Le Baron in Heerewaarden

Dinsdag 15 oktober ben ik weer eens gaan kijken bij Le Baron in Heerewaarden. Omdat ik deze week wat meer tijd kon vrijmaken voor erotische uitstapjes leek het mij geil om eens op een dinsdag overdag te gaan want anders ga ik daar meestal op vrijdagavond feesten. Ik was glad vergeten op hun website te kijken en toen ik kwam aanrijden werd al snel duidelijk dat er iets bijzonders aan de hand was want er stonden ongelofelijk veel auto’s bij de club geparkeerd. Natuurlijk! Gangbang!
Binnen bleek het een gezellig drukke boel en in veel kamertjes was de gangbang al in volle gang. De muziek was nauwelijks hoorbaar boven het gekreun van de aanwezige meiden en de kreten van mannen die klaarkwamen. Echt een feestje naar mijn smaak en ik ga zeker de volgende maand meedoen! Ik heb met diverse mannen genoten in de afsluitbare kamertjes. Na nog even wat gegeten te hebben in “het restaurantje” ben ik voldaan weer naar Amsterdam gereden en…. zonder in de file te staan!

Geil midagje in PartyPlayers

Vrijdagmiddag 11 oktober ben ik gaan feesten in PartyPlayers. Het goot die middag van de regen maar ondanks de lage temperatuur kon je toch nog buiten bij het haardvuur zitten. Binnen was het echter veel behaaglijker en gezelliger; iets wat benadrukt werd door de stromen regen die langs de raampjes liep. Na een paar afspraakjes kwam ik M. tegen; een vrolijke vent die duidelijk zin had om iets bijzonders van een date te maken. Na diverse standjes uitgeprobeerd te hebben kreeg ik het gevoel dat hij het een écht geil idee zou vinden om over mijn borsten te spuiten. Om dat doel te bereiken begon ik hem afwisselend te trekken en te pijpen en voelde zijn hoogtepunt al vroeg aankomen. Ik heb werkelijk nog nooit iemand zo heftig zien klaarkomen: Terwijl hij zijn zaad over mijn borsten spoot schokte hij enorm en kwam zeker tien centimeter los van de bank waar we op bezig waren. Wéér een leuke ervaring rijker en voor vele herhalingen vatbaar Happy

Gangbang in Amsterdam

Afgelopen donderdag avond ben ik naar Club Paradise in Amsterdam Noord gegaan om mij lekker uit te leven tijdens de gangbang. Ik was er al om half negen maar helaas kwam de party maar traag op gang. Gelukkig werd het vanaf een uur of tien lekker druk en heb ik mij heerlijk vermaakt met flink wat mannen die écht begrijpen wat een meid als ik nodig heeft: vlot die slip uit zodat ik op alle mogelijke manieren kan genieten van die keiharde paal Happy
Tip: zorg er voor dat je om negen uur binnen bent als je uitgebreid en ongestoord met mij wil genieten!

DP

Tijdens één van de vele geile feestjes op het orgiekussen in de Showboat in Zaandijk zat ik bovenop een kerel die ik langzaam aan het klaar rijden was. Opeens voelde ik een andere vent achter mij en toen ik mij half omdraaide zag ik een prachtige donkere kerel die informeerde of ik het goed vond dat hij erbij kwam. Even later voelde ik zijn snikkel ook in mijn kutje glijden en genoot ik dus tegelijkertijd van een blanke en een donkere pik….
Heerlijk!

Zaterdag 28 september

Op zaterdag 28 september was ik rond 20:00 in Partyplayers om te genieten van een spettergeil avondje. En… er viel volop te genieten van leuke mannen, lekkere hapjes en ook nog de verkoop van leuke sexy outfits. Tussen al dat leuke spul vond ik een superkort rokje met zwart kant en tijgerprint dus als jullie mij daar in zien rondlopen weet je waar ik het gekocht heb. Na diverse heerlijke dates werd het wel weer eens tijd om naar huis te gaan. Toen ik langs de SM-kamer kwam stond daar een leuke vent die ik al eerder gezien had en die mij nog even apart wilde “nemen”….
Tijdens dit spelletje begon ik hem lekker diep te pijpen maar terwijl ik daar mee bezig was hoorde ik een vreemd geluid. Het bleek dat hij in slaap was gevallen en luid lag te snurken….
Nou maar hopen dat het niet aan mijn techniek lag... Happy

Begin

Ik beleef regelmatig spettergeile, bizarre of grappige momenten en het lijkt mij leuk om die met jullie te delen! Zo heb ik al eens achter in een auto neukend over de Dam in Amsterdam gereden en in een parenclub heb ik een wip gemaakt op het scootmobiel van één van de bezoekers Happy
Hoog tijd dus om af en toe wat op te schrijven!