Oase in Ammerzoden II

Vrijdag 27 maart maar weer eens afgereisd naar Ammerzoden waar ik hartelijk ontvangen werd door Ab en Ed. Na mij omgekleed te hebben in mijn spiksplinternieuwe ultra korte leren rokje (17cm), topje, holdups en knalrode laarsjes kreeg ik mijn eerste portje ingeschonken door de supersexy barlady die daar op vrijdagavond werkt.
Schermafbeelding 2015-03-10 om 13.19.17
Omdat ik dit keer nogal vroeg was en nog niets gegeten had ben ik eerst eens gaan genieten van het uitgebreide tapas buffet.
Net toen ik mijn bordje wilde wegzetten kwam mijn vriend Johan binnen die de moeite had genomen om vanuit Amsterdam naar dit clubje te komen. Na nog wat gedronken te hebben aan de bar heb ik Johan een rondleiding gegeven waarbij we een langdurige pauze hebben gemaakt bij het orgiebed op de bovenverdieping. Daarbij werden we als snel vergezeld door andere gasten zodat het bed zijn naam eer aan deed.

Hierna het bubbelbad uitgeprobeerd met flink wat gezelschap waarbij het maar lastig bleek de regel “NO SEX IN THE POOL” te respecteren Happy Daarom ben ik met Ron en Johan maar vlug naar boven gegaan om ons op te sluiten in de “gevangenis” zodat we ons helemaal konden uitleven achter de tralies.
Daarna heb ik een tweede bezoekje gebracht aan het orgiebed waarbij Johan en Ron mij verwenden met een DP’tje. Ik liet mij uiteraard niet de kans ontglippen om mij ook uit te leven met de heren die inmiddels op het bed geklommen waren zodat het een spettergeil feestje werd. Later op de avond heb ik mij bij de dansvloer nog heerlijk vermaakt met een leuke meid die behalve goed kon dansen ook een ster was in het beffen!

Kortom: weer een geweldige avond die schreeuwt om herhaling!