Lunchtime gangbang in Club Paradise

Club Paradise organiseert tegenwoordig een gangbang overdag: van 11:30 tot 14:30 en die noemen ze heel toepasselijk de lunchtime gangbang. Deze tijd is ideaal voor mij om mij weer eens heerlijk uit te leven met flink wat mannen; niet alleen voor mij erg handig maar ook voor veel mannen die zich ’s avonds en in het weekeinde lastig vrij kunnen maken.

Ook vandaag was er weer een flinke opkomst van geile studs waar ik mij heerlijk mee heb uitgeleefd. Club Paradise verwelkomt tegenwoordig steeds meer toeristen die ook eens heerlijk anoniem willen genieten van een geile uitspatting. Ik vind het altijd geweldig als er flink wat vrouwen aanwezig zijn en vandaag had ik weer eens geluk toen een mooie vrouw zich naast mij op het matras begaf en de ene na de andere vent verslondHappy

Al snel merkte ik dat deze dame mijn toenadering wel kon waarderen en even later waren we heerlijk van elkaar aan het genieten. Dat schouwspel werd enorm gewaardeerd door de aanwezige mannen zodat het een totale orgie werd. Heerlijk! De middag vloog dan ook om maar gelukkig heb ik vanavond iets spettergeils om aan terug te denken!