Gangbangen in de Baron

Ik moet jullie echt even bijpraten over de gangbang, vanmiddag in de Baron in Heerewaarden. Ik zorg er altijd voor dat ik op tijd ben om direct bij aanvang van de gangbang mee te kunnen doen. Ik had een leuk setje aangetrokken maar heb het uiteindelijk maar heel weinig gedragen. Daarvoor waren twee redenen: het was best wel warm maar de belangrijkste reden was dat ik steeds weer onder de douche moest om het sperma weg te spoelen. Er werd echter niet alleen over mijn borsten gespoten maar ik ben ook heerlijk geneukt in alle gaatjes. Dat ging allemaal heel soepel want Ron had steeds een fles glijmiddel paraat om alles nog gladder te maken. Dat is ook super geil als ik met mijn klitje over een lekkere harde snikkel rijd en dat is dan ook heel wat keertjes gebeurt. Het kwam ook goed van pas toen een van de boys mij ging fisten. Hij had gelukkig kleine handen en met behulp van veel glijmiddel werd het een heerlijke belevenis. Ik heb deze middag ook weer ongelofelijk vaak gespoten en ik snap werkelijk niet waar het allemaal vandaan komt. Gelukkig zorgt Gert-Jan steeds voor schone handdoeken zodat het bed lekker droog bleef. Vanmiddag heb ik weer heel wat bekenden verwend en ben door hen ook enorm opgegeild en heb mij heerlijk kunnen uitleven. Ik zou het best leuk vinden om hier wat ervaringen van deelnemers te plaatsen dus stuur mij gerust een mailtje met een verslag!

12HaveFun in Midwolde

Bezoekje aan de 12HaveFun in Midwolde


Vanuit Amsterdam heb ik al heel wat clubjes bezocht in Midden- en Zuid-Nederland en ook België maar ik was nog nooit op stap geweest in Noord-Nederland. Na een uitgebreide zoektocht op internet besloot ik een hotelletje te boeken in Groningen om van daar uit een avondje te gaan feesten in de club 12HaveFun in Midwolde.

Op een vrijdag vertrok ik al vroeg uit Amsterdam zodat ik ook voldoende tijd had om deze leuke stad met super veel terrasjes te verkennen; iets wat vooral leuk is als je sexy gekleed bent Winking
het bordelenstraatje in Groningen
Natuurlijk kon ik het niet laten om ook een paar keer door de Nieuwstad te lopen; een straatje met raamprostitutie in het zuidelijke deel van de stad. Best geil om tussen al die mannen te lopen die op zoek zijn naar een betaalde date en daarbij ook mij keurend aankijken!

Na wat gegeten te hebben ben ik naar mijn hotel gegaan om mij lekker te douchen en op te maken. Vervolgens ben ik in de auto gestapt en kwam een paar minuutjes over acht aan bij 12HaveFun in Midwolde waar ik allervriendelijkst ontvangen werd door een leuke blonde vrouw die meteen een sleuteltje voor de locker en uitleg over de club gaf. Na een glaasje wijn besloot ik de club eerst eens grondig te verkennen.

Schermafbeelding 2013-08-12 om 17.16.34
Via de entree kom je binnen in een gezellig vertrek met bar, dansvloer en een knusse zithoek. Er wordt goede muziek gedraaid en wat direct opvalt is de gemoedelijke sfeer. Via de entree kan je naar boven waar behalve een royale speelkamer ook een SM-kamer, drie bedstedes en een badkamer te vinden zijn.


Op de begane grond bevindt zich een keuken- en buffetruimte, de toegang tot een royaal bubbelbad en een gang waar zich een vijftal afsluitbare kamertjes bevinden. Achter het pand ligt een grote tuin met diverse overdekte zithoeken en barbecue maar daar heb je natuurlijk alleen wat aan als het Nederlandse weer dat toelaat.
Schermafbeelding 2013-08-12 om 17.19.25


Na deze verkenning besloot ik mij vlug om te kleden omdat er inmiddels diverse heren binnengekomen waren die ik wel interessant vond. Al snel nam ik in mijn véél te kleine topje, ultrakorte rokje, holdups en laarsjes plaats achter de bar voor een tweede glaasje wijn en vrijwel direct stond een van de mannen bij mij om te controleren of ik nou echt niets onder mijn rokje aan had. Toen hij zeker wist dat er niets in de weg zat voor een diepgaande kennismaking besloten we naar een van de afsluitbare kamertjes te gaan om ons uit te leven met spettergeile spelletjes.
De erotische kamertjes
Ik was inmiddels echt geil geworden en heb deze jongen dan ook helemaal uitgewoond: diverse standjes, lekker met mijn klitje rijden op zijn snikkel en natuurlijk heerlijk diep pijpen. Nadat hij mij verwend had door heerlijk over mijn borsten te