Vakantie 2017: Roseraie

Zaterdagmiddag 10 juni kwamen we laat in de middag aan op de swingerscamping Le Roseraie in Brugheas, een plaatsje in de buurt van Vichy, Frankrijk. De ontvangst was ronduit vriendelijk en na het afhandelen van wat administratie konden we onze MobileHome betreden.
Voor de poster van La Roseraie
Ons onderkomen bestond uit een woongedeelte met keuken, twee twee-persoons slaapkamers, een aparte douche en apart toilet. Alles keurig verzorgd en schoon zodat we na het uitpakken van onze bagage al snel de camping konden verkennen. Naast een paar grote partytenten waar ’s avonds gedineerd en later gedanst wordt bevindt zich een mooi zwembad met li
Enorme pik in het avonturenbos van
gstoelen. In dit bad mag niet gesekst worden maar verder overal; ook in een kinderbadje wat nog stamt uit de tijd dat dit een familiecamping was. Langs het zwembad zijn ook verhoogde bedden geplaatst waarop uitgebreid gefeest kan worden maar er zijn ook een aantal partytenten waar men zich in kan terugtrekken. Aan de hygiene is veel aandacht besteed: overal vind je tissues en spuitflessen met desinfecteermiddel.

Achter de Roseraie ligt een enorm grasveld waar in het hoge gras plekjes gemaaid zijn voor spannende erotische momenten.
Landschap
Helemaal achter op het terrein bevindt zich het “Bois Calin”; het avonturenbos waar allerlei leuke speeltjes te vinden zijn zoals hoge bedden, slings, schommels en schandblokken.

De meeste plaatsen op de camping zijn omgeven met heggen of struiken wat het leggen van contacten bemoeilijkt. Daarvoor is het zwembad de aangewezen plaats maar dan moet het weer natuurlijk wel meewerken! Wij zijn er een week geweest en in die tijd hebben we maar weinig activiteit gezien en meegemaakt. Dat kwam deels door het weer en het feit dat er weinig gasten waren maar zeker ook door de afgeschermde sta-plaatsen. ’s Avonds werd er wel gezellig geborreld en wat gedanst maar veel meer hebben we er nauwelijks beleefd.

Al met al een hele mooie en schone camping met veel mogelijkheden voor een spettergeile vakantie. Ik denk dat we gewoon pech hebben gehad met het weer en het geringe aantal gasten dus de kans op een herhaling is groot!