Vakantie 2017Vorig jaar hebben we enorm genoten van onze vakanties op Le Ran du Chabrier; een swingers camping iets ten zuiden van de Ardèche aan het riviertje la Cèze. In de buurt van Vichy ligt nóg een swingers camping: La Roseraie.

La Roseraie.
Deze camping ligt vlak bij Vichy en is luxueuzer dan Le Ran du Chabrier.
Het zwembad van La Roseraie
Ook hier kan je een mobile home huren vanaf €65 per nacht of €455 per week die voorzien is van twee slaapkamers, douche/toilet en ingerichte keuken.
Het avonturenbos van La Roseraie
Deze camping biedt allerlei leuke voorzieningen zoals een restaurant, bar, sexbad, zwembad, en.... een avonturenbos waar allerlei erotische spelletjes mogelijk zijn! Kijk op hun site voor meer info!


Ran du Chabrier.
Deze camping ligt in zuid-frankrijk op ongeveer 1100 km van Utrecht aan het riviertje La Cèze zodat je lekker streeploos kan zonnen en afkoelen als het even te warm wordt.
Heerlijk genieten van rust, zon, natuur, lekker eten & drinken en natuurlijk héél veel erotiek.
Ran du Chambrier
De voorzieningen zijn redelijk maar niet echt luxueus: een receptie, restaurant, diverse douche-, toilet en wasvertrekken.

Het spannendste is natuurlijk de gratis swingersclub die elke avond vanaf half elf open is maar eigenlijk is er op deze camping 24/7 wel actie te vinden. Uiteraard kan je een eigen tent meenemen maar er is ook plaats voor caravans, campers en je kan er een mobile home huren. De mobile homes zijn in juni per dag te huur voor €70 of €400 per week. Kijk op hun
site voor meer info en natuurlijk hier!

Onze vakanties.

In
juni hebben we eerst een week geboekt op La Roseraie. Daarna gaan we een paar dagen naar de Côte d’Azur om bij te komen om vervolgens een ruime week op Le Ran du Chabrier te verblijven!

Vanaf
2 september willen we een ruime week naar de Ran du Chabrier maar dat kan alleen als de weersvoorspelling goed is. Als er veel regen voorspeld wordt is de kans groot dat de waterstand in de Cèze enorm stijgt waardoor de MobileHomes uit voorzorg naar de hoger gelegen parkeerplaats gesleept worden. Eind augustus weten we meer.
Als de Ran niet kan doorgaan kunnen we naar de Roseraie als het weer daar redelijk is en anders zoeken we iets op waar het weer wel goed is.

Vanaf maandag 11 september hebben we geboekt op Cap d’Agde. Daar moet het weer toch wel goed zijn!