Vakantie september 2017

Om nog even van de zon te kunnen genieten zijn we begin september naar Zuid-Frankrijk afgereisd. Natuurlijk niet alleen voor de zon maar ook om te genieten van ongeremde erotiek en daarvoor hadden we een ruime week gereserveerd op de Ran du Chabrier. Onze vertrouwde MobileHome was helaas door anderen geboekt zodat dit keer nummer 30 voor ons werd gereserveerd.
Zonnen op Le Ran du Chabrier
We hadden werkelijk geen idee waar die zou staan en waren eigenlijk bang dat het een van de oude MobileHomes zou zijn, hoger op de camping. Gelukkig bleek dit niet het geval want nummer 30 bleek pal naast de “Paillotte” te staan met uitzicht op de petanque baan en dus nóg dichter bij alle voorzieningen.
Pal voor ons onderkomen was voldoende ruimte om onze Intex matras neer te leggen en omdat dit ongeveer het drukste punt van de Ran is had ik aan belangstelling geen gebrek Happy


P1000505
Ook dit jaar werden er al weer vroeg MobileHomes weggesleept naar de hoger gelegen parkeerplaats maar gelukkig bleef onze kant daar gedurende ons verblijf voor gespaard.

Natuurlijk hebben we ook deze keer weer veel spettergeile momenten beleefd op het Intex matras en zeker ook in de nachtclub waar ik elke avond weer heerlijk uitdagend kon dansen en volop kon genieten van spettergeile momenten. Lees daarover maar in vorige blogs!

Het weer was deze week prachtig en er kon dan ook lekker gezond worden op het kiezelstrandje langs de Cèze. Omdat het de afgelopen drie maanden nauwelijks geregend had stond het water in de rivier erg laag en was nogal vervuild zodat zwemmen afgeraden werd. Geen probleem: onder de douches kon je ook prima afkoelen. Bovendien kon je daar zomaar iemand tegenkomen die bereid was mijn rug in te zepen Happy

P1000548
Na ons verblijf op de Ran zijn we doorgereden naar Cap d’ Agde waar we op de naturistencamping “René Oltra” een “Chalet” hadden gehuurd. Deze camping ligt langs het strand en direct tegen het “Village Naturiste” zodat alle vermaak op loopafstand is.

De “Duinen” bij Agde ==>


Omdat de avonden flink koud waren was het geen pretje om in een sexy outfit uit te gaan en daarom droeg ik over mijn te kleine topje een spijkerjasje wat binnen uit kon. Het was erg leuk om er zo provocerend rond te lopen en cafeetjes te bezoeken maar ook om in de vele winkeltjes erotische kleding te passen en... te kopen!

Het spannendste plekje op Agde vind ik toch wel het swingers strand; vanuit de camping links langs de eerste strandtent. Het (nudisten)strand langs de camping is redelijk rustig maar op het swingers strandje lag (bij mooi weer) iedereen dicht op elkaar. Tegen het duin zie je dan overal mannen op de uitkijk of er ergens wat gaat gebeuren. Als een dame aangeeft dat zij meer mannen in haar spelletje wil betrekken vormt zich snel een dichte haag met trekkende kerels om haar heen.

Lege ligstoelen op het strand van Cap d'Agde


<== Koud! Lege strandstoelen!


Een dame was de ene na de andere man aan het leegpijpen en zat werkelijk ónder het zaad. Leuk om naar te kijken en al snel voelde ik ook diverse handen die op onderzoek uitgingen.

Tsja, wat doe je dan? Ik ging maar op mijn knieën zitten om naar al dat lekkers te kijken en natuurlijk mee te spelen zodat al snel de eerste lading over mijn borsten gespoten werd. Ik was al flink kleverig geworden en vond het wel tijd worden om mij af te spoelen in zee. Leuk: bij het afbreken van zo’n spelletje wordt er geapplaudisseerd! ’s Avonds kwamen we nog iemand tegen die een complimentje maakte over de “show” op het strand Happy

P1000557
Zulke spelletjes hebben we daar vaker beleefd behalve op één dag toen het echt koud, bewolkt en regenachtig was. Zoals je op de foto hiernaast kan zien zochten zélfs deze dames elkaars warmte op!

Gelukkig sloeg het weer de volgende dag al weer om zodat het er weer heet aan toe ging op het strandje. Dit keer kwam een fransman gezellig dicht bij mijn handdoekje liggen en na het nodige oogcontact kwam hij naast mij liggen om de kennismaking voort te zetten. Spettergeil om op een vol strand op een stijve snikkel te rijden!

Kortom: weer enorm genoten deze vakantie en op de laatste dag maakten we al weer plannen voor juni-juli 2018!