tijd gekost en werd ik vriendelijk ontvangen door Ap en Ed. Na mij omgekleed te hebben (denim topje, kort rokje en rode laarsjes) kreeg ik aan de bar een rood portje, een rondleiding en uitleg over de club.
Het is geweldig te merken dat iedereen hier gerespecteerd wordt en er alles aan gedaan wordt dat de gasten zich op hun gemak voelen en daarom ben ik eerst maar eens wat uitdagend gaan dansen op de leuke muziek die er gedraaid werd. Dat had al snel tot gevolg dat er een geil spelletje ontstond met een van de aanwezige heren waar ik heerlijk mee gespeeld heb op een van de relax stoelen die bij de dansvloer te vinden zijn. Dat bracht weer andere heren in de stemming om zich met mij uit te leven zodat het een spelregel feestje werd. Vervolgens maar weer een rood portje besteld en wat gegeten bij het uitgebreide tapas-buffet om vervolgens het grote bubbelbad te verkennen. Het is altijd erg spannend waar de handjes allemaal heengaan in dat borrelende water en al snel werd ik er vergezeld door vier heren die de mogelijkheden niet onbenut lieten. Geen wonder dat ik na het bubbelen niet te klagen had over gebrek aan aandacht op de bovenverdieping Happy Op een royaal bed heb ik mij daar uitgeleefd met de zelfde leuke man waar ik beneden al een feestje mee gevierd had en later op de avond beneden nog een keer.
Kortom: een zeer geslaagde avond en ik ben beslist van plan hier vaker een te gaan!