Friese DP in de Showboat

Op de eerste en derde vrijdagavond van de maand organiseert de Showboat een gangbang en ik hou altijd ruimte in mijn agenda vrij om van deze spettergeile feestjes te genieten. Zoals gebruikelijk bestelde ik aan de bar een portje om er samen met Ron op een van de banken van te gaan genieten. Al snel kregen we daar gezelschap van vijf heren die duidelijk zin hadden in een geil feestje en daarom gingen we naar het orgiebed op het benedendek in de hoop gevolgd te worden.

Een echte verassing was het niet dat dit inderdaad lukte en al snel werd ik omringd door potente mannen die mij hun prachtige stijve snikkel aanboden. Binnen de kortste keren werd het een complete orgie omdat er nog twee vrouwen zich gingen uitleven op het orgiebed. Gelukkig plaatsten medewerkers van de Showboat er nog een bed bij zodat we wat meer ruimte hadden.

Het was mij al opgevallen dat twee heren af en toe wat met elkaar overlegden en toen zij naast mij kwamen zitten bleek dat dit twee vrienden en collega’s waren die helemaal uit Friesland naar de Showboat gekomen waren. Na enige tijd stelde één van hen voor om in een apart kamertje verder te spelen en dat leek mij een prima idee omdat het inmiddels een overvolle boel was geworden.

Nadat in het kamertje ook de laatste kleren uitgetrokken waren werd ik heerlijk verwend door deze twee Friezen (Ste...&Sic..) en kwam ik diverse keren spuitend klaar. Vervolgens werd ik heerlijk in mijn kontje geneukt waarop voorgesteld werd om een DP’tje te doen. Daar ben ik altijd voor in want het is ongelofelijk geil als beide gaatjes tegelijkertijd gevuld worden. Vervolgens kwam Ron er ook bij om zich door mij te laten pijpen zodat álle gaatjes gevuld waren.....

Na zo enige tijd genoten te hebben vonden we dat het hoog tijd werd om onder de douche te springen want het was inmiddels bloedheet geworden....

Kortom: een spettergeile avond in de Showboat die dringend om herhaling vraagt!

Met speciale dank aan de twee Friezen: echte Friese doorneukers Happy