Vakantie 2018


Schermafbeelding 2018-06-04 om 21.57.17

IMG_2530

Ook dit jaar willen we ons uitleven tijdens een erotische vakantie en omdat het ons in voorgaande jaren zo goed bevallen is gaan we dit jaar ruim drie weken naar Le Ran du Chabrier.

Kortom: volop tijd om te genieten van ongeremde erotiek, aangenaam gezelschap, streeploos zonnen, lekker eten en drinken en natuurlijk de prachtige omgeving waarin deze camping ligt.

IMG_2484
Wij hebben de zelfde MobileHome gehuurd die we vorige jaren bewoonden dus met prachtig uitzicht en volop ruimte voor het Intex matras :)

FeestjeRan
Omdat er af en toe iemand met een kayak de Sèze af vaart mag er op het strand niet gesekst worden maar op de rest van de camping wél. Begrijpelijk dat af en toe de rust "verstoord" wordt met vreugdekreten; meestal van een van de aanwezige dames. Altijd leuk dan om even te gaan kijken wat er aan de hand is.

In de omgeving van Le Ran is veel te zien zoals Le Pont du Gard, Les gorges de l'Ardeche en plaatsen als Barjac, Alès, Avignon, Orange en vele anderen dus vervelen is geen optie.

Tijdens vorige vakanties kwamen we op Le Ran regelmatig "goede bekenden" tegen en we zijn super benieuwd hoe dat dit jaar uitpakt. Laat even weten als je plannen hebt!