Wat is het meest opvallend aan mij?


Ik denk dat mijn cupmaat
85H wel aardig in het oog springt; vooral omdat ik mij graag uitdagend kleed en steevast kies voor veel te kleine topjes...
Helemaal klaar voor jou!
Mijn uitdagende kleding houdt niet op bij strakke topjes; ik houd ook van (veel te korte) leren rokjes, stay-up’s en spannende laarsjes. Verdere kleding is overbodig en zit maar in de weg en draag ik dan ook nooit als ik ga stappen.

Het dragen van uitdagende kleding wordt natuurlijk pas leuk als ik er ook mee kan uitdagen en daarom kom ik graag in erotische clubs in de buurt van Amsterdam zoals de Showboat in Zaandijk en PartyPlayers in Lelystad. Als ik iets meer tijd heb maak ik geile uitstapjes in de rest van Nederland zoals Swingersdream in Groningen, de Oase in Ammerzoden en Le Baron in Heerewaarden. In België valt ook enorm veel te beleven maar dat kan alleen als ik ook een overnachting boek.
In Swingersdream
Als jij een spettergeile date wel kan waarderen waarvoor je niet eerst langs restaurants en juweliers hoeft te gaan moet je even bij mijn “Agenda” kijken waar ik mijn geile uitstapjes aankondig. Kijk eens rond bij mijn foto’s en lees de verslagen en FAQ’s zodat je een goede indruk krijgt van wat ik leuk vind als ik ga stappen en stuur gerust een mailtje als je vragen hebt of als je wil afspreken in een van de clubjes die ik bezoek!


Als je dit gelezen hebt vraag je je vermoedelijk af: “is die meid nymfomaan”? Tsja, ik denk zelf van wel en ik schaam mij er absoluut niet voor. Ik kan nu eenmaal enorm genieten van al die energie, spanning, opwinding en aandacht die ik krijg tijdens mijn geile uitspattingen en ik weet inmiddels dat heel wat mannen dat ook kunnen waarderen!