PartyPlayers

Deze donderdag had ik dan weer eindelijk tijd om naar PartyPlayers in Lelystad af te reizen en gelukkig had ik dat geile plannetje ook ruimschoots van te voren aangekondigd. Resultaat? Direct na het omkleden trof ik mijn vriendje Ni** bij de bar en nog voordat ik de kans had gekregen om van mijn glaasje port te genieten was mijn topje al opengemaakt en mijn rokje omhooggeschoven. Ik was nog geen tien minuten binnen!
Dit spelletje aan de bar werd al snel geiler en dat trok de aandacht van een paar andere mannen die goedkeurend toekeken hoe Ni** zijn snikkel langs mijn klittje liet glijden terwijl hij mijn borsten stevig vasthield. Ik word altijd ongelofelijk nat van dit soort spelletjes en het werd helemaal riskant toen hij mij stevig en diep ging vingeren. Het leek mij niet zo’n goed idee om aan de bar spuitend klaar te komen en daarom vertrokken we naar het bed in de SM-kamer. Hier liet Ni** mij ettelijke keren spuiten zodat de handdoeken die we meegenomen hadden drijfnat werden. We hebben heel wat standjes doorgenomen en terwijl hij mij flink aan het doorneuken was kwam ik wéér spuitend klaar. Ik weet werkelijk niet waar ik het allemaal vandaan haal! Nadat ook Ni** klaargekomen was heb ik mijzelf nog twee keer klaargevingerd. Na zo’n intense vrijpartij is dat altijd heerlijk en extra erotisch onder het toezicht van een paar kerelsHappy
Die middag heb ik ook nog een spettergeile date gehad met Ch*** die mijn aankondiging ook had gelezen. Nadat we ons met elkaar uitgeleefd hadden bij een standje 69 heeft hij mij ook nog een paar keer laten spuiten! Geloof mij: ik sta er zelf ook versteld van! In ons kamertje waren geen condooms meer te vinden maar gelukkig had ik er nog een in mijn tasje zodat ik ook even lekker op zijn snikkel kon rijden. Ten slotte heb ik Ch*** lekker diep gepijpt zodat hij schokkend klaarkwam en we de opgebouwde hitte konden wegspoelen onder de douches.
Van al die geile spelletjes kom je in een soort roes en vergeet je behalve de tijd ook de details van de dates met een paar andere mannen. Het werd in ieder geval weer veel te snel tijd om naar huis te gaan; des te meer een reden om binnenkort een herhaling te plannen!

Paradise

Nee, geen paradise by the dashboard light maar dat geile clubje in Amsterdam. Als het even kan wil ik mij daar op donderdagavond uitleven tijdens de gangbang; ook al omdat ik er niet ver voor hoef te rijden. Echt een thuis wedstrijd dus Happy.
Om negen uur ’s avonds was ik er al helemaal klaar voor: gekleed in mijn gangbang-outfit kwam ik in gesprek met een Amsterdamse taxi-chauffeur terwijl ik aan mijn glaasje port nipte. Zo’n man maakt natuurlijk van alles mee en hij vertelde wat over zijn belevenissen tijdens het werk waardoor ik helemaal in de stemming kwam om het gesprek voort te zetten op het orgie-matras. Daar werden we vrijwel meteen vergezeld door drie andere mannen zodat de gangbang goed van start ging. Op een gegeven moment werd ik heerlijk doggy geneukt door een enorm grote gespierde vent. Ron vond dat het net leek of ik met de Hulk bezig was!
Ik heb weer heerlijk kunnen genieten van dit geile spelletje tot na middernacht; slechts onderbroken door één korte pauze.

Gangbang in Le Baron, Heerewaarden

Elke derde dinsdag van de maand organiseert Le Baron in Heerewaarden een drukbezochte gangbang en omdat ik die dag geen afspraken had besloot ik deel te nemen aan dit geile feestje. Vanuit Amsterdam is deze club in een uurtje te bereiken mits het verkeer meezit. Gelukkig was de A2 rustig zodat ik stipt om 11:00 aankwam. Na mij omgekleed te hebben (ja, dat weten jullie inmiddels wel) in een geschikte outfit en na een kopje cappuccino kon het feestje beginnen. In de grote kamer rechts achterin de club kon ik mij, samen met een leuke meid, uitleven met de aanwezige mannen. Het matras daar is best wel groot zodat er voldoende ruimte was voor ons beiden om de aanwezige kerels te verwennen.
Ik vind het altijd super geil om te gangbangen met een andere meid erbij en kon het niet laten om af en toe een handje te laten verdwalen over haar mooie borsten en dijen. Gelukkig kon zij dat wel waarderen getuige het feit dat zij mij ook streelde en mijn borsten stevig vasthield. De mannen vinden dat ook een geil gezicht en in de vier uur die ik op het matras heb doorgebracht heb ik mij werkelijk geen seconde hoeven vervelen Happy
Natuurlijk heb ik mij helemaal uitgeleefd met álle kerels die in mijn buurt kwamen maar twee momenten waren toch wel extra geil:
- Op een gegeven moment waren ik en mijn gangbangmaatje heerlijk aan het stoeien met twee echte studs: kerels van rond de dertig en mooi gespierd en gebruind. Kortom: nèt een echte pronofilm!
- Een leuke kerel had werkelijk een ongelofelijk lange paal en ik móést gewoon even testen hoe diep ik die kon pijpen. Ik vind dat nou eenmaal het lekkerste zonder rubbertje dus de eigenaar had geen bezwaar. Het lukte mij om hem op een enkel centimetertje na naar binnen te laten glijden wat een tevreden gekreun maar net geen applaus opleverde Happy Later heeft hij mij nog doggystyle geneukt en ik kan je verzekeren dat ik dát niet zo lang kan volhoudenWinking
In de Baron schenken ze heerlijke port en serveren ze een lekkere lunch maar ik heb nauwelijks tijd genomen om er van te genieten. Er was zoveel ander lekkers en dat krijg ik nou eenmaal niet dagelijks voorgeschoteld!

Gangbang in de Showboat

Afgelopen vrijdag ben ik mij weer eens gaan uitleven bij de Mega Gangbang in de Showboat in Zaandijk. Toen ik om half negen binnenkwam werd ik vriendelijk gegroet door de “kapitein” van het schip en ben mij direct gaan omkleden. Nou ja, kleden.... mijn bekende ultrakorte leren rokje en véél te kleine topje Happy
Het was mij al opgevallen dat er veel single mannen aanwezig waren dus heb ik maar weinig tijd genomen voor mijn eerste glaasje port. Bij de orgie kussens op het benedendek werd ik meteen omringd door een zestal mannen die direct hun boxershort uittrokken. Na het eerste rubbertje over een heerlijke paal geschoven te hebben werd ik al snel doggystyle geneukt. Ik weet dat vrijwel alle mannen graag kijken naar mijn slingerende borsten en er supergeil van worden. Voortdurend kreeg ik stijve pikken aangeboden om te pijpen en ik maak altijd van die gelegenheid gebruik om met mijn mond de condooms om te doen: lekker geil voor de mannen Happy
Aan de bar had ik mijn vriendje Johan ontmoet die mij altijd enorm kan laten spuiten. Het werd dan ook een ongelofelijke natte boel en tijd voor de douche. Later op de avond heeft hij mij nog veel meer laten spuiten en ben ik heerlijk klaargekomen. Ik ben nog diverse keren teruggegaan naar het orgiekussen om mij te laten verwennen zodat mijn jaarscore kon weer flink verhoogd kon worden Winking +15!
Ook weer een avond om met genoegen aan terug te denken!

PartyPlayers in Lelystad

Vandaag had ik dan eindelijk weer eens tijd om naar PartyPlayers in Lelystad te gaan. Deze club gaat gelukkig al om 11:00 open zodat ik er lekker lang kan genieten. Op woensdagen is het altijd wat drukker in deze club en zoals jullie wel weten vind ik dat erg hélemáál niet erg Happy
Ik had dit uitstapje al een paar dagen geleden aangekondigd op mijn “Agenda” en..... het werkt! Ik kwam al snel enkele goede bekenden tegen die ik al weer veel te lang niet had gezien. Die schade hebben we ruimschoots ingehaald!
Mijn vriend K***** heeft altijd wel spannende kettingen met klemmetjes bij zich en die werden dan ook al snel op mijn tepels gezet. Hoewel dat best pijnlijk is word ik er ook altijd wel erg geil van. Hij trok mij na enige tijd overeind en manoeuvreerde mij naar het biljart waar ik vervolgens keihard op geneukt werd. Het hele ding schudde vervaarlijk onder het geweld maar gelukkig bleven de poten er onder zitten. Alle toeschouwers vonden het een mooie stunt!
Even later heb ik nog “goede herinneringen” opgehaald met B*** en dat was ook wel nodig want die had ik zowat een jaar niet gezien! Ik heb hem lekker langzaam uit zijn slip geholpen en hem langdurig gepijpt. Hij wilde eigenlijk over mijn borsten spuiten maar ik hield hem expres nèt even te lang in mijn mond zodat dat maar voor een deel lukte. Desondanks kreeg ik een flinke lading over mijn borsten zodat ik met een “Pearl necklace” naar de douche moest lopenHappy
Aangezien de entree bij PartyPlayers “all inclusive” is heb ik behalve met de aanwezige mannen royaal kunnen genieten van een lunch, diverse drankjes en snacks. Kortom: een perfecte middag!